Moderatorius: signs

Parašė Graikas
Deividas rašė:Tai pas mane ir taip yra šiti dalykai. Privatūs daktarai, sportas, mityba. Kas iš tų privačių daktarų. Jie libido nesutvarkys.

Darbas ju yra aukstesniam lygyje nei valstybiniu. Plius aptarnavimo kokybe aukstesniame lygyje. Valstybineje per puse metu neatitaike vaistu man,privacioje is pirmo karto pataike. Ir dar daug kitu minusu yra pas valstybinius,apie kuriuos patylesiu
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418164 Taigi aš 14metų lanksausi pas privačius tik. Gal ir aukštesniam lygį, bet libido nesugeba sutvarkyt. Kiek su "valstybiniais" turėjęs reikalų, tai tik vasaros g. gulėjau, bet irgi gulėjau savo privačios daktarės priežiūroje. Aš nežinau, turbūt tiek kiek pinigų jau sukišau privatiems tai galėčiau nusipirkt pora Teslų. Tad.. nu super, kad tau padėjo. Bet su manim sudėtingesnis atvejis. Čia nebent eit ne pas psichiatrus, o pas endokrinologus ar vyrų daktarą, kažkokių hormonų ar kažko skirtų nežinau. Man niekada neskiria SNRI ar kažkokių aktyvuojančių AD, nes man nuo nerimo didelė stimuliacija jau yra, nerimas man duoda energijos iš savęs. Aš tik SSRI daug išbandęs ir beveik visus neuroleptikus praėjęs. Dažniausiai neuroleptikai dar labiau libido numuša, o SSRI tik po kiek laiko kai nerimas dingsta susivarko reikalai savaime.
Parašė Graikas
Deividas rašė:Taigi aš 14metų lanksausi pas privačius tik. Gal ir aukštesniam lygį, bet libido nesugeba sutvarkyt. Kiek su "valstybiniais" turėjęs reikalų, tai tik vasaros g. gulėjau, bet irgi gulėjau savo privačios daktarės priežiūroje. Aš nežinau, turbūt tiek kiek pinigų jau sukišau privatiems tai galėčiau nusipirkt pora Teslų. Tad.. nu super, kad tau padėjo. Bet su manim sudėtingesnis atvejis. Čia nebent eit ne pas psichiatrus, o pas endokrinologus ar vyrų daktarą, kažkokių hormonų ar kažko skirtų nežinau. Man niekada neskiria SNRI ar kažkokių aktyvuojančių AD, nes man nuo nerimo didelė stimuliacija jau yra, nerimas man duoda energijos iš savęs. Aš tik SSRI daug išbandęs ir beveik visus neuroleptikus praėjęs. Dažniausiai neuroleptikai dar labiau libido numuša, o SSRI tik po kiek laiko kai nerimas dingsta susivarko reikalai savaime.

As tau dar karta sakau,libido tvarko PT 141 ir sintetinis testosteronas. Bijai savigydos,kentek salutinius ...
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418166 Tai čia nesavigyda. Kiek suprantu tai yra receptiniai vaistai, tai reikės eit pas atitinkamus daktarus ir prašyt kad skirtų.
Parašė Graikas
Deividas rašė:Tai čia nesavigyda. Kiek suprantu tai yra receptiniai vaistai, tai reikės eit pas atitinkamus daktarus ir prašyt kad skirtų.

Pt 141 gausi tik is po stalo. LT ju nera. Testosterono kad gautum,turesi ideti daktarui i kisene,kad israsytu. Nes tau nerasys,kadangi testas telpa i normas. Eini pas endokrinologa,dedi i kisene du simtus ar penkis ir kalbi. Mokesi administruoti estradioli naudojant testosterona?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418168 Neįsivaizduoju :D nebandęs niekad. Daktarų reikės išsiklausinėt visko jei eisiu. Šiaip vieną kartą buvau pas endokrinologą dėl skydliaukės ir testo. Tai tik tribestan pasiūlė vartot ir tiek žinių. Sakė laisvasis testosteronas kaip ir gerai viskas, o kad pagrindinis testosteronas žemas tai nieko tokio. Va taip daktarai atsainiai pakomentavo :D
Parašė Graikas
Deividas rašė:Neįsivaizduoju :D nebandęs niekad. Daktarų reikės išsiklausinėt visko jei eisiu. Šiaip vieną kartą buvau pas endokrinologą dėl skydliaukės ir testo. Tai tik tribestan pasiūlė vartot ir tiek žinių. Sakė laisvasis testosteronas kaip ir gerai viskas, o kad pagrindinis testosteronas žemas tai nieko tokio. Va taip daktarai atsainiai pakomentavo :D

Kysio reikia
Parašė Graikas
#418170 Beje,nebutina viska pirkti is vaistines su 500% antkainiu :da
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418171 Na pvz. testosterono atsakymas 11.34 (8.64 - 29.0). Tai kaip ir normoje, bet mano manymu mažokai jau. O laisvasis testas SHBG 25.68 (16 - 56). Irgi normoje. Tai matyt dėl to nieko "drąstiško" ir neskyrė. Viskas normos ribose :D Na žodžiu. Bus matyt. Jei matysiu kad nervai tvarkos, o libido ne tai teks kažką daryt.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
LBJ rašė:Labiau kaip raminamieji, bet nuo somatinių skausmų jie turėtų padėti. Bet tikrai ne nuo vienos tabletės. Po mėnesio vartojimo 3kart dienoj tada galėtumėt pasakyt, kad neveikia.

O kiek mg nuima žiaurius stuburo skausmus? Juosmens skausmus? Galvos turbūt ne. Jetau, aš tiek apsišviečiau su jumis pasitusinus :DD
Nors kažką pradėjau gaudytis. Ačiū visiems!
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Mellisa rašė:
LBJ rašė:Labiau kaip raminamieji, bet nuo somatinių skausmų jie turėtų padėti. Bet tikrai ne nuo vienos tabletės. Po mėnesio vartojimo 3kart dienoj tada galėtumėt pasakyt, kad neveikia.

O kiek mg nuima žiaurius stuburo skausmus? Juosmens skausmus? Galvos turbūt ne. Jetau, aš tiek apsišviečiau su jumis pasitusinus :DD
Nors kažką pradėjau gaudytis. Ačiū visiems!

Nuo apatiniu nugaros skausmu raso, kad nepadeda :(
Parašė vitamin9
Deividas rašė:Na pvz. testosterono atsakymas 11.34 (8.64 - 29.0). Tai kaip ir normoje, bet mano manymu mažokai jau. O laisvasis testas SHBG 25.68 (16 - 56). Irgi normoje. Tai matyt dėl to nieko "drąstiško" ir neskyrė. Viskas normos ribose :D Na žodžiu. Bus matyt. Jei matysiu kad nervai tvarkos, o libido ne tai teks kažką daryt.

Pasidaryk per pinigus kad ten tave suka ar ka gersi pora mg i diena kloniko ir pasaulis bus grazus nei cia 5 kokteilius ir tai negerai.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418261 Sorry raminamaisiais nesigydau. Jie tik tam kartui padeda, o poto vėl šikna.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
corvo rašė:Biggie, kaip savijauta nutraukus lyrica? Ar buvo nutraukimo simptomu kokiu?

Ne, bet uztrukau pora savaiciu mazinant nuo 600mg, matyt del to