Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305570 Man metus cipralex dvi savaites be perstojo galvą maudė, jokie vaistai nepadėjo. Dvi dienas be perstojo paverkiau ir daugiau nieko nebuvo.
Vartotojo avataras
Parašė LIXXA
#305581 beje laaaabai pablogejo per ta visa laika atmintis..net baisu..ar gali buti nuo geriamu antidepresantu/?
Vartotojo avataras
Parašė LIXXA
#305582 atsikelus siandien ryte man galva dar labiau sukasi...kur bemesciau zvilgsni ,iskart labia keistas jausmas net namoku apipasakoti..kaip susvaigsta galva..1sukundei uzkrenta ausys..reix pasisuskt gyydtojai
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305625 Dėl atminties man visada problemos buvo, bet naudodama AD neatkreipiau dėmesio.

O dėl galvos ir man taip buvo, tiesiog svyruodavau... Kaip aptempdavo akyse.
Vartotojo avataras
Parašė LIXXA
Nepasitikinti rašė:Dėl atminties man visada problemos buvo, bet naudodama AD neatkreipiau dėmesio.

butent..ir tas jausma spastovus,,nuolat kur akis pasukus susvyruoju...
parasiau gydytoja..ir ji man liepe vel gerti ir palengva mesti mazomis dozemis, per beveik 2 savaites gausis...is tirko galejo iskart skirti toki metimo plana...o dabar gavosi kad tas pojutis nuo per greito metimo,nors pati toki buvo skyrusi :( ir visos sventes dabar sugadintos :(
idomu kaip del alkoholio metimo metu?
Parašė masakra
#305790 Buvo pradeja gerai veikti po dvieju saaviciu vartojimo, toks gan ryskus pagerejimas, taciau dabar vel blogai trecia savaite , tik itariu , kad nuo pms , nes man visad jis stiprus buna, tuo metu liudna bunu istiempus ir daug nerimauju. O dabar liko savaite iki menkiu , tai itariu , kad del tu hormonu...tikiuosi vel pageres po to.... ;vika ;vika :cry:
Parašė IMissYou
#305798 Sita vaista geriau metus. Lengvas vaistas be salutiniu. Meciau senai tai nieko blogo nepajutau mesdamas. Jei jau gerti antidepresanta tai seroxat patarciau, bet velgi kiekvienan individualiai.
Parašė erica_jong
LIXXA rašė:
Nepasitikinti rašė:Dėl atminties man visada problemos buvo, bet naudodama AD neatkreipiau dėmesio.

parasiau gydytoja..ir ji man liepe vel gerti ir palengva mesti mazomis dozemis, per beveik 2 savaites gausis...is tirko galejo iskart skirti toki metimo plana...o dabar gavosi kad tas pojutis nuo per greito metimo,nors pati toki buvo skyrusi :( ir visos sventes dabar sugadintos :(

Net sunku patikėti, kad normali gydytoja galėtų skirti staigų antidepresantų metimą!!! Visada juos reikia mažinant mesti. Pati vieną kartą apsiskaičiavau, nepaklausiau gydytojos tai kelias savaites galvos svaigimus ir nesveiką būseną kenčiau.
Parašė masakra
#306064 Geriu cipralex jau 3 savaites, vakar nusprendziau pameginti isgerti alaus 2 bonkes, nieko neatsitiko, idomiai jauciausi :) atrodo ir nenusisnekejau , tik apgirtau stiprokai, bet gal del to dar , kad negerus jau 2 men alkoholio buvau:)
Pms stipriai pasireiske, bet tik todel manau, jog vaistus per mazai laiko geriu, bet jau ateina sviesesnes dienos jauciu tai, tik reik islaukti kol menesines prasides ir baigsis, nes ta laikotarpi visada viskas lbj blogai buna.
Vartotojo avataras
Parašė defendu7
#306070 nuo cipralex labai keisti šalutiniai poveikiai buvo... visiškai tirpdavo rankos, tiesiog nebuvo jėgų suspausti kažką ar paimti stipriai, tas labai užknisdavo ir tuo pačiu šitas keistas pojūtis man keldavo nerimą...uždaras ratas buvo, teko pakeisti vaistus ir taip jau daug kartų... dabar elontril'į vartoju - jokio šalutinio.
Parašė masakra
#306071 Tai tas salutinis turi praeiti po ilgesnio laiko..
Vartotojo avataras
Parašė defendu7
masakra rašė:Tai tas salutinis turi praeiti po ilgesnio laiko..

yra šalutinių, kurie ir nepraeina, tarkim vartojau labai ilgą laiką paroxetiną, tai šalutinis jautėsi nuolat, o kai reikėjo nutraukt ir pakeist paraxetiną, buvo žiauriai sunku, nes po nutraukimo jaučiasi labai bjaurus šalutinis poveikis... yra šalutiniai, kurie būna trumpalaikiai ir praeina, pripranti prie vaisto, bet yra tokie, kurie atsiranda vartojant vaistą ilgą laiką...
Parašė masakra
defendu7 rašė:
masakra rašė:Tai tas salutinis turi praeiti po ilgesnio laiko..

yra šalutinių, kurie ir nepraeina, tarkim vartojau labai ilgą laiką paroxetiną, tai šalutinis jautėsi nuolat, o kai reikėjo nutraukt ir pakeist paraxetiną, buvo žiauriai sunku, nes po nutraukimo jaučiasi labai bjaurus šalutinis poveikis... yra šalutiniai, kurie būna trumpalaikiai ir praeina, pripranti prie vaisto, bet yra tokie, kurie atsiranda vartojant vaistą ilgą laiką...

nu jo po ilgesnio laiko vartojant , jei nepraeina tai tikrai reik keisti.
Vartotojo avataras
Parašė LIXXA
erica_jong rašė:
LIXXA rašė:

Net sunku patikėti, kad normali gydytoja galėtų skirti staigų antidepresantų metimą!!! Visada juos reikia mažinant mesti. Pati vieną kartą apsiskaičiavau, nepaklausiau gydytojos tai kelias savaites galvos svaigimus ir nesveiką būseną kenčiau.

tiva o as dabar jau pradejau jas vel gerti...ta prasme dabar vyksta metimas,bet jau paskyre ilga...8 dienas po puse,,dar 8 po ketvirti,,tikiuosi nebus baltu arkliu po viso to :?