Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Blue
oksana rašė:Ai supratau jau ...fluoksetinas cia :achtung

aha sudedamoji dalis fluoxetinas, tik pavad.prozac.... dziaugiuosi kad tau padeda :super
Parašėnemoku
#162647 Kol kas geriu šitus. Patinka kaina - kompensuojami atsieina 8 Lt mėnesiui. :super
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#162657 Esu gėrus kelių rušių fluoksetiną : prozaką, magrilaną ir fluksą. Nuo prozako, žiaurus nerimas būdavo, fluksą trumpai tegėriau, magrilanas gerai tiko ir kažkaip nesunkiai nutraukiau savaime beveik. Didžiausiai šito vaisto pliusas mano akimis, kad jis nedidina svorio ir aktyvina. Minusas, kad jis gaminamas kapsulėmis, o ne tabletėmis, todėl sunku nutraukinėt, nes negali paimt pusės tabletės.Be to fluoksetinas iki šiol yra geriausiai ištirtas.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#162679 As ilgiausiai geriau is visu AD fliuoxetina FLUX,ziauriai patiko,del to kad svorio nedidina ir tiko ilga laika,gerdavau su pertraukelem vis...bet gryzdavau prie jo...bet pradejo neveikti paskui...ir pakeitem seroxat`u..irgi visai tiko,tik neilgai geriau,meciau skrisdama i Londona,pasirodo be rekalo...vel kenciu nesamones..
Bet siaip flux`as kam tinka,tai tiktai neblogas vaistukas :super
Vartotojo avataras
Parašė Lota
seeds rašė: Prozacas buvo sukurtas 1970, per 39 metus medicina pazenge i prieki, atsirado nauju maziau pasaliniu efektu turinciu vaistu, kuriu pacientui paprasius gydytojas galbut ir israsytu. ;) Savo post'ais nieko nenoriu mokyti, tuo labiau, kad nesu gydytojas. Tiesiog stengiausi paskatinti bent kazkoki savarankiska domejimasi :)

Prozacas tikrai nebuvo sukurtas 1970, tu kažką supainiojai. Kai man jį skyrė 1996 jis dar buvo eksperimentinis vaistas.
Parašė ex-dyy
#181325 sveiki, man panikos sindromas, geriau is pradziu seroxata, bet jauciausi blogai, tada gydytojas pakeite i fluxa, bet ir nuo jo man nieko gero, labai svaigsta galva, atrodo, kad akmeni nesioju ant peciu, nuo ryto jauciuosi prastai, jau net nezinau ka daryti
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#181341 Porą savaičių reikia palaukt, tada šalutinis poveikis būna sumažėjęs. AD pradeda veikt labai iš lėto, staiga tikrai nepagerės.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#181437 man kolkas fluoketinasn yra geriausiai padėjęs vaistas. Tik labai didelis skirtumas buvo tarp to kai gėriau pirmą kartą ir kai antrą kartą.
Parašėnemoku
#186721 Man fluoxetinas labai padeda, tik mane nuo jo labai migdo, miegu 16-20 val per parą (tai kokios ten depresijos gali būti, kai pasaulio beveik nematai :D ). Nežinau, ar verta keisti.
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
nemoku rašė:Man fluoxetinas labai padeda, tik mane nuo jo labai migdo, miegu 16-20 val per parą (tai kokios ten depresijos gali būti, kai pasaulio beveik nematai :D ). Nežinau, ar verta keisti.

O aš galvojau, kad čia tik nuo Lexotanilio mane migdo, pasirodo, dar ir fluoxetinas migdyt gali :ufo Bet aš kovoju su miego noru, nepatiktų tiek ilgai miegot :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#209946 Aš pradėjau gert prieš pusantros savaitės gal. Nežinau nuo ko, bet mane pradėjo klaikiai pykint, nenoriu nieko valgyt, dažnai išvemiu, jei ką suvalgau. Numečiau 4kg. Ar čia gali būt nuo jų? Ar tai normalu? :bloga
Parašė best
#212175 as prisipirkau fluoxetino kad ramiau butu,nes lb nervinga esu, prasidejus paranoja,draugui skambineju ir tikrinu ar jis ne su kita,sapnuoju naktimis,kad jis mane isduoda,daznai pykstames...atsalo santykiai... beto paastrejo bulimija, pradejau intensyviai vemti,prisivalgau, ypatingai saldumynu, ir poto einu vemt, netrukus vel uzsimanau saldziai ir poto vel einu vemt... normalaus maisto nesinori ir netgi dziaugiuos,kad atradau toki buda kaip vemimas,nes padeda numest svorio... sukudau apie 10kg,bet dar reik numest 5kg. nezinau ar del bulimijos pades fluoxetinas,bet jei pades svoriui mazet tai galbut nereikes vemt,nes nuo vemimo pastebejau,kad skauda gerkle,gal ten inesiau su pirstais kokiu bakteriju,buvo istine,skauda daznai gerkle. sukieteje viduriai,neina kakot,tai pati juokiuos,kad iavemi uztat... blogiausia turbut,kad man patinka toks budas lieknet,aisku ir lida dar vartoju.... negaliu niekaip nuo vaikystes atsikratyt priklausomybes salumynams,jei neturedavau oinigu nusipirkt sokoladui,tai skolindavausi...tevai iki dabar pyksta del saldumynu, buna,kad vemiu ir anau jog isgirdo kad vemiu tai pasisakau,pasakau tik priezasti kitokia,kad persivalgiau,kad savaime l.pykina...o mama pergyvena sako tau bulimija arba anoreksija,o a tada ja uzsipuolu,kad nusikalba,kad nieko man nera,kad va storeju tiktai... nors anksciau nepadedavo vemimai,nes budavo su pertraukom,o db sukudau
Parašė best
#212184 man labi idomu kaip fluoksetinas reaguoja su kontraceptinem tabletem? tiksliau kaip KT reaguoja su AD? ar nesusilpneja kontraceptiniu tableciu poveikis? ar vartodama 2 fluoxetino kapsules i diena nesusilpninsiu kontraceptiniu tableiu poveikio? pastoti tikrai nenoreciau...
Parašėnemoku
best rašė:man labi idomu kaip fluoksetinas reaguoja su kontraceptinem tabletem? tiksliau kaip KT reaguoja su AD? ar nesusilpneja kontraceptiniu tableciu poveikis? ar vartodama 2 fluoxetino kapsules i diena nesusilpninsiu kontraceptiniu tableiu poveikio? pastoti tikrai nenoreciau...

Kalbėk su savo psichiatru, nes kai kurie AD silpnina KT poveikį.
Parašė best
#212610 siuo metu esu uzsienyje,nera kaip susisiekti,kontaktu irgi neturiu... gal kas nors domejosi? kalbejau su viena pazistama ji sake klause pas gydytoja,tai sake lyg nieko bloga.... nesusilpnes KT poveikis