Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Kinroze rašė:
Amelie rašė:Dovilė Samachova

Gyd.D. Samuchova. Jauna,ten visos jaunos :achtung Viskas bus gerai ,grizau pries savaite is Azuolyno . Saugokis slaugytojos Editos-niurzgle :achtung

Dar nesusipažinau su jų vardais :D bet kol kas visos malonios pasitaikė. O šiaip aplinka tai faina, tik deja užsiėmimų teks laukt visą ilgąjį savaitgalį... ir maistas... ai bet gal svorio bent numesiu :D
Parašė Mersas
Amelie rašė:
Kinroze rašė:

Gyd.D. Samuchova. Jauna,ten visos jaunos :achtung Viskas bus gerai ,grizau pries savaite is Azuolyno . Saugokis slaugytojos Editos-niurzgle :achtung

Dar nesusipažinau su jų vardais :D bet kol kas visos malonios pasitaikė. O šiaip aplinka tai faina, tik deja užsiėmimų teks laukt visą ilgąjį savaitgalį... ir maistas... ai bet gal svorio bent numesiu :D

:))) maistas tai ziaurus. Ar daug guli?9
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393933 Dar nesusipažinau su jų vardais :D bet kol kas visos malonios pasitaikė. O šiaip aplinka tai faina, tik deja užsiėmimų teks laukt visą ilgąjį savaitgalį... ir maistas... ai bet gal svorio bent numesiu :D[/quote]
:))) maistas tai ziaurus. Ar daug guli?9[/quote]

Ta prasme žmonių? Palatoj tai dviese, o šiaip tai pilna klinika, nes man kažkaip vieta rado, nes kažkas išsirašė
Parašė Kinroze
Amelie rašė:
Kinroze rašė:

Joooo,maistelis tai siaip sau :achtung Ten kur yra slauguciu postas ant baltos lentos virsuje surasyta kas ta diena dirba ir koks gydytojas nakti budi. :da Teks pasliauzioti,pamiegoti per iseigines, o uzimtumuose tai Vida papurtys labiausiai :D Sekmes :)))
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Phurriz rašė:Koki gydyma paskyre ?

Paliko mano mirtazapina ir dar pridėjo ketipinorą nakčiai. O ryte pakeitė cipralexą į paroksetiną. Ir dar bando xanax nuimti, tai mažina šiek tiek dozes jo.
O šiaip vakar naktį taip toks žiaurus liūdesys užėjo, jau išgerus vaistus, tai nuėjau pas sesute, tai davė clonazepamą nakčiai. Tai žodžiu išsimiegojau tai super.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#393981 Ai ir beje, švenčių progai telefonai visai dienai!!! Jej!! Visi laimingi dabar :D
Parašė Mersas
Amelie rašė:
Phurriz rašė:Koki gydyma paskyre ?

Paliko mano mirtazapina ir dar pridėjo ketipinorą nakčiai. O ryte pakeitė cipralexą į paroksetiną. Ir dar bando xanax nuimti, tai mažina šiek tiek dozes jo.
O šiaip vakar naktį taip toks žiaurus liūdesys užėjo, jau išgerus vaistus, tai nuėjau pas sesute, tai davė clonazepamą nakčiai. Tai žodžiu išsimiegojau tai super.

:))) tai pas juos ziuriu tas pats scenarijus, visi beveik geria nakciai kvetiapina, mane nuo lexsuso atpratino, bet daugiau nieko naujo. Manau kas geriausia, tai uzsienimai.
Parašė Kinroze
Amelie rašė:Ai ir beje, švenčių progai telefonai visai dienai!!! Jej!! Visi laimingi dabar :D

Ogooo! Jegele! :super Dar iseikit :run: i kiemeli pusei pirmos varpu terapijai,tai bus isvis krutai :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Kinroze rašė:
Amelie rašė:Ai ir beje, švenčių progai telefonai visai dienai!!! Jej!! Visi laimingi dabar :D

Ogooo! Jegele! :super Dar iseikit :run: i kiemeli pusei pirmos varpu terapijai,tai bus isvis krutai :achtung

Kad čia nieko nesigirdėjo... bet aš ryte tai dariau sniego terapiją :D sedėjau ant suoliuko ir gniūžtes lipdžiau viena sau :D
Parašė Kinroze
Phurriz rašė:
Amelie rašė:Na tikiuos, šiaip idealu būtų vienvietė palata, gal kaźkaip įmanoma ją išsipirkt?

Paskambink i klinika ir pasidomek :) Juk yra tel nr. visa para gali skambint, lygtai. O gal cia kas nors zinos forume..
As ten gulejau trivietei, poto persikeliau i dviviete. Ten gulint galima keisti palatas, jeigu su kazkuo susidraugauji ir nori kartu but :)

Su siuntimu nieko nekainuoja klinikoj gulint.Priklauso 21 diena lovadieniu. Jei norit vienvietes palatos primoketi reikia 10€ be televizoriaus ir 22€ su televizorium (cia kainos uz para) :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#394014 Jo, jau išsiaiškinau;)
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Kinroze rašė:
Amelie rašė:Jo, jau išsiaiškinau;)

Amelie, kaip sekasi? :)))

Šiaip tai neblogai, aplinka labai faina, susibendravau su keletu pacientų, viena yra mano metų, kita šiaip labai inteligentiška moteris. Buvau vakar mankštoj ir relaksacijoj - patiko :) tik šiandien nemiegojau visą naktį tai labai prastai jaučiausi, niekur nėjau... o ir šiaip personalas labai malonus, tai nepaisant mano savijautos... viskas labai gerai;) dėkui kad rūpinies;)
Parašė Kinroze
Amelie rašė:
Kinroze rašė:
Amelie rašė:Jo, jau išsiaiškinau;)

Amelie, kaip sekasi? :)))

Šiaip tai neblogai, aplinka labai faina, susibendravau su keletu pacientų, viena yra mano metų, kita šiaip labai inteligentiška moteris. Buvau vakar mankštoj ir relaksacijoj - patiko :) tik šiandien nemiegojau visą naktį tai labai prastai jaučiausi, niekur nėjau... o ir šiaip personalas labai malonus, tai nepaisant mano savijautos... viskas labai gerai;) dėkui kad rūpinies;)

Nuostabu :super ,o miegelis susitvarkys, kai ieisi labiau i rezima. Beje,uzimtumo kambaryje as palikus padeka klinikai,esantiems ir busimiems pacientams,paskaityk-baltas remelis su saulegrazomis ir Tau to paties linkiu :valentas