- 2010 06 23, 10:33
Parasysiu apie savo patirti su Buproprionu (Elontril) As geriu siuos vaistus jau daugiau nei puse metu... Pries tai vartojau cipralex... skirtingai nuo kitu antidepresantu, sitie vaistai man nesukele jokio salutinio poveivio.. o psizymi tuom, kad priduoda energijos (tiesa, prisiminiau , pirmom saviatej siek tiek nemiga kankino - tai cia vienintelis salutinis poveikis)..Beje kam aktualu, sie vaistai neslopina seksualinio potraukio:) beda, ta, kad arba man doze pasidare per maza ar dar kas, bet manes jie taip gerai nebeveikia kaip is pradziu.. ir , tiesa, yra islikes nerimas...
choose life choose future

O kaip tavo nuomone neblogas sis vaistas? Kokius dar geri? Gereja savijauta?
o gal cia placebo efektas, nes man reikia kazkokio pagerejimo... zinok nuo tos bulimijos man irgi buna juoda depresija, kad negaliu nei pasikelt, sedziu visa apsiblausus ir zliumbiu neiseidama is kambario... O tu sakyciau labai daug vaistu naudoji... Kiek jau laiko sergi? Padeda kas nors?
as irgi panasu staza turiu.. Gydeisi kazkaip ar tik vaistais? Labai dziaugiuosi, kad siuo metu jautiesi gerai, tikiuosi ta busena ir isliks
šiuo metu taip pat geriu 0,33mg seroquelio - krenta, o ne auga. labai retai vaistai kaip patys augina svorį, greičiau būna neapskaičiuojamas maisto suvartojimo kiekis. alkis ir pan - net gali nepastebėt, kiek visko suvalgai.