Moderatorius: signs

Parašė yonomelano
vicyokz rašė:
yonomelano rašė:Sveiki,

Paroxetiną vartoju 12-a diena. Šalutiniai: padidejes delnu prakaitavimas, banguojantis nerimas, prabudimai nakti dazni, nakti 2-3 kartus keliuosi i WC, neimanoma pasiekti ejakuliacijos, issiplete vyzdziai, jautresnes sviesai akys.

Ar su tokia gausa salutiniu poveikiu, verta testi Paroxetino vartojima? Galbut prasyti gydytojo, jog pakeisti AD? Kiek laiko “kratetes” salutiniu poveikiu?

ps. man generalizuotas nerimas.

Aciu uz atsakyma! :)

Pas mane irgi generalizuotas ir butent paroxetinas neblogai dirbo su nerimu. Tu tik 12 dienu vartoji, pakentėk visiem būna panašiai pirmas 4 savaites

Ar pavyko pasveikti ir pasiekti remisija? :) kiek laiko vartojai?
Parašė liudesys
#422006 Sveiki,
paroxetina vartoju apie 3 sav. Visiškai dingo ejkuliacija. Erekcijos kaip ir dar yra, bet nebetokia stipri. Ar dinksta šie šalutiniai? Patys vaistai prikėlė į naują gyvenimą, bet... Už 2 sav konsultuosiuos su gydytoja. Gal yra kokių alternatyvų, tik be šio šalutinio? Test žemiau normos apie 8 mg/moll
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422013 Man dingdavo per pora mėnesių. Jausdavosi kaip po biškį gerėja ir gerėja. Poto net būdavo geriau negu prieš vaistus, nes nerimas sumažėdavo ir testosteronas pakildavo natūraliai. Bet jei nepraeis tai aišku yra kitų vaistų (zoloft, cipralex).
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422019 Oi ne, aš vartojau 8 metus kažkur. Taip, praėjo per pora mėnesių ir poto visą laiką buvo dar geriau nei prieš vaistus. Man beveik ant visų SSRI taspats būna. Pakerta keliom savaitėm poto po biškį gerėja viskas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422020 Bet dar ir testosteronas matyt nukentėjo nuo nervų. Man panašiai būna ligos pradžioj. Poto pasidarau vėl testosterono tyrimą po kažkiek laiko jau kai nervai kažkiek apsitvarko ir natūraliai būna pakilęs. Tarkim šį kartą buvo nukritęs iki 11mmol. Po metų vaistų vartojimo pasikartojau ir buvo 19.1mmol. Krč nervai suėda testosteroną. Aišku ir vaistai duoda savo nesamonių, ypač gydymo pradžioj.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422022 Tribulus man duodavo tokį netikrą boostą. Testosteronas nekyla nuo jo, bet tik imituoja tarsi kiltų. Nžn tos žolės tai nesamonė biškį. Sakau kai nervai kažkiek aprims pasidaryk vėl testą. Aš irgi galvojau šoksiu ant testosterono injekcijų, bet poto norėjau pažiūrėt kas bus kai biškį nervai aprims, gal pats susitvarkys. Ir būtent taip ir buvo, natūraliai viskas atsistatė. Tai manau neskubėk dar su injekcijom..
Parašė liudesys
#422025 Aš ramus, kaip belgas, Tik kazkuri laika rytinis drebulys yra, tai depakine trumpai vartojau ir nutraukiau. Dabar atrodo mazmozius, vien del to kad xanax atsisakiau. Nu bet kiek kurtum masinam, atrodo generatorius suka, bet va neusikuria. Jau panasiai men. Ligininej po savaites pastebejau, kad nepaduoda benzino
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422026 Na tuomet seroxat'o šalutiniai. Jei nepraeis pakeisi kuo nors kitu. Bet va keista tiktai kad ir testosteronas žemas, tau ir prieš seroxat turėjo taspats būt su tokiu testosteronu.
Parašė vitamin9
liudesys rašė:Sveiki,
paroxetina vartoju apie 3 sav. Visiškai dingo ejkuliacija. Erekcijos kaip ir dar yra, bet nebetokia stipri. Ar dinksta šie šalutiniai? Patys vaistai prikėlė į naują gyvenimą, bet... Už 2 sav konsultuosiuos su gydytoja. Gal yra kokių alternatyvų, tik be šio šalutinio? Test žemiau normos apie 8 mg/moll

Tai jo kastracija per klyna o su kuo padejo? nerimu,miegijomu?
Parašė liudesys
#422187 Visiškai dingo nerimas. Darbingumas MAX. Praėjus jau kuriam laikui, mieguistumas dienos metu dingo. O dėl tos kastracijos, manau susitvarkys, nes pasirodo ne visiška kastracija, nes reikaliukai įvyksta.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422190 Na va super, bent padėjo taip efektyviai. Turėtų ir apačioj reikalai susitvarkyt, bent jau man tai susitvarkė su laiku.