Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
defective rašė:aš norėjau paklausti. turiu 40 procentų darbingumą, jis buvo vieną kartą tęstas (pirmą k davė metams, vėliau dviems). jis man greitai baigsis ir daugiau neplanuoju tęstis, nes gerai jaučiuosi. ar gali būti problemų susirasti darbą po to?

Nemanau. As ir norejau nesitest, bet siuo metu nesijauciu taip gerai. Paskutiniam darbe net nezinojo niekas apie procentus, kol pats nepasakiau, tai jei nesitesi, turetu pradingt tas nedarbingumas visiems laikams
Parašė defective
#366398 na kiek žinau, trečią kartą tęsiant jau skiria iki pensijos, o turint tokį oficialų darbingumą susirasti kažkokį rimtesnį darbą būtų labai sunku...
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
defective rašė:na kiek žinau, trečią kartą tęsiant jau skiria iki pensijos, o turint tokį oficialų darbingumą susirasti kažkokį rimtesnį darbą būtų labai sunku...

Na čia tai būtų super. Ne todėl, kad nedirbčiau. Dirbčiau, kiek sugebu, savęs be veiklos neįsivaizduoju, bet netikiu, kad duoda iki pensijos. Aš tik paprašydama antrą kartą, kad kasmet nepatogu važinėti, gavau 2 metams.
Tas iki pensijos nežinau kam skiriamas. T.y. kokia turi būti liga, nes žinau nemažai sergančių metų metus, važinėja ir duoda maksimum 2 metams.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:
defective rašė:na kiek žinau, trečią kartą tęsiant jau skiria iki pensijos, o turint tokį oficialų darbingumą susirasti kažkokį rimtesnį darbą būtų labai sunku...

Na čia tai būtų super. Ne todėl, kad nedirbčiau. Dirbčiau, kiek sugebu, savęs be veiklos neįsivaizduoju, bet netikiu, kad duoda iki pensijos. Aš tik paprašydama antrą kartą, kad kasmet nepatogu važinėti, gavau 2 metams.
Tas iki pensijos nežinau kam skiriamas. T.y. kokia turi būti liga, nes žinau nemažai sergančių metų metus, važinėja ir duoda maksimum 2 metams.

Jau 4 kart vaziavau, visada tesia po 2 metus. Iki pensijos nezinau kada skirs :/
Parašė Degas93
Kovotojas rašė:zinoma, niekas nekontroliuoja, ka nori ta perki.

Norejau pasiteiraut del nedarbingumo. Borderline personality disorder (ribinis asmenybes sutrikimas) kartu su nedidele/didele depresija suteikia koki darbinguma?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#370877 Priklauso daug nuo simptomatikos. Gali sirgt šizofrenija, gert vaistus ir nejaust simptomų, dirbt ir nereikės procentų, o gali sirgt depresija su psichoze, kur sunkiai pasiduoda gydymui ir visiškai negali dirbt. Tokiu atveju gali gaut neįgalumą. Dėl asmenybės sutrikimų man rods neduoda neįgalumo.
Vartotojo avataras
Parašė Rola Balčiūtė
#373360 Sveiki, viską perskaičiau,bet ne viską supratau :shock:
Ar įmanoma neįgalumo grupę gauti negulejus ligonineje B)
Ligoninių baimė pas mane :o
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Rola Balčiūtė rašė:Sveiki, viską perskaičiau,bet ne viską supratau :shock:
Ar įmanoma neįgalumo grupę gauti negulejus ligonineje B)
Ligoninių baimė pas mane :o

Musu valstybej ne, gali gultis privaciai jei turi pinigu.
Vartotojo avataras
Parašė Rola Balčiūtė
#378221 Sveiki, va, pirmos dienos ligonineje. O, man čia visai gerai, galiu sau gulėt ir ziuret su tuscia galva i lubas :DD Kazkaip praradus vilti, kad, kas čia pasikeis per keletą savaičių ir vel galesiu dirbti. Darbas pasidarė nemielas, nes as jo paprasčiausiai nesugebėjau atlikti. Bet paklausiu, pagukejus ligonineje su vidutinio sunkumo depresija grupės, ko gero, neimanoma gauti. :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#378242 Ziurint kiek metu sirgus ir vartojus vaistus ir ar nebuvo pagerejimu dabar manau trecia nebent duotu, zinau su depresija lengva prasirgus 6-7 metus galima ir antra tvarkytis.
Siaip antros is karto nelabai, dar turi irodyt prasitampyt, kad tikrai negali dirbt, kad tau pastoviai blogai ir niekas nesikeicia.