Moderatorius: signs

Parašė blasphemy
#214278 rukau,tik ne taip kaip anksciau...kazkaip nesinori,bet vistiek negaleciau nei dienos be cigaretes greiciausiai :( nors tiesa pasakius,tai kazkaip silpnai jauciuosi parukus ,svaigsta galva....net nezinau ...;/
ParašėKatastrofa
#214491 Rukau ir man nieko tai nereiskia, kalbant apie vaistus.
Parašė mantas5533
#214535 kodel kaip surukau pasidarau pasimetes dingsta nuotaika i akis negaliu paziureti nu staigiai pasimetes pasidarau gal yra kam nors taip ar ce tie ad daro is manes debila kad net cigarete pakeicia i pasimetusi man 18 metu nzn ka daryti
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#214537 o tai kam rukai
ParašėKatastrofa
#214542 Jau tikrai..
Parašė mantas5533
#214560 ne tame esme kam rukai blemba bet kad sitaip paveikia nu nesamone kazkokia as nenoriu buti toks kuris nieko negali daryti as nerukau bet mane nervuoja kad kartais noriu parukyt bet taip paveikia sakau niekam nera taip nx
ParašėKatastrofa
#214629 Mano manymu rukymas ramina psichologiskai, ypac jau pripratusius zmones. O fiziskai - man ir dabar pasibaladoja sirdis parukius, bet zinau, kad tai normalu, nes nikotinas pakelia sirdies spaudima. O rukyti man yra malonumas..
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#214630 Aš rūkyme nematau jokio malonumo. Jau seniai. Dabar rūkau tik todėl kad esu prikalsusomas
ParašėKatastrofa
#214631 insomnia, ir as priklausoma, bet man + malonumas.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#214632 o kiek metų rūkai?
ParašėKatastrofa
#214633 Septynis. Tu?
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#214634 panašiai, pora metų daugiau
o daug surūkai?
ParašėKatastrofa
#214639 Labai daug, ypac dabar, kai pradejau mokytis.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#214642 na man dabar pavyko sumažinti iki vieno pakelio. šiaip rukydavau po du pakelius per dieną
Parašėdragonfly
#222721 rukiau, ir deja negaliu mest, bet nejauciukad del to kas nors butu kitaip