Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#77712 cipra;exas meta svori
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#77721 man cipralex geriant svoris nekrito. Nors ir šiaip jis man ne ką tepadėjo.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#77730 amitriptilinas+rispoleptas = 12 kg per mėnesį.
Paskutinį kartą redagavo MiesteRuduo 2008 12 19, 21:14. Iš viso redaguota 1 kartą.
Parašėnegative
#77796 Jo, man irgi su rispoleptu svoris augo labai, bet tai ėmiau nieko neėst nes žiauru tuoj bus. Tai berods ir vietoj stovi dabar tas svoris.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#89581 Mečiau remeroną, jau beveik mėn bus, bet nė gramas nekrenta, kaip kiti sako, kad atsistato.. Tai po kiek laiko praeina tas poveikis?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#89587 Man po poros men.gal pradejo kristi
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#89777 ..suteiki man vilties... :heart Jei tikrai išvis įmanoma sugrįžti.. :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#90017 Cipralexa geriu svoris pradėjo augti. Jau galvoju kitas kelnes pirkti :D
Vartotojo avataras
Parašė eva
#90044 O man išrašė Mirtazapiną.... Supratau, kad nuo jo svoris gali stipriai padidėti, nes jis labai didina apetitą... O ir svoris , ir apetitas pas mane ir taip per dideli... :shock: Ir jei dar padidės, tai :verysad:
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#90187 Bet jai taip stipriai augs pakalbek su gyd.juk yra kuom pakeisti ,nes mane svorio didejimas vare i dar didesne depresija
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#90221 numečiau svorį. buvo nesunku. tiesiog reikia žiūrėti ką ir kiek valgai. ir valios, aišku ;-)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#90260 O man NIEKS nepadeda, jau taip žiūriu ir skaičiuoju, gali pažiūrėt "virtuvėj" "sekam svorį" net rašyt pradėjau, bet kaip įkalta, kiekvienčąkart persirengiant, duše, baisus stresas, labai nekenčiu savo kūno.. :x
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#90265 o as savo sielos :x
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#90437 Garantuoju mano kūnas nepalyginamai baisesnis! :x Dar kart ačiū tau už šį klubą!!
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#90438 na kūno tobulumu aš irgi negaliu pasigirti.