Moderatorius: signs

Parašė anonimas123
#321956 Sveiki. Vartoju antidepresantus jau apie mėnesį, savijauta po biškį taisos. Bet vis dar sunku grįžti į normalų gyvenimą. Ką patartumėt sakyti žmonėms kitiems kodėl nevartoji alkoholio ir panašiai? Nes būsiu antrakursis tai visokių vakarėlių ir išėjimų bus. Tai vis tiek turbūt geriau eiti negu namie sėdėti. Bet vis tiek visi klaus ir panašiai. Nesakysi juk kad geri čia antidepresantus, ypač jaunimas nelabai suprantą tokius dalykus kol nesusiduria ...
Parašė sophie
#321961 Gali sakyti tiesiog 'geriu vaistus' ir neįvardinti, kokius. Gali sakyti 'nenoriu'. Gali gerti girą ar nealloholinį alų - niekas net nepastebės, kad negeri alkoholio. Galiausiai - kodėl tu turi kitiems teisintis? Mečiau gerti dar negerdama AD nes noriu gyventi blaiva, ir niekad nekilo kažkokio poreikio teisintis - na, nenoriu ir negeriu, su kompanija linksmintis man tai netrukdo, o jei kažkam nepatogu gerti šalia blaivo žmogaus - tai jau jų bėdos, nebe mano. Nesureikšmink savo negėrimo ir kiti jo irgi nesureikšmins : )
Parašė anonimas123
#321964 na reiks priprast prie to :) o išgėrus kokį kad ir vieną alaus butelį turbūt efektas ne pats geriausias? geriau nerizikuot? nes daktarė sakė net coco-colos negert, nebent į kitą šalį važiuočiau ir stipriai virtuvė pasikeistų maisto gaminimo
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#321965 Niekada nemačiau problemos negerti alkoholio. Niekada nesiteisinau. Nenoriu ir negeriu, kai norėsiu išgersiu. Žinoma, būdavo atvejų kai brukdavo išgėręs koks daugelis išgerti, bet sakai nenoriu ir viskas. Koks kam skirtumas ką geri, o ko negeri, šiaip jau.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#321977 bent as su antidepresantais daugiau pakeliu alkoholio, nezinau kodel taip yra. Kas yra labai blogai, tai maisyti alkoholi su benzodiazepinais. NIEKADA TO NEDARYKIT. Jie abu sustiprina GABA poveiki ir issaukia organizmo depresija. Sutrinka koordinacija, kartais veliasi liezuvis ir siaip tai yra toksiska. Su antidepresantais keli alaus buteliai nieko zalingo nepadarys, bet susilpnins antidepresantu poveiki. Geriau vartojant vaistus isvis nesisvaigint, arba bent jau ismokt pajaust riba, kada uztenka.
Parašė K2_fujativeK2
#322012 kam isvis gert ? as negeriu nuo mokyklos laiku ir nesuprantu kam save nuodyt ? net i ta puse neziuriu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#322018 as irgi nebegeriu, sportas > gerimas
Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:as irgi nebegeriu, sportas > gerimas

man neleidzia sportuot nes akies tinklaine buvo atsokus.. nors sporto sale mano gyvenimo dziaugsmas visada budavo
Parašė wowera
#325816 Sveiki, geriu valdoxaną ir noriu paklaust: jei jau užeina noras išgert, tai geriau tą dieną negert antidepresantų, ar gert vis tiek ir nepraleist tos dienos?
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#325826 Man, kai gėriau AD, gydytoja alkoholio klausimu pasisakė taip: nevengti susiėjimų su žmonėmis, ir nebijoti tos vyno taurės (geros emocijos gydo depresiją taip pat kaip ir AD), tiesiog, jei žinau, kad vakare vynas, ryte negeriu AD. Tiek:)
Parašė Berlin
#332214 Sveiki,
geriu 5diena AD Sertralina.
Šventes ir aisku alkoholiniai gerimai. Kaip manote ar galiu leisti sau kelis bokalus alaus? Ar tieisog negerti is ryto AD ?
Vartotojo avataras
Parašė nepastebimas
#332220 porą kart maišiau alkoholi su AD kaip ir nepakenkė :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#332226 Kol neissivyste labai didele tolerancija vaistams , tol isgert nieko man nereiske , dabar pora alaus ir dvi dienos depresuotos nuotaikos minimum ...Taip ,kad absitinentu jau patapau kaip ir :D
Parašė Deode
#332460 Rytoj Nauji. Neišvengsiu alchoholio. Vartoju Paroxetin Actavis. Kas žino, kiek galima gerti vartojant šiuos vaistus, kad neišvirstum iš koto?Degtinės negersiu, bet turbūt šampano ir vyno paragausiu. :)