- 2016 02 12, 18:19
sorry bet tu gal eik na*uj. ant paracetamolio pakuotės irgi parašyta, kad negalima maišyt, ir ką? užsilenktum? mirtazapiną kiek vartojau, niekad neturėjau jokios problemos su alkoholiu. vienintelis dalykas, kurį pastebėjau, tik kad padidėjo alkoholio tolerancija, daugiau nieko. jeigu tikėt visais įspėjimais, kuriuos rašo ant pakuočių jau senų seniausiai būtų buvus mano paskutinioji. milijoną kartų buvo proga.
Degas93 rašė:Sorry bet jus gal jobnuti? Jums raudonai parasyta instrukcijoje, kad galimas stiprus arba net mirtinas kepenu suzalojimas maisant antidepresantus su alku. Aisku cia mano atsakymas 2007uju metu komentarams, tikiuosi per siuos 9 metus situacija pasikeite ir tokiu idiotu nebeliko, kurie be alko gyvent negali.
sorry bet tu gal eik na*uj. ant paracetamolio pakuotės irgi parašyta, kad negalima maišyt, ir ką? užsilenktum? mirtazapiną kiek vartojau, niekad neturėjau jokios problemos su alkoholiu. vienintelis dalykas, kurį pastebėjau, tik kad padidėjo alkoholio tolerancija, daugiau nieko. jeigu tikėt visais įspėjimais, kuriuos rašo ant pakuočių jau senų seniausiai būtų buvus mano paskutinioji. milijoną kartų buvo proga.

Lengvai gydyti ta , ka nereikia gydyti. Be to jokiu vaistu nuo grippo nera, imunomoduliatoriai, imunostimuliatoriai neveikia, vitaminai , cesnakas neveikia, kaukes ranku plovimas neveikia. Veikia tik sveikas gyvenimo budas ir dregnumo reguliacija , kad ne per sausa gerkle butu, tada virusai lengviau papuola, nes sausa gerkle reiske neapsaugota.