Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#394135 Eisiu ieškot :D
:heart
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Kinroze rašė:
Amelie rašė:Eisiu ieškot :D
:heart

Tik nepaklysk beieskodama :D

Kad čia nelabai kur yra pasiklyst :D
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#394283 Kinroze, radau tavo padėka! Kaip gražu! Džiaugiuos, kad tau padėjo
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#394750 Taigi, rašau recenziją šiai klinikai :D
Visų pirma, norėčiau pabrėžti, kad klinikoj dirba profesionalai ir gydymas yra derinamas su pacientu. Vaistų dozės tokios, kokių žmogui reikia, ir kaip čia rašė, tai manau tikrai minimalios.
Kitas dalykas aplinka ir žmonės. Ko aš labai bijojau, tai kad žmonės bus su daug didesnėm psichinėm problemom nei aš. Bet šis mano įsivaizdavimas buvo visiškai klaidingas. Nes su tais su kuriais gulėjau susibendravau taip, kad net buvo gaila juos palikti... o aplinka tikrai labai graži ir jauki. Taip, vietos nėra daug, bet palatos erdvios, taip kad vietos tikrai užtenka;)
Kitas dalykas tai maistas. Šiaip iš pradžių galvojau kad bus tikrai blogiau, o kartais net labai skanu buvo, taip kad jis man per viduriuką.
Dėl gydytojų tai sakau su viebu netgi pusę nakties prašnekėjau, nes man tada to reikėjo, taip kad manau jie tikrai atsidavę savo darbui...
Taigi man labai patiko ir tiko ir buvo baisu ir gaila grįžt į savo gyvenimą, kurį kaip sakėm, palikom už tvoros:D
Taigi, jei kam kiltų kokių klausimų susijusių su šia klinika, kreipkitės - visad padėsiu;)
Parašė Kinroze
Amelie rašė:Taigi, rašau recenziją šiai klinikai :D
Visų pirma, norėčiau pabrėžti, kad klinikoj dirba profesionalai ir gydymas yra derinamas su pacientu. Vaistų dozės tokios, kokių žmogui reikia, ir kaip čia rašė, tai manau tikrai minimalios.
Kitas dalykas aplinka ir žmonės. Ko aš labai bijojau, tai kad žmonės bus su daug didesnėm psichinėm problemom nei aš. Bet šis mano įsivaizdavimas buvo visiškai klaidingas. Nes su tais su kuriais gulėjau susibendravau taip, kad net buvo gaila juos palikti... o aplinka tikrai labai graži ir jauki. Taip, vietos nėra daug, bet palatos erdvios, taip kad vietos tikrai užtenka;)
Kitas dalykas tai maistas. Šiaip iš pradžių galvojau kad bus tikrai blogiau, o kartais net labai skanu buvo, taip kad jis man per viduriuką.
Dėl gydytojų tai sakau su viebu netgi pusę nakties prašnekėjau, nes man tada to reikėjo, taip kad manau jie tikrai atsidavę savo darbui...
Taigi man labai patiko ir tiko ir buvo baisu ir gaila grįžt į savo gyvenimą, kurį kaip sakėm, palikom už tvoros:D
Taigi, jei kam kiltų kokių klausimų susijusių su šia klinika, kreipkitės - visad padėsiu;)

Niugi tiesiog smagu girdėti,kad viskas buvo puiku :super Man ir labai patiko šioje klinikoje,jau tooookia sanatorija tenai,kad net baisu buvo grįžt atgal į namus princese pabuvus :D
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Kinroze rašė:

Niugi tiesiog smagu girdėti,kad viskas buvo puiku :super Man ir labai patiko šioje klinikoje,jau tooookia sanatorija tenai,kad net baisu buvo grįžt atgal į namus princese pabuvus :D

Va va, man tas pats :D
Parašė Mersas
Amelie rašė:
Kinroze rašė:

