Moderatorius: signs

Parašė All_Of_It
DeVilbiss rašė:Placiau ?

man ji ligoninei bande duot tai apimdavo didele neviltis liudesys , burnoi keistas skonis kazkoks neskanus labai ir tas jausmas burnoi nepraeidavo labai ilgai . ir aplamai nei gulet galejau nei vaiksciot kazkaip isgerus jy budavo viskas taip blogai , kad sakau net baisu prisimint . daktarei papasakojau tai sake sis vaistas labai yra sunkus . nezinau ka ji norejo pasakyt.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#279390 O va man jis tinka ,ligoninej ir skyre ji ,nieko neigiamo nejauciau , priesingai . =)
Vartotojo avataras
Parašė Ieva**
#289449 As pries 1.5 metu geriau risperidona. Dabar israse flupentixolio mg, kad truputi sutvarkytu mastyma ir jegu tureciau, nezinau poveikis neblogas, bet atrodo kad i mane visi ziuri, pradejo pykint ir burnoj blogas skonis, va 3 val o as atsibudau, kad miegociau geriau dar truxal israse, anksciau padedavo, o va dabar...Bijau vel ant vaistu sest
Parašė Marija Lukon
#290110 Kai nustojau vartoti ZYPREX, maždaug metus geriu šį vaistą. Galiu pasakyti, kad pagrindinis jo "minusas", kad beveik visada pamirštu jį išgerti :D Nes stengiuosi vartoti po pusryčių. Jis labai silpnas ir realiai nejaučiu jo poveikio, gal tik šiek tiek ramiau ir saugiau. Galima išgerti ir prieš svarbų susitikimą. Neišgėrus gydytojo nustatytą laiką, nieko neatsitiks, jei išgersit vėliau =)
Parašė burial
#291583 jis mazom dozem veikia kaip antidepresantas (iki 3mg), tinkamas kai kuriais atvejais, kadangi greit suveikia (kelios dienos, negu savaites su kitais AD), o siaip teko ir man 1mg ji vartot, bet kazko teigiamo/neigiamo nelabai jautes, gal tik obsesines mintis truputi apmazino
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#295073 Norėčiau palausti tų,kurie ilgesnį laika gėrė Fluanxol-ar svorio priaugote ir su kokias kitais vaistais juos gėrėte?
Vartotojo avataras
Parašė guste
#296054 Na ka reik ir man pasidalinti patirtimi apie siuos vaistukus:)geriu juos jau 6 metai na kartais dar plius koks xanax..prie tai daug metu geriau AD bet man nuo ju buvo tik blogiau,begerdama AD isivariau ligu kitu...o del svorio hmmm na ka galiu pasakyti ,kad neauga ,bet reikia labai prisiziureti..o kai buna depresijos epizodas logiska kad jis kyla ,bet nesakyciau ,kad nuo siu vaistu:)
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#297782 Cha cha, po 4 metų pertraukos man to paties vaisto vėl paskyrė, tik 0, 5 mg šįkart :D Žiūrėsiu, ar pasikeitė organizmo reakcijos :DD
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#297843 Kiek laiko teko vartoti šio vaisto ilgiausiai tiems, kam skyrė minimaliomis dozėmis, kaip antidepresantą, t.y. 0,5-3 mg?
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#298162 Na štai, "išsikovojau" iki 1mg. Pažiūrėsim, ar nebus per daug :D
Vartotojo avataras
Parašė comes
#298193 Man dabar paskyre kaip papildoma po 1x2 ryte ir vakare, Nors girdejau jog tai ritinis vaistas, bet pries miega jis man padeda nuo naktinio nerimo... gerai isimiegu... Bet kaip sake gydytoja Fluanxolis tik pagalbinis vaistas prie pagrindinio AD. Kol kas esu patenkinta. Geriu antrus metus. Ir metus padidinta doze, Svoris krito. labai dziaugiuosi :) Kol kas viskas einasi kaip sviestu patepta :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Coca-Cola
#302193 Ar gali būti šie vaistai kalti dėl kojų nerimo-noro be perstojo judinti kojas?
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
Coca-Cola rašė:Ar gali būti šie vaistai kalti dėl kojų nerimo-noro be perstojo judinti kojas?

Nežinau ar dėl jų, bet kai juos vartojau man irgi taip buvo. Ir nusėdėti ramiai negalėjau vienoj vietoj.
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#304303 Šį vaistą teko ne taip ir seniai vartoti, tik jį trumpai naudojau gal apie 2 savaites, nes pasidarė dar blogiau nei buvo prieš jo vartojimą. Nors gydytoja sakė, kad šis vaistas yra labai geras, ir jo anotacija gan tinkama mano situacijai, bet aš jo taip ir negalėjau vartoti. :bloga Buvo labai liūdna, neturėjau jokios energijos, nieko nenorėjau daryti, įkritau į dar didesnį depresijos liūna... Bet nustojus jį vartoti vėl pagerėjo. =) Jei gerai prisimenu, buvo net neramių kojų sindromas. Esmė tame, kad šis vaistas man labai netiko. :)