Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#407092 Kiek man žinoma, tai nuo visų antidepresantų gali pradžioje būti pablogėjimas: sustiprėjęs nerimas, apatija ir kt. Tačiau dažniausiai šie šalutiniai poveikiai praeina, retais atvejais šalutiniai reiškiniai išlieka ir reikia keisti vaistą. Tikriausiai tavo atmintis nesuprastėjo, o dėmesio koncentracija susilpnėjo dėl nerimo ir būsenos :) Taip tik atrodo, kad atmintis, man tas pats buvo. Chill, manau praeis, duok 2 savaites daugiausiai ir susinormalizuos savijauta. O efektas pasijus per 4-6 savaites. Kai kuriems ilgiau, kai kuriems trumpiau.
Parašė Vardauskas
#407695 Ir dar turiu klausima, ar susiduret su galvos spaudimu, kaip tokiu skausmus, karsciavimu? norisi pastoviai, kad jinai saltoje aplinkoje butu, tai lauke, tai namuose su pravertu langu sedziu ir pns...
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Vardauskas rašė:Ir dar turiu klausima, ar susiduret su galvos spaudimu, kaip tokiu skausmus, karsciavimu? norisi pastoviai, kad jinai saltoje aplinkoje butu, tai lauke, tai namuose su pravertu langu sedziu ir pns...

Vartoju ilgai bupropioną šalia sertralino arba paroxetino. Man gana ir 150 mg, nes nuo didesnių dozių rankos dreba siaubingai. Tai ką pastebėjau iš šalutinių - šiluma ar tai karštis. Kažkada vaikščiojau ilgomis rankovėmis namuose, dabar trumpomis. Čia tikrai faktas, kad jis duoda kūnui šilumos efektą.
Parašė Vardauskas
HappyAngel rašė:
Vardauskas rašė:Ir dar turiu klausima, ar susiduret su galvos spaudimu, kaip tokiu skausmus, karsciavimu? norisi pastoviai, kad jinai saltoje aplinkoje butu, tai lauke, tai namuose su pravertu langu sedziu ir pns...

Vartoju ilgai bupropioną šalia sertralino arba paroxetino. Man gana ir 150 mg, nes nuo didesnių dozių rankos dreba siaubingai. Tai ką pastebėjau iš šalutinių - šiluma ar tai karštis. Kažkada vaikščiojau ilgomis rankovėmis namuose, dabar trumpomis. Čia tikrai faktas, kad jis duoda kūnui šilumos efektą.

Taip, kad silciau kazkiek irgi pastebejau, beje savo problema, kuria rasiau pries, tai issprendziau dideliom dozem vitaminu b3, kuris platina kapiliarus, po keliu dienu nebejauciu salutiniu
Parašė Vardauskas
asteroidas5 rašė:Per kiek laiko pradeda jaustis energijos padidėjimas varojant elontril? Savaitę vartoju, bet labai minimalus poveikis.

Bent 3 savaites islauk, o po to matysi
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#408321 Iš savo patirties tai man elontril nekėlė jokių energijos pliūpsnių. Nesijautė juntamai. Tik kad nekritau į apatiją ir tiek. Bet čia indvidualj. Man pvz netiko didesnės dozės, nes aktyvino blogaja prasme, siaubingas rankų drebėjimas, nerimas atsirado.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#408396 turetu kaip tik atvirksciai - gerinti demesi, matyt reik palaukt tikro veikimo, turetu susinormalizuoti
Parašė Vardauskas
asteroidas5 rašė:Po poros savaičių elontril suprastėjo atmintis, toks kaip išsiblaškymas, tas praeina su laiku ar ne?

Palauk dar, man panasiai buvo
Parašė asteroidas5
Vardauskas rašė:
asteroidas5 rašė:Po poros savaičių elontril suprastėjo atmintis, toks kaip išsiblaškymas, tas praeina su laiku ar ne?

Palauk dar, man panasiai buvo

Kiek laiko praėjo kol normalizavosi?
Parašė asteroidas5
Vardauskas rašė:Menesiuka teks prakentet, as nuo 3 savaites jauciau, kad jau pradeda veikt ir mazeja salutiniu

O nepastebėjai, kad pradžioje pulsas buvo labiau pakilęs?