Moderatorius: signs

Parašėazuolas
#368885 Zodziu buvo toks nutikimas sitoj klinikoj man 2013m. As nevaiksciojau i uzsiemimus, daktarai buvo man ikale moditen depo tad turejau gert cyclodoli nuo kaustymo,kadangi ji geriau turbut zinot kad cyclodolis sukelia dideli nerima ir baime. Taigi mazdaug ketvirta diena ligoninej atejo mankstos trenere pas mane i palata kviesti i manksta, as atsisakiau, paskui ji pasiskunde seseliu vadovei ar direktorei ir krc nepatikesit mane galima sakyt leisgyvi nutempe i manksta, ir as cia nemeluoju. Parejes is mankstos vos nezliumbiau nes toks agresyvus elgesys+cyclodol=baisi panika. Kita diena buvo taip pat: atejo trenere sako jei neisi vel pakviesiu ta direktore ir tave nutempsim as pasakiau tiesiai sviesiai jai kad jas primusiu (kazkaip atradau jegu uz save pakovot) kai atejo direktore as jai trenkiau kiek turejau jegu i veida ir isvariau is palatos jas abi. Po to lb supanikavau nes pasake kad kvies apsauga, bet po to supratau kad cia tik blefas. Paskambinau mamai viska papasakojau ji atvare ir pakalbejo su gyd. D.Stasiunu, kuris sake kad lankyti uzsiemimus neprivaloma, krc o ta direktore kaip karstai tikinti dievu aiskina kad privaloma, nu tuo ir baigesi kad as apgyniau savo teises, mama verke, vakare i palata uzsuko ligonines kaip sakant "prezidentas" R.Alekna ir aiskino kad mustis negalima ir bla bla bla. Krc galiu pasakyti jog galejau net i teisma duot uz toki elgesi, alekna irgi matesi buvo biski issigandes to. Po keliu metu suzinojau kad ta seseliu direktore ar virsininke atleista. Tai va, tokie mano patyrimai. :?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#388597 Azuolas, na ir patyrimai. Užjaučiu. Čia kaip sako ligoninėj dar gali nugydyti. Tik man patiko tavo pozicija, kad mes turime teisę save ginti. Žinau dar puikų būdą- pagrąsinti iškviesti televiziją. Suveikia iškart. :D

O rašau todėl, kad teko susidurti su tais jų privalomais užsiėmimais. Kai direktoriaus pavaduotoja patapo jauna ir egocentriška gydytoja, ji nutarė, kad visi turi eiti į visus užsiėmimus, nes tokia tvarka, jos pažeisti negalima ir kad tai ligos gydymo dalis. Aišku ji tai aiškino piktai ir kaip kokiam kalėjime. Sutinku. Bet jei kai kurie užsiėmimai tik kelia nerimą ar nesugebi jame dalyvauti. Kad ir ta mankšta. Labai kviečia į ją. O man sunku, keitė antidepresantą, buvau apsvaigusi tokia, mieguista dėl šalutinių. Laimė per prievartą netempė. Mane gydęs gyd A. Dambrava po to manęs lyg atsiprašydamas už pavaduotoją, aiškino, kad kai ji tapo vadove, savo tvarką daro. Vat iš jo sulaukiau daug palaikymo. Puikus gydytojas.

Taigi įdomu, ar ir dabar ten nieks nesikeitė ir visi yra varomi terapintis? Nori ar nenori. :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#393410 Gal kas gulejo paskutiniu metu? :bloga Ar vis taip pat spaudzia del uzsiemimu :?
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393674 O kaip šiaip ten viskas? Rašo tipo, kad yra asmeninės erdvės, bet lankymas ribojamas ir išeit pasivaikščiot kaip suprantu negalima?
Ir kaip dėl vienviečių palatų? Įmanoma kažkaip gaut? Ir ar visos palatos tokios gražios kaip tam video rodo? Ar tik kelios?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Amelie rašė:O kaip šiaip ten viskas? Rašo tipo, kad yra asmeninės erdvės, bet lankymas ribojamas ir išeit pasivaikščiot kaip suprantu negalima?
Ir kaip dėl vienviečių palatų? Įmanoma kažkaip gaut? Ir ar visos palatos tokios gražios kaip tam video rodo? Ar tik kelios?

Nevisos grazios palatos, bet dauguma grazios. Iseit i kiema negalima, tik i kiemeli uzdara. Vienvieciu mazai, imanoma patekt, bet sunkiai. Vietos nedaug, vienas siauras koridorius ir viskas. Bet siaip patiko man ten.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393681 Ta prasme negalima išeit į lauką oru pakvėpuot?
Ir dar klausimas, žinau, kad atima telefonus, o ausinuką galimą turėt?
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393684 Ir ar psichoterapijos indvidualios būna?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Amelie rašė:Ta prasme negalima išeit į lauką oru pakvėpuot?

Galima, bet i kiemeli ligonines, jis aptvertas is visu pusiu.
Is ligonines pro pagrindines duris, i laisve, negalima.
Ausinukus nezinau net, man telefona ir kompa ateme, o ausinukus lygtai galima, nes viena mergina budavo su jais.
Psichoterapija budavo bendra, o asmenimes man nebudavo, nezinau ar yra galimybe. Ten visi uzsiemimai budavo grupese. Ten labai vietos mazai, tai visi susidraugauja greit.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Phurriz rašė:

Ausinukus nezinau net, man telefona ir kompa ateme, o ausinukus lygtai galima, nes viena mergina budavo su jais.
Psichoterapija budavo bendra, o asmenimes man nebudavo, nezinau ar yra galimybe. Ten visi uzsiemimai budavo grupese. Ten labai vietos mazai, tai visi susidraugauja greit.

A, aš galvojau, kad į lauką negalima išeiti.
O tai jei vietos mažai ir būna sunkių ligonių? Ar ten neguldo tokių?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Amelie rašė:
Phurriz rašė:

A, aš galvojau, kad į lauką negalima išeiti.
O tai jei vietos mažai ir būna sunkių ligonių? Ar ten neguldo tokių?

Buvo sunkiu su manim, bet tie sunkus nieko blogo juk nedaro. Visokiu ten gulejo, sizofreniku, bulimija, panikos atakom, depresijom, baimem ir tt. Visose ligoninese buna visokiu, bet nieko tau jie nedarys :DD
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393689 Na tikiuos, šiaip idealu būtų vienvietė palata, gal kaźkaip įmanoma ją išsipirkt?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Amelie rašė:Na tikiuos, šiaip idealu būtų vienvietė palata, gal kaźkaip įmanoma ją išsipirkt?

Paskambink i klinika ir pasidomek :) Juk yra tel nr. visa para gali skambint, lygtai. O gal cia kas nors zinos forume..
As ten gulejau trivietei, poto persikeliau i dviviete. Ten gulint galima keisti palatas, jeigu su kazkuo susidraugauji ir nori kartu but :)
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#393691 Vienviete palata issipirkti galima, dar pries kelias dienas maciau kaina, o dabar nors uzmusk nerandu :?
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Crazy rašė:Vienviete palata issipirkti galima, dar pries kelias dienas maciau kaina, o dabar nors uzmusk nerandu :?

Reiktų gal jiems tikrai pasiskambint, o jei rasit, tai įmeskit jei nesunku:)