Moderatorius: signs

Parašė Darus
kotita rašė:as jau metai vartoju si vaista,jis man nuostabiai padejo. jei kas norit smulkiau-klauskit,atsakysiu :flo

Labas, o kokie šalutiniai poveikiai buvo ? Ir ar praejo jie po poros dienu ? Nes 4 diena geriu, ir pykina ir galva spaudzia stipriai, ar jie visa laika sitie poveikiai isliks ar laikui begant po savaites, dvieju praeis?
Parašė delita
#399155 Aš pasimetus - gydytoja siulo didinti iki 120mg nuotaikai kelti.bet ir su 60 jauciu nerimo protrukius.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#399156 Duloxetinas prie nerimo netinka, jis tinka kai nera jegu, pakelia nuotaika, prie nerimo reiktu escitaloprama gert.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Duloxetinas prie nerimo netinka, jis tinka kai nera jegu, pakelia nuotaika, prie nerimo reiktu escitaloprama gert.

Tinka, kai kurie net gi labai gerai reaguoja i noradrenerginius vaistus net gi nerimui, tas pats paroxetinas kelia noradrenalino lygi, nors yra kaip ir "gold standart" nerimo sutrikimams.

Man paciam buvo siulyta duloxetino nuo 60 iki 90 kelt, bet as perejau prie venlafaxino, kuris, mano nuomone, yra stipresnis antidepresantas
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#399166 Man paroxetinas daug veiksmingesnis uz duloxetina. Paroxetina geriu kai reikia aktyvinti, escitaloprama kai reikia slopinti, o dulexetinas kazkaip nelabai kabina manes.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#399400 Mano mamai paskyrė duloxetiną. Na ji dar serga cukriniu diabetu, buvo apatiška. Tai jau buvo aišku, kokį AD skirs. Bet man pavydas sukilo, nes pradėjo kristi svoris jai labai. Pati žinau tai, tiesiog nejunti alkio. Dabar ir aš norėčiau numesti papildomus kg. Bet vat geriu du antidepresantus ir bijau pereiti prie kito, kad savijauta nepablogėtų.
Nors gydytojai aiškina, kad visi AD yra vieni kitų pusbroliai.
Dėl paroxetino. Puikus nerimui nuimti. Bet reikia žinoti, kad negalima užkelti dozės. Iki 30 mg. Pati perėjau šitą mokyklą. Kaip ir su dauguma AD - kuo didesnė dozė, tuo labiau aktyvina, kartais tas aktyvinimas net nepageidautinas, nes tas pats paroxetinas man su 40 mg, 60 mg paskui dar labiau suaktyvino nerimą ir panikos atakas bei suicidones mintis, šiaip įkyrias blogas mintis. Matyt neveltui kažkada buvo pramintas antidepresantu žudiku. Su juo reikia atsargiai žaisti. Man asmeniškai tinka vidutinės AD dozės. Kaip kad ir matosi mano paraše.

Tik įdomu, ar labai įtakotų savijautą sertralino ir bupropiono pakeitimas į duloxetiną. Kažkada vartojau, ryškaus pagerėjimo antrą kartą vartojant jau nebuvo.Čia aš apie duloxetiną.
P.s. na man labai sunku su vaistais :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:Mano mamai paskyrė duloxetiną. Na ji dar serga cukriniu diabetu, buvo apatiška. Tai jau buvo aišku, kokį AD skirs. Bet man pavydas sukilo, nes pradėjo kristi svoris jai labai. Pati žinau tai, tiesiog nejunti alkio. Dabar ir aš norėčiau numesti papildomus kg. Bet vat geriu du antidepresantus ir bijau pereiti prie kito, kad savijauta nepablogėtų.
Nors gydytojai aiškina, kad visi AD yra vieni kitų pusbroliai.
Dėl paroxetino. Puikus nerimui nuimti. Bet reikia žinoti, kad negalima užkelti dozės. Iki 30 mg. Pati perėjau šitą mokyklą. Kaip ir su dauguma AD - kuo didesnė dozė, tuo labiau aktyvina, kartais tas aktyvinimas net nepageidautinas, nes tas pats paroxetinas man su 40 mg, 60 mg paskui dar labiau suaktyvino nerimą ir panikos atakas bei suicidones mintis, šiaip įkyrias blogas mintis. Matyt neveltui kažkada buvo pramintas antidepresantu žudiku. Su juo reikia atsargiai žaisti. Man asmeniškai tinka vidutinės AD dozės. Kaip kad ir matosi mano paraše.

Tik įdomu, ar labai įtakotų savijautą sertralino ir bupropiono pakeitimas į duloxetiną. Kažkada vartojau, ryškaus pagerėjimo antrą kartą vartojant jau nebuvo.Čia aš apie duloxetiną.
P.s. na man labai sunku su vaistais :bloga

Nieko tu negausi is to duloxetino, ko negautum is sertralino, nebent kazkokie skausmai ar kiti somatiniai simptomai labai vargina, tada gal tas noradrenerginis poveikis labiau padetu.
Parašė delita
#399619 Tokia jau ta cymbalta-nuo 60mg geresnė nuotaika,bet nerimas suintensyvėja.30 mg. - neviltis ,apatija,bet nerimo nera.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#400330 SOS!!! Šiandien su gydytoja aptarėm ir ji pakeitė vaistus. Bet nesu niekada gėrusi tokio derinio Duloxetinas 30 mg pradžiai +150 mg bupropionas. Ar šie du vaistai tarpusavyje dera, nesikerta?

Iš anksto dėkoju :aciu
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#400331 Oj atsiprašau, radau kad esu gėrusi šį derinį, tik didesnėmis dozėmis. Ir šalia nebuvo prailginto veikimo kvetiapino. p.s ne į temą, bet kas nutarė, kad clonazepamo jau negalima skirti nuo nerimo, kad jo indikacija dabar - tik epilepsijai? :bloga
Parašė ciaupas
#400448 Man asmeniskai Duloxetinas jokio poveikio net salutiniu neturejo. Elontrilis visai kitas reikalas, galima sakyt isgelbejo mane. Daktare sake pas mane mazai dopamino uztai bupropionas tinka idealiai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:Man asmeniskai Duloxetinas jokio poveikio net salutiniu neturejo. Elontrilis visai kitas reikalas, galima sakyt isgelbejo mane. Daktare sake pas mane mazai dopamino uztai bupropionas tinka idealiai.

Kai serotonina veikiantys antidepresantai nepadeda, naturalu bandyti dopaminergini vaista, nes tas nuolatinis toki pati mechanizma turinciu vaistu keitaliojimas yra nesamone.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#400451 Nzn geriau duloxetina 30 mg karta per para, visa diena ir visa nakti miegojau. Dabar lorafena geriu, migdo ziauriai.
Parašė delita
#400564 Ar tinka derinys cimbalta+escitalopramas.n es escitalopram labai slopina, o nedidelis kiekis cimbaltos
Tonizuoja.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
delita rašė:Ar tinka derinys cimbalta+escitalopramas.n es escitalopram labai slopina, o nedidelis kiekis cimbaltos
Tonizuoja.

Mano psichiatrė sakė, kad tikrai netinka. Kaip tik man paskyrė cymbaltą. Paklausiau ar dera su bupropionu. Sakė nedera su tos pačios grupės antidepresantu, kaip tik paminėjo escitalopramą. Kaip aiškino, gali sukelti seratonino sindromą. Kai jo per daug būna. Įdomu, kas jums skyrė tokį derinį?