Moderatorius: signs

Parašė IMissYou
#306620 Is kur jus tiek laiko turit menesi gulet ? Pradekit dirbt ir praeis ligos. Tinginiai jus :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306623 Pats tu toks!
Parašėnemoku
IMissYou rašė:Is kur jus tiek laiko turit menesi gulet ? Pradekit dirbt ir praeis ligos. Tinginiai jus :)

Is kur tiek laiko? Gal apsiskaiciuoja zmones kas yra didesnis praradimas - ar sustabdyt studijas / mokslus / darba menesiui, ar metus, du ar nezinia kiek dirbti turint 10proc potencialaus pajegumo ir efektyvumo. Gal tau pasiseke ir niekada niekuo rimtu nesirgai, jei nesupranti, kad tuo metu nieko dirbt nesinori ir neiseina, jei liga rimta. Kai kam padeda pasveikti daugiau veiklos, o kitiems neiseina susitvarkyti su esamomis pareigomis ir atsakomybemis, todel siulyti visiems darba kaip universalia panaceja nera prasmes. Tik dar padidini kaltes, nevykeliskumo jausma tiems, kuriems su siais reikalais ir taip labai prastai.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306627 Va man ir piktumas paėmė, į tokį teiginį tik pasiųsti tolėliau noras kyla :), o gal jis tyčia?
Parašėnemoku
#306628 Sigitute, neimk i galva, cia jau ne pirmas ir ne antras sio nario pasisakymas, neatitinkantis medicinos ir psichologijos ziniu. :)
Parašė IMissYou
nemoku rašė:
IMissYou rašė:Is kur jus tiek laiko turit menesi gulet ? Pradekit dirbt ir praeis ligos. Tinginiai jus :)

Is kur tiek laiko? Gal apsiskaiciuoja zmones kas yra didesnis praradimas - ar sustabdyt studijas / mokslus / darba menesiui, ar metus, du ar nezinia kiek dirbti turint 10proc potencialaus pajegumo ir efektyvumo. Gal tau pasiseke ir niekada niekuo rimtu nesirgai, jei nesupranti, kad tuo metu nieko dirbt nesinori ir neiseina, jei liga rimta. Kai kam padeda pasveikti daugiau veiklos, o kitiems neiseina susitvarkyti su esamomis pareigomis ir atsakomybemis, todel siulyti visiems darba kaip universalia panaceja nera prasmes. Tik dar padidini kaltes, nevykeliskumo jausma tiems, kuriems su siais reikalais ir taip labai prastai.

Mano tas pasakymas buvo labiau sarkazmas ar siokia tokia ironija.
O kalbant apie sia istaiga esu girdejas daug geru atsiliepimu. Sekmes.
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#306669 Man taip pat gydytoja užsiminė, kad yra tokia galimybė man gauti siuntimą į šią įstaigą. Pakankamai gražiai atsiliepė apie šį centrą, bei jo darbuotojus. :) Bet aš kategoriškai atsisakiau, gal dar nesu subrendusi tokiems dalykams ar pan. Bet manęs ten "surištos" nenuveštų... Pas mane kažkokia gynyba atsiranda kalbant apie tokius dalykus. :cat
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#308525 Kokia cia suma reiketu ruostis ,gavus siuntima ?
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#308526 Su siuntimu pats gydymas nemokamas, bet apgyvendinimas su maistu 60Lt parai. Gydymas 30 kalendorinių dienų, tai 1800 kažkur, jei nesuklydau su skaičiavimais.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#308527 Važiuok, atlėksiu aplankyt, pažiūrėsiu kaip atrodai :achtung
Vartotojo avataras
Parašė XEXE
#308530 Sigitute ar galeciau paklausti kokia tau diagnoze yra nustatyta?
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#308531 Vidutinio sunkumo depresijos pasikartojantis epizodas
Vartotojo avataras
Parašė XEXE
Sigitutė rašė:Vidutinio sunkumo depresijos pasikartojantis epizodas

tai turbut toje klinikoje gydo lengvesnius ligonius, delto ir padeda tos terapijos, o mano liga yra sizotipinis kazin ar labiau padetu nei sveksnos psihiatrine ligonine, nes ten taipat yra daug terapiju ir uzsiemimu, kaip manai?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#308534 Nepigus reikalas , idomu sizotipinis neuzkliutu jiem , kazkur lyg skaiciau kad ne visom ligom sergancius priima . Realiai tai as toks depresuotas fobiju kalnas :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#308535 Man labai sunku atsakyti, nes gydėmės ir daugumos diagnozių nežinojau, bet nepabandžius nesužinosi ar tinkama/as tai programai, kol nepasikonsultuosi.