- 2019 09 03, 20:48
Dabar negulėjau ir baisiai nenoriu į tą kalėjimą. Visomis prasmėmis. Turi kažką keisti, nes ten gydėsi ne viena šou žvaigždė...ir ką? Nieko iš to gero. Kai kurių nėra gyvų.
Gulėjau dukart. Pribaigė tas požiūris į žmogų kaip į gyvulį. Uždaryti...išleisti tik pasilakstyti nustatytomis val. Dėl telefonų tebūnie, man jo nereikėjo. Bet ten nėra kur išeiti, pabūti su savimi.
Aplink tik kapinės.
Jaunos gydytojos pasipūtę, susireikšminę. Pagarba gyd. Dambravai, Stasiūnui. - puikūs gydytojai. Visi kiti .....hmmmm.
Bepigu, jei guli privačiai. Skiria palatą kaip namuose kambarį. Princesė... ir kaip juokinga, kad tai negydo tų žmonių susireikšminimo. Paguli kaip sanatorijoj ir tiek. priverstinis varymas į užimtumus, patinka tau jie ar kelia šiurpą. Tai 120 proc padeda ne visiems. Dar pablogina savijautą. Bet kiek žmonių tiek nuomonių.
Tik norą ten gultis atbaido paskutinė patirtis. Nėra kur išeiti. O tavo kambariokė tau bandant susikaupti ties knyga vaikšto mažoj palatoj pirmyn atgal...iš nerimo. Ji nekalta. O kur man dėtis? Todėl dabar renkuos Vasaryną. Yra kuo ten bent kvėpuoti. O ponučiai lai perka paslaugas ir palatas Ąžuolyne. Lyg aplinka išspręs visas jų bėdas. Cha...Tikrai nea. Beje kas dar verkia ten dėl maisto. Tai, manau, kad yra visiškas iš.... nes bent man maistas tiko. Ko ten gultis, jei dar reikia maisto kaip princesėms. Offf...nu bet jūsų paskutiniai postai, Ponios.
Sorrry. Bet aš ieškau gydymo, o ne prabangos. o ko jūs?
P.s. gal vertėtų pasigydyti pas gyd. Alekseičiką. Va tada nukristų visos karūnos.
Nepykit. Bet kai žmogus ieškai kažko, kas leistų išgyventi....o skaitai tokį mėšlą. Kuo jūs sergate? Gal tik lengva depresija, skyrybos ar pan? lauki čia normalių atsiliepimų, o ne apie kaip princesių gyvenimą... žodž...nieko konkretaus. Gaila.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.