Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#240173 geriu dabar, nejaučiu didelio poveikio..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#240229 man tai labai padejo..
Parašė Nematoma
#240243 labai baisus šalutinis poveikis buvo man.
Vartotojo avataras
Parašė Amore
dangiska rašė:man tai labai padejo..

nebegeri ?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#240263 o koks nematoma?jei ka rasyk pm..
nea del svorio augimo keiciau
Vartotojo avataras
Parašė Mona
aufigo rašė:
Mona rašė:Man jie puikiai nerimą nuima, ir šalutiniu jokių nejaučiu. Kaip maisto papildas tiesiog :)
po kiek geri ir ar iskarto pajutai teigiama poveiki. nes as geriu 1mg, tai nesuprantu, ar jie veikia ar ne

Aš irgi 1 mg., man jau po poros dienų lengviau pasidarė. Pamėgink prisimint, kaip jauteisi prieš geriant, nes 100 procentinio poveikio, kažin, ar verta tikėtis.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#240374 Bet kas keisciausia - mane nuo sito vaisto tooookia panika ir nerimas pradejo pulti, kad pradejau bijoti visko, nes kvailiausioje ir absurdiskiausioje situacijoje maciau sau baisias pasekmes. :x

O skyre ji kaip tik nuo panikos ir paranojos ataku, tai... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mona
Vitalija rašė:Bet kas keisciausia - mane nuo sito vaisto tooookia panika ir nerimas pradejo pulti, kad pradejau bijoti visko, nes kvailiausioje ir absurdiskiausioje situacijoje maciau sau baisias pasekmes. :x

O skyre ji kaip tik nuo panikos ir paranojos ataku, tai... :bloga

Vadinasi tau jis netinka. Man nuo kitų neuroleptikų mažiausios dozės buvo tas pats, pabusdavau apimta klaikios baimės, o kiti, žiūriu, tokiom dozėm geria, ir nieko.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#244901 As ir pradejau ji gerti , pagerejo manau nuo jo :)
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251833 man tai vis neranda tokio vaisto, kuris duotu jegu, nemigdytu.. sake, jei sita pradesiu vartot, tai energijos belenkiek turesiu. ir ka nieks nepasiteisino, tik dar labaiu migde.. gal kazkas esat vartoje toki vaista, kuris nzn kazkaip sustimuliuotu ir palengvintu rytini nuovargi??
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#251836 o tu issimiegi ?
kava nepadeda? manksta ?
kad as gerai jausciaus rytais turiu miegot minimum 10 valandu..11 irgi neblogai... vasara buna kad 9 uztenka
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251837 as turiu baisia nemiga. geriu migdomuosius, bet ne visada suveikia. tai arba isvis pernakt nemiegu ir einu taip i mokykla arba sunkaiia begalo sunkiai atsikeliu tik i kokia 4pam arba isvis viska pramiegu. ir visalaik jauciu nora miegot. dar lb sunku diena nenusmigt, o as neatsilaikau, nes bunu pavargus. o kavos man uzdraude gert ;//// nes atseit ji mane perdaug stimuliuoja, del to as neuzmiegu ir siaip ale per daug jos geriu
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251838 ir siaip, kadangi, as abituriente, tai neiseina visad laiku nueit miegot ir ismiegot ta kieki. jei issimiegot, tai reik gulet iki 13 arba 14h o kartais ir ilgiau ;DD tikiuos baigus mokykla kazkiek kazkas pasikeis, nes lb uzknisa, kai visi miega, o tu vienas neturi kur pasidet
Vartotojo avataras
Parašė Mona
dddeganti rašė:as turiu baisia nemiga. geriu migdomuosius, bet ne visada suveikia. tai arba isvis pernakt nemiegu ir einu taip i mokykla arba sunkaiia begalo sunkiai atsikeliu tik i kokia 4pam arba isvis viska pramiegu. ir visalaik jauciu nora miegot. dar lb sunku diena nenusmigt, o as neatsilaikau, nes bunu pavargus. o kavos man uzdraude gert ;//// nes atseit ji mane perdaug stimuliuoja, del to as neuzmiegu ir siaip ale per daug jos geriu

Tai jeigu jautiesi pavargus dėl to, kad neišsimiegi, jokie vaistai energijos nepridės. Užjaučiu, beje, dėl nemigos, atsimenu tą klaikią būseną.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251899 o tai irgi patyrei nemiga? issigydei?