Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Edena
#128375 Kuom pasireiskia ta abstinencija? Man bent jau gydytoja sake, kad nuo AD to nebuna....
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#128486 'lomkėm'
Parašė Keistuolis
#130636 Aš kaip tik dabar ligoninėj gydausi priklausomybe. Igerdavau po lapeli lorofeno per dieną. Matysim, kaip bus.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#131714 Deja,ši tema man labai aktuali-esu priklausoma nuo lorafeno.Jau daugybę metų su pertraukomis jį vartoju nakčiai-man jis labiau veikia,negu kiti vaistai dėl miego.Kažkaip didinti dozės man nereikia su laiku,užtenka 1-os tab. Vis bandau palengva po truputį jį mažinti...Tačiau nelabai sėkmingai: mat jis man padeda dėl dirglios pūslės sukeliamo dažno varinėjimo naktį( bromazepamas ,nors ir turėtų nuo šio sutrikimo padėti,nepadeda ir 6 mg nakčiai)...Nes nepadeda nei uvamin,nei driptane...Naktį norisi ,kad rečiau varinėtų...Su lorafenu nors 2-3 ir kartais daugiau valandų be pertraukos galiu nesikelti į WC...Ir taip gaunasi užburtas ratas...Šį sutrikimą turiu beveik visą gyvenimą ir urologai kol kas nepagydė.Labai džiaugiuos ,jei tereikia keltis per naktį 1 ar 2 kartus.Būna pagerėjimų,tik jie ilgai nesitęsia...Čia gal kiek nukrypau į šalį ,tačiau tai susiję su lorafeno vartojimu.
Parašė apple
#131722 man tai nebuvo jokios priklausomybes. kazkada geriau tik vienus vaistus ..ir greiviau jau buvo atvirksciau - nenoredavau kartais isgert ar pamirsadavau........
ParašėKatinas
#131723 gal gerei tik AD,stipri priklausomybe issivysto nuo raminamuju kiek zinau :kazokas
Parašė apple
Minerva rašė:gal gerei tik AD,stipri priklausomybe issivysto nuo raminamuju kiek zinau :kazokas

man rodos geriau raminamuosius ir jokios priklausomybes nebuvo.
Parašė Anonimous
#142069 Sveiki o as vartoju Lexotanil po 3mg per para i bijau kad esu priklausomas, nes bijau nutraukti niekad nebandziau, o vartoju jau gal 6 menesius, dozes didinti nesinori kaip manot cia priklausomybe?
Parašė Cinderella
#142071 Sveikas,o geri tik lex'ą?
Manau,gali būti priklausomybė,bet jei nebandei nutraukti tai nežinau,gal čia tik baimė,kad be jo negalėsi?O ką sako gydytoja?
Parašė Anonimous
Cinderella rašė:Sveikas,o geri tik lex'ą?
Manau,gali būti priklausomybė,bet jei nebandei nutraukti tai nežinau,gal čia tik baimė,kad be jo negalėsi?O ką sako gydytoja?

Nea, dar geriu antidepresantus Seroxat, o gydytoja nieko nesako, as jai sakau kad geriu tik reikalui esant t,y, meluoju, dabar uzsiregistravau pasakysiu tiesa, o nutraukt bijau, bijau kad gali prasideti vel tos panikos... :(
Parašė Cinderella
#142087 Tai manau,kuo greičiau pasipasakok gydytojui,veiksmingas gydymas bus,kai kalbėsi atvirai ir sakysi viską kaip yra =) manau,čia didelė baimė
Parašė Anonimous
Cinderella rašė:Tai manau,kuo greičiau pasipasakok gydytojui,veiksmingas gydymas bus,kai kalbėsi atvirai ir sakysi viską kaip yra =) manau,čia didelė baimė

As pabandysiu siandieno doze vakarine, t.y. puse tabletes neisgerti o isgerti ketvirti t.y. puse per puse :) ir ziuresim kaip bus :)
Parašė mazuikiene
#142466 Gal galit parašyti kas ta absistencija
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#142484 Abstinencija – sąmoningas nevartojimas stimuliuojančių arba svaiginančių medžiagų. Jei žmogus įpratęs šias medžiagas vartoti, jų nevartojimas sukelia abstinencijos sindromą – įvairius psichologinius, neurologinius ir somatinius vegetacinius sutrikimus: pykinimą, vėmimą, prakaitavimą, rankų drebėjimą, kraujospūdžio sumažėjimą, nerimą, depresiją, baimę.abstinencija vadinamas ir sąmoningas lytinis susilaikymas. (Psichologijos žodynas. 1993, psl. 5)