Moderatorius: signs

Parašė Baran
#262541 man yra
Parašė Paula
All_Of_It rašė:nera nuo jo jokiu salutiniu.

ne visiems buna, bet 60procentu juos patiria, po 2-3 sav isnyksta. tai tau pasiseke kad nera :da :da :da
Parašė All_Of_It
#262586 buna tik tada kai bijodamas geri ir prisigalvoji , kad bus kazkas .
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#262615 Kiekvieno organizmas kitoks ir kitaip vaistai veikia. Pvz., pažinojau panelę kur kevirtį kvetiapino gėrė ir sakė lūžtu, aš tuo metu visą tab. gėriau ir nieko. Taip ir su seroxat, mane nuo jo į šonus mėtė ligoninėj...
Parašė Paula
#262628 nu tai aisku, nuo organizmo priklauso, man 5 dienos buvo total kosmar, o dabar tfu tfu tfu Nera to diskonforto :) :))) :))) :))) :)))
Parašė burial
#262798 neblogai ir man jis veike, ypac nerima gerai sutvarko
Parašė Paula
burial rašė:neblogai ir man jis veike, ypac nerima gerai sutvarko

per kiek laiko pajutai pagerejima?
Parašė burial
Paula rašė:
per kiek laiko pajutai pagerejima?

Depresija veikia po poros savaiciu
Parašė All_Of_It
#263440 kiek mg jus geriat seroxato per diena ?
Parašė Paula
All_Of_It rašė:kiek mg jus geriat seroxato per diena ?

10 mg
Parašė Paula
Paula rašė:
All_Of_It rašė:kiek mg jus geriat seroxato per diena ?

10 mg

norejau paklausti ar buvo kam kad seroxatas netiko? imu itarti kad jis nelabai arba per maza doze :)
Parašė All_Of_It
#263811 as geriu 30 . 10 tai cia tokiu doziu nebuna , nesuprantu kaip sumastei 10 gerti.
Parašė Paula
#263818 [quote="All_Of_It"]as geriu 30 . 10 tai cia tokiu doziu nebuna , nesuprantu kaip sumastei 10 gerti.[/quote

ne as sumasciau , nenuejau ir nenusipirkau ir pati nepradejau gerti. Tesiog gydytojas ziurejo ar tinka ar ne, o pasirodo kad netinka. isiskaitykit i tema giliau ne as viena cia po 10 geriu
Parašė All_Of_It
#263834 kas tau ten netinka ? :D nusprendei pati , kad netinka ? :D pagerejimas po keliu menesiu tik pasijaus ir tai geriant 30-40 mg nebent.
Parašė Paula
All_Of_It rašė:kas tau ten netinka ? :D nusprendei pati , kad netinka ? :D pagerejimas po keliu menesiu tik pasijaus ir tai geriant 30-40 mg nebent.

as nesiruosiu cia tau aiskintis, matomai tu geri nuo depresijos, o man nedepresija o nerimo sutrikimas ir aplamai gydytojas gal geriau zino aaa. geriau pradzioje paroxetina puikiai tiko tai ir grysiu prie jo . O tu juokis kiek ismanai