Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė varlyte
#190033 as tai uzmigt negalejau pora savaiciu, drebulys tratino, apsvaigusi vaiksciojau. labai baisu buvo :bloga gydytojas primygtinai nenorejo skirti raminamuju, sake geriau eik rukyt kad nusiraminciau :) bet nepadejo. issiprasiau xanaxo, kartais isgerdavau. veliau viskas normalizavosi, jokiu raminamu dabar.
pamatysi, bus gerai. jei labai sunku - raminamu tablete ikalk :da
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#190034 aciu uz patarimus. apraminot siektiek. teks kentet. ;]
Vartotojo avataras
Parašė abc
#190095 na prie cipralexa zinau kad skiria raminancius vieni daktarai sako negerk jokiu budu xanax vietoj jo siulo lexotanili o va kiti sako gerk nes xanax mintis numusa labiau zodziu patarimas raminancius gerk kiek gali maziau gerk tik tada kai buna labai hrenovai va as visalaika nesiojuosi juos su saviomi zinau kad turiu ir kad jai ka isgersiu tai ir ramiau siek tiek :) zodziu tu turi kenteti ir laukti tas vaistas labai ilgai kol isisavina organizmas pora menesiuku pakenteti tikrai teks o paskui jau bus vis lengviau nu nors cia kiekvienam organizmui kaip pastebejau skirtingai bet nuo dveju menesiu iki keturiu tai pajusi kazka tikrai jai kas dar klausk drasiai viska
Vartotojo avataras
Parašė abc
#190096 beje kokia tavo diagnoze nustatyta ?ka prie cipralex tau israse dar koki kieki geri tu vaistu ?man vidutine depresija su panikos atakomis tai gydytojas liepe gerti taip nu pradziai savaite laiko cipralex mg ryte paskui po10mp rytais tuo paciu laiku ,paskui man vienas gydyt liepe gerti lexa kai blogiau buna (cia tas lex manau geresnis variantas) o kitas liepe gerti latvisko xanax tipo keturis kartus pastebi kokiomis valandomis tau buna blogiau tai geri po 0,5mg o kai buna geriau po )0,25 isviso 1,5 mg per diena bet sakau geriau kentek ir kai visai uzeina negerai tada lexatamilio ikalk puse tabletukes :)
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#190138 na diagnoze kaip ir oficialiai neirasyta, bet daktare sake misrus nerimo sutrikimas susimaises su depresija. buna ir man paniku atakos. is pradziu geriau fluanxol su raminamaisiais, pageriau pora savaiciu, issiprasiau, kad nutrauktu, nes man nuo neuroleptiku buna toks atbukimo jausmas. zd, durnas su jais jauciuos, nenusedziu vietoj ir pns. tada bandziau tik su raminamaisiais tvarkytis (lorafenu), bet islindo depresijos simptomai, taigi pradejau cipralex. geriu 10mg ryte ir reikalui esant lorafen. lorafen tabletes po 1mg. del ju siektiek baiminuos, bet mane daktare ramina, sako jog mazom dozem as juos vartoju ir prie ju tikrai neprirasiu, beto, prie lorafeno sake priprantama zymiai sunkiau nei prie tarkim xanax. va dar siektiek baisu del sekancio vizito, nes ji uzsimine kad man noretu kazkokiu silpnu neuroleptiku israsyti. atseit, kad mazintu fiksacija, kad nekreipciau demesio i kuno pojucius,kad mintys aprimtu ar kazkas tokio.. neuroleptiku prisibijau. jauciu jei ir israsys, nevartosiu as ju. ;D o pvz nuo cipralex mintys apsitvarko/aprimsta po ilgesnio vartojimo, kai organizmas prisipranta? as taip tikrai ir nezinau cipralexo poveikio, nes man visad neuroleptiku prirasydavo..;/
Vartotojo avataras
Parašė abc
#190147 cipralex geras vaistas tikrai tik prie jo reikia laiko kol pajusi ir priprasi ...jo akyse sviesiau palieka mintis darosi skaidresnes nebetaip reaguoji i viska zodziu pagerk tikrai pades tik va nemesk nes tik po dveju menesiu pajusi kazka tikrai pajusi
Parašė reaktorius
Medeja rašė:o nerimą nuima? tokį nerimą be priežasties, kai tiesiog neturi kur pasidėti ir negali nieko daryti, būti negali ?

