Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#122812 aš dabar pradėjau mažinti AD tikslu, išvis jų nebegert. gydytojų nuomone man AD nebereikia. labai džiaugiuosi, kad neatsiguliau pas vilką į ligoninę, kur jis būtų uždidinęs dozę ir dar apšėręs neuroleptikais.
šiaip mažint sekasi sunkiai, reiškiasi baisi abstinencija. man paskyre gerti papildomai relaniumą ir metforminą, kadangi tragiškai sutrikusi medžiagų apykaita.
ParašėKatinas
#122845 oho,Agni ,gydytojai tau jau leido nebegert vaistu.nuostabu :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#122848 na iki to dar toli, dabar kai sumažino dozę, turėčiau gert vaistus kas antrą dieną, bet tampa taip bloga fiziškai, kad vistiek geriu kasdien. neįsivaizduoju kaip nuo jų atprasiu.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#122869 o kaip as isivaizduoju, tai kai leidzia nebegert vaistu, reiskia, jau pasveikai. o galetum i pasveikimo tema parasyt skirtumus savijautos ir pan?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#122880 na nžn ar pasveikau, pati supranti kiek šansų atkrist. tačiau šiuo metu man vaistų nereikia, nes jie man ir sukėlė tą baisią apatiją. dabar turiu mokytis gyventi be vaistų. nejaučiu tos dvasinės kančios, kuri būna sergant, retkarčiais tik nerimą, bet nesunkų, o tą galima įveikti fiziniu krūviu. todėl man leista pabandyt gyvent be vaistų. nes šiuo metu jie nieko daugiau padaryt nebegali, smegenų veikla kaip ir susitvarkius, bent jau kol kas. o tai, kad esu vis dar pasyvi, tai tik todėl, kad praradau socialinius ir buitinius įgūdžius kol sirgau, o to vaistai vistiek nesugražins.
ParašėKatinas
#122883 o is kur zinai,kad smegenu veikla susitvarkius? yra kazkoks tyrimas ar cia pagal savijauta?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#122885 tik pagal savijautą. nebėr tų būsenų, kurios būdavo.
Vartotojo avataras
Parašė mango
Agni rašė:aš dabar pradėjau mažinti AD tikslu, išvis jų nebegert. gydytojų nuomone man AD nebereikia. šiaip mažint sekasi sunkiai, reiškiasi baisi abstinencija.

Ir man gydytoj.rekomendavo dar mažint, kol liks 0 porcijos vaistų :DD
Labai abstinencia didelė, sukasi labai galva
Parašė nusartim
#124843 o Štai man įdomu ar valerijonas prie antidepresantų tinka? Vartoju Elontrila.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#159837 Man nuo vaistų cholesterolis pasidėjo nenormaliai, net vaistų siūlė cholesteroliui mažinti. Ir tikrai žinau, kad ne nuo maisto, nes išsityriau ir pasakė, kad kepenys prigamina per daug.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#159852 o nuo kokiu cia ad ? hm,mm nekas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#160705 Aš geriu ne tik AD, bet ir neuroleptikus, taip kad neaišku nuo kurių čia.
Parašėnemoku
#163135 O kas bus, jei gersiu vaistus prieš tai nepavalgius? Kas geriau - išgerti ant tuščio skrandžio laiku ar gerokai pavėluotai, bet pavalgius?
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#163171 Manau, jei tavo skrandis nejautrus, tai jokio slirtumo. Bent jau aš nepastebėjau.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#163194 as tai galvoju,kad pavalgius geriau