- 2016 12 18, 15:34
As labai dziaugiuosi, kad kolkas neturiu vaiku ir seimos, nes megstu buti vienas ir daryti ka noriu ir kada noriu ir kaip noriu. Kazkaip manes seimyninis gyvenimas nezavi, gyvenau 4 metus su drauge, bet vel nebenoreciau. Ir aplamai manau jeigu zmogus nesusitvarko su savim ir savo emocijom tai neturetu skubeti darytis vaiku.
O kaip Tau seimyninis gyvenimas ? Daug vaiku turi ?
Kovotojas rašė:o man uzeina toks noras, mesti viska..., atsiryboti nuo vysu, gyventi bomzo gyvenima, tik be alhogoliaus, valkatauti po visa lietuva, miegoti kur papuola ir kad niekas is artymu apie mane nieko nezynotu.
As labai dziaugiuosi, kad kolkas neturiu vaiku ir seimos, nes megstu buti vienas ir daryti ka noriu ir kada noriu ir kaip noriu. Kazkaip manes seimyninis gyvenimas nezavi, gyvenau 4 metus su drauge, bet vel nebenoreciau. Ir aplamai manau jeigu zmogus nesusitvarko su savim ir savo emocijom tai neturetu skubeti darytis vaiku.
O kaip Tau seimyninis gyvenimas ? Daug vaiku turi ?

Jei mama ar tevas sirgo depresija/sizofrenija ar kitu psichikos sutrikimu tai daug sansu, kad vaikai ar anukai paveldes. Mano mociute ir senelis sirgo, ypac senelis.