Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#15512 xanax buvo man paskirta vartot 4xd. Šiuo metu vartoju po dvi tab., nes stiprus nerimas lydi nuolat. Skaičiau straipsnį, kur gydytojai gerai atsiliepia apie šį vaistą. Be raminamųjų apskritai negalėčiau nė dienos ištvert, jau nekalbu apie nakties miegą, kurio nebūtų, jei ne medikamentai. Jokios autogeninės treniruotės, meditacijos ir kitos liaudiškos priemonės man nepadeda įveikt nemigos. Todėl švelnus xanaxo poveikis padeda ramiai užmigt.
Vartotojo avataras
Parašė neklauzada
#16479 xanax tikrai labai gerai nueme man visa nerima, panika ir baimes. Tik nuo jo siaubingai padidejo apetitas, nuolat jausdavausi mieguista ir daznai verkdavau, nei is sio , nei is to. Pradejus gerti AD , apetitas sumazejo, pagerejo nuotaika, bet bedos prasidejo norint nutraukti xanax'a, bandem su gydytoju nutraukinet, bet tapau baisiai agresyvi ir pikta, o dar visi isgyvenimai ir grizau prie iprastines dozes. (3xd po 0,5). Pasibaigus dabartiniam stresui ir vel sugrizusi i darba ,nutraukinesiu kaip gydytojas liepe.

Linjurga, o nuo nemigos stilnox nebandei? Man pradziai skyre nuo kosmaru..Dabar visai neseniai pati nutraukiau ir puikiai jauciuosi. Miegu gerai. :eros
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
neklauzada rašė:Linjurga, o nuo nemigos stilnox nebandei? Man pradziai skyre nuo kosmaru..Dabar visai neseniai pati nutraukiau ir puikiai jauciuosi. Miegu gerai. :eros

Be stilnox ir be xanax apskritai neičiau miegot. Galėčiau parom nemiegot. Kol esu bedarbė, dar dar, bet apskritai būtina naktį ilsėtis. Todėl jei tik vaistai padeda užmigt, jų tikrai neatsisakysiu. Gal ateis geresni laikai, kai krisiu į lovą ir nusmigsiu į sapniją be vaistų, kaip senais gerais laikais... :angel
Vartotojo avataras
Parašė neklauzada
#16487 Linjurga, isivaizduoju kaip sunku.As be stilnox ir xanax galvojau , kad kraustausi is proto nuo visu paniku.O darbas man isvis padejo atsigauti, atrodys juokinga, bet dziaugiuosi, kad liga prasidejo dirbant- darbas man neleido visiskai paluzti.
Sianakt kazko nesimiega..
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#20437 o as xanax vartoju kai uzeina nerimas, bet beda ta, kad man nuo jo po to silpna kita diena buna.kuna apima toks silpnumas, rankos dreba kaip alkoholiko...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#20497 tai lomkes, reik ikalt puse tabletes ir praeina
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Medeja rašė:tai lomkes, reik ikalt puse tabletes ir praeina

:D
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#37865 mano terapeutas paskyrė man xanaxo, kai pirmą kartą pas jį nuėjau ir pareiškiau-mane viskas nervina...
pradžioj taaaip gera buvo... bet po keleto savaičių praėjo visas gerumas ir jo reikėjo vis daugiau ir daugiau, nes paprasčiausia nebeveikė
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#37868 Jei pastebėjai, kad xanaxo įprastos dozės nebeveikia, būtinai kreipkis į gydytoją ir pasakyk. Nes kyla didelis pavojus padaugint šių vaistų, o atprast nuo jų yra labai sunku. Savo kailiu patyriau.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#38051 kadangi nebuvau spėjusi smarkiai į juos įnikti, tai visai nebegeriu nuo to momento :DD
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#43402 šiaip kvailas klausimas: kaip sui darbingumu vartojant šitą dalyką? na man jky siūlo, bet nieko aiskaus. nenoriu pavirsti darzove, na suprantate ;-) o nuo kai kuriu vaistuku taip buna :-(
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#43415 blogai su darbingumu.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#43420 as tai kaip tik darbingesne tabletka ikalus. galiu net ir labai daug nuveikt. cia kaip kam matyt
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#43424 Na, gydytojų nuomonės apie šį vaistą skiriasi. Mano gyd. kažkada man jį skyrė, bet va gyd. ligoninėje pasakė geriau keisti xanaxą pvz. lexotaniliu, nes prie xanaxo priprantama ir jis sukelia abstinenciją, t.y. "lomkes", o veikia tik apie 3 val.
Galiausiai man xanax nustojo padėti, dabar padeda lexotonilis. Jo poveikis švelnus ir ilgesnis, gal tik šiek tiek migdo.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#43433 man lexotanilis sukelia nerimą. o xanaxą geriu xr, nes jo veikimo laikas 24 valandos. man jis labai gerai, bet šiaip jis laikomas blogu vaistu, būtent dėl savo narkotinio poveikio. ir rekomenduojama jį naudot kaip įmanoma trumpiau.