Va va, man tas pats :D

:))) as, kad ir privaciai gulejau, bet kazkaip princese nepasijauciau, tik svoris nukrito, nes maisto baisumas tai neispasakytas, ypac pusryciai ir vakariene. Tai nesuvokiami protu. I namus buvo nejauku grizt, bet gal daugiau del uzimtumo ten, nes visa diena buvo ka veikti, viskas pagal valandas, tai man tas l labai sunkiu ten manau nebuna.
Parašė disability
#404303 Sveiki, gal pastaruoju metu kas nors gydėtės Ąžuolyno klinikoje ir turite kokių nors pastebėjimų? Ar verta ten gultis? Kokie pliusai ir minusai?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#404712 Dabar negulėjau ir baisiai nenoriu į tą kalėjimą. Visomis prasmėmis. Turi kažką keisti, nes ten gydėsi ne viena šou žvaigždė...ir ką? Nieko iš to gero. Kai kurių nėra gyvų. :(
Gulėjau dukart. Pribaigė tas požiūris į žmogų kaip į gyvulį. Uždaryti...išleisti tik pasilakstyti nustatytomis val. Dėl telefonų tebūnie, man jo nereikėjo. Bet ten nėra kur išeiti, pabūti su savimi.
Aplink tik kapinės.
Jaunos gydytojos pasipūtę, susireikšminę. Pagarba gyd. Dambravai, Stasiūnui. - puikūs gydytojai. Visi kiti .....hmmmm.
Bepigu, jei guli privačiai. Skiria palatą kaip namuose kambarį. Princesė... ir kaip juokinga, kad tai negydo tų žmonių susireikšminimo. Paguli kaip sanatorijoj ir tiek. priverstinis varymas į užimtumus, patinka tau jie ar kelia šiurpą. Tai 120 proc padeda ne visiems. Dar pablogina savijautą. Bet kiek žmonių tiek nuomonių.
Tik norą ten gultis atbaido paskutinė patirtis. Nėra kur išeiti. O tavo kambariokė tau bandant susikaupti ties knyga vaikšto mažoj palatoj pirmyn atgal...iš nerimo. Ji nekalta. O kur man dėtis? Todėl dabar renkuos Vasaryną. Yra kuo ten bent kvėpuoti. O ponučiai lai perka paslaugas ir palatas Ąžuolyne. Lyg aplinka išspręs visas jų bėdas. Cha...Tikrai nea. Beje kas dar verkia ten dėl maisto. Tai, manau, kad yra visiškas iš.... nes bent man maistas tiko. Ko ten gultis, jei dar reikia maisto kaip princesėms. Offf...nu bet jūsų paskutiniai postai, Ponios.
Sorrry. Bet aš ieškau gydymo, o ne prabangos. o ko jūs?
P.s. gal vertėtų pasigydyti pas gyd. Alekseičiką. Va tada nukristų visos karūnos.
Nepykit. Bet kai žmogus ieškai kažko, kas leistų išgyventi....o skaitai tokį mėšlą. Kuo jūs sergate? Gal tik lengva depresija, skyrybos ar pan? lauki čia normalių atsiliepimų, o ne apie kaip princesių gyvenimą... žodž...nieko konkretaus. Gaila.
Parašė Mersas
HappyAngel rašė:Dabar negulėjau ir baisiai nenoriu į tą kalėjimą. Visomis prasmėmis. Turi kažką keisti, nes ten gydėsi ne viena šou žvaigždė...ir ką? Nieko iš to gero. Kai kurių nėra gyvų. :(
Gulėjau dukart. Pribaigė tas požiūris į žmogų kaip į gyvulį. Uždaryti...išleisti tik pasilakstyti nustatytomis val. Dėl telefonų tebūnie, man jo nereikėjo. Bet ten nėra kur išeiti, pabūti su savimi.
Aplink tik kapinės.
Jaunos gydytojos pasipūtę, susireikšminę. Pagarba gyd. Dambravai, Stasiūnui. - puikūs gydytojai. Visi kiti .....hmmmm.
Bepigu, jei guli privačiai. Skiria palatą kaip namuose kambarį. Princesė... ir kaip juokinga, kad tai negydo tų žmonių susireikšminimo. Paguli kaip sanatorijoj ir tiek. priverstinis varymas į užimtumus, patinka tau jie ar kelia šiurpą. Tai 120 proc padeda ne visiems. Dar pablogina savijautą. Bet kiek žmonių tiek nuomonių.
Tik norą ten gultis atbaido paskutinė patirtis. Nėra kur išeiti. O tavo kambariokė tau bandant susikaupti ties knyga vaikšto mažoj palatoj pirmyn atgal...iš nerimo. Ji nekalta. O kur man dėtis? Todėl dabar renkuos Vasaryną. Yra kuo ten bent kvėpuoti. O ponučiai lai perka paslaugas ir palatas Ąžuolyne. Lyg aplinka išspręs visas jų bėdas. Cha...Tikrai nea. Beje kas dar verkia ten dėl maisto. Tai, manau, kad yra visiškas iš.... nes bent man maistas tiko. Ko ten gultis, jei dar reikia maisto kaip princesėms. Offf...nu bet jūsų paskutiniai postai, Ponios.
Sorrry. Bet aš ieškau gydymo, o ne prabangos. o ko jūs?
P.s. gal vertėtų pasigydyti pas gyd. Alekseičiką. Va tada nukristų visos karūnos.
Nepykit. Bet kai žmogus ieškai kažko, kas leistų išgyventi....o skaitai tokį mėšlą. Kuo jūs sergate? Gal tik lengva depresija, skyrybos ar pan? lauki čia normalių atsiliepimų, o ne apie kaip princesių gyvenimą... žodž...nieko konkretaus. Gaila.

Nieko gero ten, visiems panasius vaistus raso, jokio individualaus parinkimo. Dozes arklines, dar dabar jauciu pasekmes. Jei esi standartinis, gal tinka tas gydymas.
Parašė feniksas
#404734 Mersai, sakai dozes arklines, davai duok koki pvz kokio vaisto gaudavai ir kiek mg, kad susidaryt bendra vaizda, idomu kaip ten tuoj klinikoj is tiesu viskas
Parašė Mersas
feniksas rašė:Mersai, sakai dozes arklines, davai duok koki pvz kokio vaisto gaudavai ir kiek mg, kad susidaryt bendra vaizda, idomu kaip ten tuoj klinikoj is tiesu viskas

Man asmeniskai buvo per dideles, nes organizmas netoleruoja tam tikru vaistu. PAti kalta buvau, reik galvot ir negert visko ka duoda manau visus vaistus reik pradet nuo mazu doziu. PAgrindinis vaistas ten buvo cipralexs ir seroxat, kiek paklausiau kitu. Ir miegui kvetepinas.
Parašė feniksas
#404757 mazai ko verta klinika, turi buti viskas individualu, nes kas vienam tinka, kitam gali visiskai netikti. o kaip ten su uzsiemimais reikalai? per prievarta varo jei tarkim i kazkuriuos nenori eiti? kaip maistas?
Parašė Mersas
feniksas rašė:mazai ko verta klinika, turi buti viskas individualu, nes kas vienam tinka, kitam gali visiskai netikti. o kaip ten su uzsiemimais reikalai? per prievarta varo jei tarkim i kazkuriuos nenori eiti? kaip maistas?

:))) nera jau viskas taip blogai. Man patiko uzsiemimai, nes ka trn daugiau veikt, negulesi visa diena juk. Maistas ziaurus, bent jau man. Ypac pusryciu