Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Amelie rašė:
Crazy rašė:Vienviete palata issipirkti galima, dar pries kelias dienas maciau kaina, o dabar nors uzmusk nerandu :?

Reiktų gal jiems tikrai pasiskambint, o jei rasit, tai įmeskit jei nesunku:)

Paskambink, sakyk, kad gulsi. Tada klausinek visko :) As pries guldamas skambinausi, klausinejau man rupimu klausimu.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393694 Dabar emaila parašiau, bet jaučiu nieka savaitgalį neatrašys, tai pirmadienį bandysiu skambint. Ai ir dar toks dalykas, gydytoja man jau parašius siuntiną, bet sakė, kad gali būt eilės aš pas ją trečiadienį važiuoju, ir jau trečiadienį noriu atsigult, nes laiko neturiu laukt. Jaučiu nebus taip?
Parašė Mersas
Amelie rašė:Dabar emaila parašiau, bet jaučiu nieka savaitgalį neatrašys, tai pirmadienį bandysiu skambint. Ai ir dar toks dalykas, gydytoja man jau parašius siuntiną, bet sakė, kad gali būt eilės aš pas ją trečiadienį važiuoju, ir jau trečiadienį noriu atsigult, nes laiko neturiu laukt. Jaučiu nebus taip?

as gulejau vienvietei su teliku, bet uz viska mokejau, kitaip yra dvivietes ir daugiavietes. siap buna eiles, bet kita karta ir ne.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Mersas rašė:
Amelie rašė:Dabar emaila parašiau, bet jaučiu nieka savaitgalį neatrašys, tai pirmadienį bandysiu skambint. Ai ir dar toks dalykas, gydytoja man jau parašius siuntiną, bet sakė, kad gali būt eilės aš pas ją trečiadienį važiuoju, ir jau trečiadienį noriu atsigult, nes laiko neturiu laukt. Jaučiu nebus taip?

as gulejau vienvietei su teliku, bet uz viska mokejau, kitaip yra dvivietes ir daugiavietes. siap buna eiles, bet kita karta ir ne.

O už už visą gydymą mokėjai ar tik už palatą?
Parašė Mersas
Amelie rašė:
Mersas rašė:

O už už visą gydymą mokėjai ar tik už palatą?

jei turi siuntima, tai primoki tik uz palata, skirtuma nuo tos bendros tikriausia.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393722 Turiu siuntimą, tik įdomu kokios ten kainos? Nes tiknlalapį tai jie išvis jokių kainų nerodo, pvz. indvidualios psichoterapijos.
O gal atsimeni kiek mokėjai už palatą?
Parašė Mersas
Amelie rašė:Turiu siuntimą, tik įdomu kokios ten kainos? Nes tiknlalapį tai jie išvis jokių kainų nerodo, pvz. indvidualios psichoterapijos.
O gal atsimeni kiek mokėjai už palatą?

man atrodo, kad 130 palata ir gydymas, cia ta geroji, vienviete su teliku ir tuliku. o kiek atskirai isiskirtu nzn, daugau viskas ieina jau i ta kaina. Galima tik privaciai pas psichologa, daugiau viskas ten yra.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393734 A, supratau. Na gal vien tik palata mažiau tikiuos kainuos.
Čia ta prasme už parą mokėjau tiek?
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393899 Na ką... ryt į ąžuolyną... šiek tiek bijau, bet manau, kad blogiau jei dabar nebus...
Parašė Mersas
Amelie rašė:Na ką... ryt į ąžuolyną... šiek tiek bijau, bet manau, kad blogiau jei dabar nebus...

Man tai buvo geriau ten, nei namie. Lankyk uzsiemimus, diena greiciau praeina ir siap visai idomu.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Mersas rašė:
Amelie rašė:Na ką... ryt į ąžuolyną... šiek tiek bijau, bet manau, kad blogiau jei dabar nebus...

Man tai buvo geriau ten, nei namie. Lankyk uzsiemimus, diena greiciau praeina ir siap visai idomu.

Bandysiu kažkaip...:)
Parašė Mersas
Amelie rašė:
Mersas rašė:

Bandysiu kažkaip...:)
.

Sekmes. Parasyk kaip
Sekas, kas gydytoja
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393923 Turėtų būti D. Samachivs
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393924 Dovilė Samachova
Parašė Kinroze
Amelie rašė:Dovilė Samachova

Gyd.D. Samuchova. Jauna,ten visos jaunos :achtung Viskas bus gerai ,grizau pries savaite is Azuolyno . Saugokis slaugytojos Editos-niurzgle :achtung