:flo Visiems geriausi linkėjimai, su pavasariu. Cipralex labai neišskirčiau teko ir kitų vaistų vartoti... Kaip ir kiekvieną vaistą reik vartoti tik gerai su gydytoju išsiaiškinus nes šalutiniai reiškiniai visad šiokie tokie būna. Tik iš praktikos galiu pasakyt negalima staigiai didint ir staigiai mažint ar nutraukt. O lyginant su kitais kaip ir dauguma sako poveikis kiekvienam skirtingas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#190500 as jau pradedu galvot kad reikes kazkokiu neuroleptiku prasyt prie cipralexo, kad neramumus nuimtu,nes lorafena geriu jau beveik menesi po 1-2mg i diena, bijau kad atsiras abstinencija. nors daktare dar leido savaite lorafeno isgerti. siule tiapridali kazkoki (neuroleptikus). sake kazkoks silpnas,nuima drebulius, slopina nervus. dabar man labai panasiai kaip tau abc. ryte diena jauciuos isvis kaip is menulio iskrites,atrodo galva suplis,panika dar labiau isryskeja, o link vakaro sveikata visiskai kitokia,apsiraminu. miegas irgi normalus. zodziu, keistas tas cipralex... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė abc
#190510 tau didelis didelis patarimas toks kas liecia visu pirma lorofen pats ji geriau pries koki desimt metu nepilnus tai pasakysiu NIEKAGERA!!as atsimenu ji geriau koki laika ir meciau nemazindamas bet drebejau gera savaite kol organizmas atprato...o del cipralex tai yra del tavo dabartines busenos tai patarimas toks - KENTEK buk vyras neisisuk i tu raminmu sukury nes paskui tik dar sunkiau bus , o tavo busena tos baimes nauraliios kadangi tu ji geri visai nesenai tu pajusi tik lygiau po menesio kazka silpnai paskui dar po menesio jau tikrai pasijusi geriau po triju menesiu jau bus normaliau iseisi i zmones va as geriu ju trys menesiai ir savaite tai jau iseinu i zmones bet patikek vis dar uzeina toks neramumas dusti atrodo jegu nera drebulys nu bet jau nereguoji taip smarkiai zodziu visi mes cipralex vergai organizmas paprasciausiai taip reaguoja i ta cipralexa , o be to tas cipralex nepastebejai jog tonizuoja...zodziu kentek nieko negalvok nesamoniu zinau kad sunku bet iskesi pamatysi - zodziu laikykis jai ka rasyk :)
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#190511 o kiek tu laiko lorafen gerei ir kokiom dozem? mane daktare ramina kad mano dozes mazos ir tikrai nera pavojaus dar.
Vartotojo avataras
Parašė abc
#190512 ui net neatsimenu kiek ir kokiom dozem bet atsimenu ipisi viena toki kaip tiktaka (nesiodavaus tik tak dezutei tai sakydavo duse nuo tiktak kaip apgirtes vienodai viskas budavo) ir jauti kaip smegeneles subega i krastelius kaukoles vaziuoja gera :D bet priklausomybe nuo jo tikrai yra ir db jau tu justum kad organizmas reikalauja nuo paprasto valerijono priklausomybe buna taip kad mesk nafyk ta lorofen geriau naudok vietoje jo nuo minciu latviska xanax( gerk keturis kartus tomis valandomis kai buna blogiau ikalk 0.5 kai buna maziau hujaova gerk 0.25) man rytais ir po pietus budavo hujova tai israse taip gerti ryte 0.25 paskui 0.5 po keturiu val vel 0.5 ir po keturiu val vakare 0.25) bet tu ziek pagal save geriausia yra toks variantas kenti kiek gali kiek tik gali salia visalaika pasidek lexotanilio(nes daktrai ir xanax sako pripranta nors xanxax lbiau numusa nerimus tuos) ir kai bus bloga tai ikalk lexotanilio puse tablecikes nepades dar lexo puse tablecikes o kai nehujova visi negerk raminamuju ...tau reikia raminamuju bet manau lorofenas tikrai ntinkamas (man del lorofeno zinai kaip daktaras sake - sako tai lorofena juk seniai geria ir cia senas vaistas juk yra daug daug geresniu ir naujesniu tai va gal padeju jai ka rasyk klausk atsakysim ;)
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#190513 na vat gaila kad neatsakei kokiom dozem ir kiek laiko gerei. na lexotanilio tai as turiu, bet vistiek reiketu pasitart su gydytoja. bet juokinga net, nes gydytoja sake nesijaudink del lorafeno, dar tikrai neprirasi. :D
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#190526 Man tai prie AD visada israso raminanciu,kadangi be ju neistverciau pasaliniu reiskiniu,o priprasti jau nebijau,kadangi ir nuo AD kai nutrauki irgi pasireiskia daug blogumu.
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#190528 Manau kai stovis pagereja, tai ir paciam nereikes jokiu raminanciu o kol yra blogai reikia gelbetis tuo kas tau padeda.
Vartotojo avataras
Parašė abc
#190546 na reikia gelbetis bet reikia ir paciam pastangu reikia kenteti o ne raminancius ryti kas minute :P siaip tokia lyga yra taip KUO DAUGIAU TU TAI LIGAI PRIESINSIES BANDYSI KOVOTI TAI TUO DAUGIAU JI TAVE SUES CIA NERVAI NERVAI NERVAI SUSIKTI KURIUOS REIKIA GYDYTI TIKRAI NEVIEN VAISTAI o nuo tokiu AD kaip cipralex tai nemanau kad bus lomkes dideles nes tas cipralexas juk yra gan silpnas vaistas :P nu aisku kazkas bus bet netaip kaip nuo lorafen ar xanax athodai kai pas narkomanus buna sakes ne ne geriau venkite tu raminanciu kiek galima daugiau ...