- 2012 03 30, 10:31
Taip, gėriau Trittico retard, bet iš pradžių neveikė, tai man išrašė melatonino (miego hormonas), tik vaistinio jo pavadinimo neatsimenu; jis nepadeda nuo pat pirmos dienos, maždaug po savaitės tik, ir geriant jį reikia susitvarkyti miego režimą: eiti tuo pačiu metu miegot, prieš miegą valandą jau ruoštis poilsiui, paskaityt ką lengvo ir pan. Tai sugėriau jo dvi pakuotes (6 savaitės) ir pfu pfu pfu, nuo tada nemiga nebekankina. Trittico, aišku, vis dar geriu.
Moderatorius: signs
- 2012 03 30, 10:35
Tiesa, dar svarbu vartojant melatoniną negerti migdomųjų, nes jie sutrikdo miegą ir nemiegoti pietų. Taip atsistato normalus miegas naktį.
- 2012 03 30, 12:21
as irgi geriau ta trittico ir jis manes vpsc neveike, tai daktarai labai stebejosi, kad neveikia, sako gal tik isivaizduoji, kad nemiegi, bande irodyt, kad meluoju
tada sake kanors rasyti, kai nemigi, kad isitkint, kad tikrai nemiegi. rasydavau ir isitikindavau.. na, bet tikiuosi po kazkiek laiko viskas issispres. o kiek laiko turejai tu ta nemiga?
tada sake kanors rasyti, kai nemigi, kad isitkint, kad tikrai nemiegi. rasydavau ir isitikindavau.. na, bet tikiuosi po kazkiek laiko viskas issispres. o kiek laiko turejai tu ta nemiga?
- 2012 03 30, 22:18
dangiska rašė:cia jauciu neitema varom..reiktu mum keltis i nemigos tema...as nemiga turiu nuo vaikystes...bet man uzeina tarpais....neuzmiegu naktim...atsikeliu paskui 4 nakties ir vel neuzmiegu...Nemiga baisi liga,as ta zinau...
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 03 30, 23:37
man uzeina ir praeina..dazniausiai buna del stresu..buna savaitem..kartais trumpiau..vaikystej buvo baisu.. net nzn kiek laiko...bet atrodo ilgai...bet as migdomuoju vis issirasau tik stengiuos gert saikingai kai tikrai labai reikia..stengiuos eit miegot anksciau ..niekada nenusivelint...nemiegot diena...grieztas rezimas siaip sutvarko ta reikala...aisku jei stresai tai nieks jau nepades...atsibundu tada viduri nakties su tokiu adrenalinu..minciu kalnas
- 2012 10 06, 08:18
Nuo vakar krizese pridejo prie venlafaxino 225mg, po 0.5 ryte ir tiek pat per pietus, dr lorofenas nakciai. Ka as zinau, baisiai bijau svorio augimo nes bus sakes :x . Vakar baisiai troskino, nors nuotaika pakele, bet apie pavakarius buvo baisus nerimas, tai kaliau klonazepamo. Nurimau.
Ka zinau baisiai troskina, galva sukasi ir pirmadieni noriu prasyt, kad pakeistu i svorio neauginanti, nors psi sake, kad neaugina. Nu netikiu, tiek daug kam augino, o man neaugins..
Ka zinau baisiai troskina, galva sukasi ir pirmadieni noriu prasyt, kad pakeistu i svorio neauginanti, nors psi sake, kad neaugina. Nu netikiu, tiek daug kam augino, o man neaugins..
Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be galo.
- 2012 10 06, 10:15
As ilgai geriu juos ,tuo metu kai buvo blogai padejo ,o svorio tai man niekas neaugina ,tik olanzapinas augino .
- 2012 10 06, 11:11
Placiau ?
- 2012 10 06, 19:18
Keistoks vaistas, pratempiau keturias dienas. Nerimas uzkilo, suastrejo baimes ir visokios durnos mintys. Sunku net gatveje eit, kiekvienas garsas baugino, kiekvienas praeivis kele baime. Beje apetitas nezmoniskas patapo, priaugau dar gan normaliai kg :/. Keistai kazkaip, gal tereikejo islaukt, bet busena tai keistoka labai buvo.
The Show must go on!