- 2011 07 05, 12:47
žinok,jei tik vienas randas tai nieko baisaus
ta prasme pas mane pačia pusę rankos randuose,bet yra kokie 3 kur tikrai stori ir iškilę buvo.juos,matyt,irgi būtų siūvę,jei būtų matę.buvo didelė nuostaba iš vienos draugės,kad jie patys užgijo.ir vat vieni greit pagijo,tik liko ploni randai,o vat tie 3 kažkur gal 1.5 metų raudoni ir iškilę buvo,bet jau dabar tas raudonumas dinginėja.
gal palauk,kol jis pats nubals?pats randas,aišku,nedings,bet visgi
yra toks nebrangus rusiškas tepalas KLIRVIN man rodos vadinasi.jis šiaip panaikina šviežius randus,žaizdas,įpjovimus ir tuo pačiu nubalina randus.
man asmeniškai padėjo tik ant tų mažesnių randų,kai kurie net dingo.gal pamėgink
trist rašė:tik viena, girdejau tas lazeris ziaurius pinigus kainuoja? siaip savo laiku turbut butu galeje susiuti,bet as taip ir nenuejau tai iki dabar tas randas raudonos spalvos.
žinok,jei tik vienas randas tai nieko baisaus
ta prasme pas mane pačia pusę rankos randuose,bet yra kokie 3 kur tikrai stori ir iškilę buvo.juos,matyt,irgi būtų siūvę,jei būtų matę.buvo didelė nuostaba iš vienos draugės,kad jie patys užgijo.ir vat vieni greit pagijo,tik liko ploni randai,o vat tie 3 kažkur gal 1.5 metų raudoni ir iškilę buvo,bet jau dabar tas raudonumas dinginėja.
gal palauk,kol jis pats nubals?pats randas,aišku,nedings,bet visgi
yra toks nebrangus rusiškas tepalas KLIRVIN man rodos vadinasi.jis šiaip panaikina šviežius randus,žaizdas,įpjovimus ir tuo pačiu nubalina randus.
man asmeniškai padėjo tik ant tų mažesnių randų,kai kurie net dingo.gal pamėgink
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.

Aš tai turiu randų nuo visų operacijų, didžiausias - ant dešinės šlaunies. Tai irgi, kaip The Ending rašė, jau susitaikiau su tuo ir jokių šalinimų nereikia man, nors galėtų išblukti, ne taip matytūs.