Moderatorius: signs
- 2010 04 19, 13:57
jo blyn lexas padejo zodziu patarimas taip jai sergate tokiomis ligomis kaip mes cia visi tai tikrai poilsis turi didelia reiksme organizmui tiek sveikam tiek ne vakar kina ziejau iki treju ir anksti keliausi
- 2010 04 20, 11:04
dar klausimas ar tas cipralexas ka nors dar tonizuoja iskyrus mane ? tik isgeri ta cipralex toks tonizuojantis poveikis smagenyse jauciasi net nemoku paaiskinti miegu viskas ok ramu gera ryte isgeri ta cipralex bl kazkaip idomiai smegenine veikia ..vakare vel gerai..gal cia tiesiog lygos pozymis ne cipralex ?
- 2010 04 20, 21:19
Geriu beweik 4 menesius si waista. Zinokit tikrai pastate ant koju. Dar toli grazu nera tos sawijautos kokios noreciau, uzbanguoja tos suknistos dienos kai galwa uzspaudzia ir esi kai is menulio iskrites, bet visgi jau galiu uzsiimt kazkom, iseiti i miesta ir su zmonem pabendrauti, nusidirbti darbus, kur pres tai galwojau kad nebus imanoma, gerejant sawijautai ir raminamuju atsisakiau, dar kartais ikalu xanaxo kai vakarai buna sunkus, bet cia jau retas dalykas.
Geriau 10 mg cipralexa, pradejo jaustis gerejimas, pakeite i 20 mg pasidare dar geriau. Nenoriu prisisneketi, bet manau kad jau tikrai pradedu kapstytis is tos nesamones, nes lyginant kas buwo tai zymus pasistumejimas i geraja puse
Geriau 10 mg cipralexa, pradejo jaustis gerejimas, pakeite i 20 mg pasidare dar geriau. Nenoriu prisisneketi, bet manau kad jau tikrai pradedu kapstytis is tos nesamones, nes lyginant kas buwo tai zymus pasistumejimas i geraja puse
- 2010 04 20, 22:21
hmmm tai man pasirodo dar nera taip baisiai nes as geriu tik du su puse menesio tai as jau einu i zmones darbus nusiveikiu ir raminanciu net negeriau istysai tik tada kai blogai palieka tai viso geriau kokius tris keturis kart lexotanil po puse tab...bet mane va nervina toks kaip issaves isplaukes bunu kai isgeriu ta cipralex nu toks tonizuojantis kazkoks blyn pasvarsciau gal man cia raminanciu dar prie jo vis del to reiktu gerti ?uzknisa toks jausmas tipo biski pabegi ar ka padusti toks tipo oro truktu sirdis plaka nu cia kaip visiems taip srgantiems manau
- 2010 04 20, 23:20
geras, mano vyras pažiūrėjo Vokietijoj, kiek kainuoja escitalopramas, tai 70 litų. Ir galima naudoti lietuvišką receptą. O Lietuvoje kainuoja apie 120-140 lt.
- 2010 04 21, 00:05
pasirodo cipralex ar kitaip Lexapro yra brand name vaistai o tas escitalopramas yra generic kodel jis brangesnis nezinau ,nes as cipralexa db moku nepilna 60lt .
jai norite daugiau suzinoti apie vaista patarimas nueikite sia noruoda ten yra live chatas aisku jai mokate angliskai viska issiklausinesite http://www.4rx.com/online-pharmacy/cate ... ralex.html
jai norite daugiau suzinoti apie vaista patarimas nueikite sia noruoda ten yra live chatas aisku jai mokate angliskai viska issiklausinesite http://www.4rx.com/online-pharmacy/cate ... ralex.html
- 2010 04 21, 12:18
O kas baisaus būna pradžioj?
- 2010 04 21, 12:32
Man tai nieko nebuvo, nei kai tik išrašė, nei kai padidino.