- 2021 05 30, 22:10
Baran rašė:Man akatizija, nes as negaliu buti vienoj vietoj, kai guluosi judinu kojom kol neuzmiegu, gal ir miegodamas judinu, as nezinau, bet pastoviai ir dabar pradejau zandikauliu judinti ( nezinau kaip aprasyti), negaliu net ~ 5 minuciu isbuti vietoj, man viduj diskomfortas kazkoks, as parasiau gydytojai del Cyclodolio, tai ji atrase, kad prie antidepresantu niekada niekas neskiria korektoriu ( Cyclodolio). As paimu Propranololio daug, tai tada man truputi lengviau, bet tik mazam laiko tarpuj, ziaurus jausmas, kad tu zinotum. As nemoku zodziais aprasyti.
Jei butu akatizija, tai tiek propanolol, tiek ciclodolis, tiek rakinamieji turetu efekta. Siaip as irgi kojas pastoviai judinu nuo antidepresantu. O venlafaksinas iskart maniau, kad tau netiks. Pas tave stiprus nerimas, o venlafaksinas yra stiprus noradrenerginio poveikio sukelejes. Tokie vaistai labai tinka melncholinei depresijai, bet su sunkiu nerimu ir ocd (kas manau pas tave tikrai yra, bent jau tendencijos), tai nelabai tinka. Manau tau buvo geriausia prie clomipramino, ne? Tik atitaikyt reik doze ir neuroleptika salia, gal koki aripripazoli arba risperidona. Keista, kad dave venlafaksina.
As tikrai siulau stacionara tau. Vasaryne geri specai. Nes dabar gyveni tik liga - o ten turetum uzsiemimu, terapiju ivairiu. Gyjimas nuo nerimo ir ocd yra is principo mokejimas su tuo gyventi. Nebus taip, kad prarysi pora piliulių ir viskas tau susitvarkys. Reik dirbti su savim. O kad dirbti su savim, privalai nustot galvot apie savo liga, nes tau tai sukuria tik nerima, o ne padeda. Ir uzsisuki tame rate. Protas yra lavai stiprus irankis. Jeigu netiki, kad sau gali sukelti nerimą galvodamas apie liga - pabandyk uzsimerkt ir isivaizduot kaip atsikandi citrinos. Pamatysi kaip prisikaupia seiliu burnoj

cia tas pats kas negalvok apie melyna drambli - pirmas dalykas apie ka pagalvosi yra melynas dramblys.
Nezinau tavo praeities, bet dazniausiai nerimas atsiranda is skaudziu patirciu gyvenime. Ir tas priezastis linkiu tau atrasti. Sekmes!
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."