Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416914 Tikrai taip. Pamenu kai anksčiau nesukeldavo akatizijos man neuroleptikai, tai bukinimas tikrai praeina. Čia toks iš dalies kaip šalutinis. Jei tau baran nėra akatizijos nuo neuroleptikų, tai tikrai išbandyk nedidelėm dozėm, svarbu nerimą nusimušt. Poto įsibėgės ssri/snri ir galėsi nutraukt neuroleptikus po biškį.
Parašė Baran
#416929 Gydytoja pasake nebegerti Duloksetino, siandien negeriau, bet visdar blogai jauciuosi, prigeriau Xanaxo, Cyclodolio ir Pregabalino, is ryto isgeriau 75 mg Pregabalino, buvo geriau, per pietus isgeriau dar 75 mg, bet pradejo galva svaigt, kaip girtas jauciuosi, liezuvis sunkiai apsivercia, sunku susikaupt, gal praeis? Dar per diena 2 Cyclodolio isgeriau.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416930 O leponex vartoji? Juk jis turėtų ramint
Parašė Baran
Deividas rašė:O leponex vartoji? Juk jis turėtų ramint

Vartoju tik nakciai, nes diena kai isgeriu liezuvis pinasi, silpna ir t. t., tai sake gydytoja nakciai gerti. Siaip nezinau pykina mane, drebulys, kvepuot sunku, tokia diezorentacija prasidejo, nesigaudau normaliai laike, sunku zodziais aprasyt, cia dar ir po Pregabalino dasidejo, nesuprasi kas vyksta.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416935 Na gal išsivalys duloksetinas ir aprims simptomai. Panašu kad tau čia nuo duloksetino viskas pablogėjo. Daug vaistų imi tai sunku suprast kas nuo ko. Bet jei sakai kad leponexą jau ilgai vartoji tai tikrai ne nuo jo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#416936 Greiciausiai del noradrenerginio poveikio tau taip, trumpu laikotarpiu uzstimuliuoja beta 1 adrenerginius receptorius, kurie ir duoda tau ta kvaila nerima, per laika noradrenerginiai neuronai pradeda skleisti noradrenalina ne faziniu butu (trumpais burst'ais), o toniniu (tolygiai). Taip pat, del padidejusio noradrenalino lygio sinapsese, beta 1 adrenerginiu receptoriu sumazeja, jie nusijautrina, cia visas islaukimas ir slypi. Kitas dalykas, kad noradrenerginiai antidepresantai yra labiau linke kelti maniskas busenas, nei SSRI ar bupropionas (del sito man is vis keista).
Parašė Baran
biggie rašė:Greiciausiai del noradrenerginio poveikio tau taip, trumpu laikotarpiu uzstimuliuoja beta 1 adrenerginius receptorius, kurie ir duoda tau ta kvaila nerima, per laika noradrenerginiai neuronai pradeda skleisti noradrenalina ne faziniu butu (trumpais burst'ais), o toniniu (tolygiai). Taip pat, del padidejusio noradrenalino lygio sinapsese, beta 1 adrenerginiu receptoriu sumazeja, jie nusijautrina, cia visas islaukimas ir slypi. Kitas dalykas, kad noradrenerginiai antidepresantai yra labiau linke kelti maniskas busenas, nei SSRI ar bupropionas (del sito man is vis keista).

Bet as vartoju ir Propranololi trys kartus per diena po 20 mg, tai turetu ta noradrenalina slopinti? Siaip vakar negeriau Duloksetino, tai siandien tokia depresija, nesinori nieko veikt, jegu nera, pykina, diezorientacija tokia, niekas neidomu, tai teko isgerti 30 mg, gal iskart nelabai gausis ji mest, gal kas antra diena vartuoti? Nezinau as jau, su vaistais labai blogai, organizmas nepernesa ju, salutiniai stiprus, be vaistu ir gi blogai. Jau gydytoja sake, kad visus vaistus isbandem.
Parašė Odiumfati
#416940 Pradėjau gerti ir aš Cymbalta, tai kol kas jauciuos siaubingai.. Šiandien 10 d. nežinau ką daryti ar laukti dar kol pagerės ar skambinti gydytojai.. Jaučiu baisią baimė, nerimą nuo kurio net sunku kvėpuoti, neturiu apetito.. Pablogėjo reikalai ir dėl dirglios žarnos sindromo, baisu iš namų išeit net.. Pagerėja man tik vakare..
Parašė Baran
Odiumfati rašė:Pradėjau gerti ir aš Cymbalta, tai kol kas jauciuos siaubingai.. Šiandien 10 d. nežinau ką daryti ar laukti dar kol pagerės ar skambinti gydytojai.. Jaučiu baisią baimė, nerimą nuo kurio net sunku kvėpuoti, neturiu apetito.. Pablogėjo reikalai ir dėl dirglios žarnos sindromo, baisu iš namų išeit net.. Pagerėja man tik vakare..

Man tas pats, net baime is namu iseiti ir man sunku kvepuoti, man visa laika baimes jausmas ir as jo nebegersiu turbut, drebulys, rankos taip dreba, kad vos pavalgau.
Parašė Baran
biggie rašė:Greiciausiai del noradrenerginio poveikio tau taip, trumpu laikotarpiu uzstimuliuoja beta 1 adrenerginius receptorius, kurie ir duoda tau ta kvaila nerima, per laika noradrenerginiai neuronai pradeda skleisti noradrenalina ne faziniu butu (trumpais burst'ais), o toniniu (tolygiai). Taip pat, del padidejusio noradrenalino lygio sinapsese, beta 1 adrenerginiu receptoriu sumazeja, jie nusijautrina, cia visas islaukimas ir slypi. Kitas dalykas, kad noradrenerginiai antidepresantai yra labiau linke kelti maniskas busenas, nei SSRI ar bupropionas (del sito man is vis keista).

O jeigu pabandyti Atenololi pagert? Jis blokuoja beta 1 adrenerginius receptorius kiek zinau. Ar nepades, neverta? Nes ziauriai taip aktyvina kazkaip, del to adrenalino gal ir drebulis, ranku drebejimas? Propranololis skaiciau bluokuoja beta 2 adrenerginius receptorius.
Parašė Baran
#416949 Pabandziau Atenololi, galiu pasakyti tik dar labiau galva pradejo skaudeti ir nuovargis toks atsirado, nieko jis nepadeda, nuotaika dar labiau suprastejo. Turbut numuse spaudima. Tik 25 mg pabandziau.
Parašė Odiumfati
Baran rašė:
Odiumfati rašė:Pradėjau gerti ir aš Cymbalta, tai kol kas jauciuos siaubingai.. Šiandien 10 d. nežinau ką daryti ar laukti dar kol pagerės ar skambinti gydytojai.. Jaučiu baisią baimė, nerimą nuo kurio net sunku kvėpuoti, neturiu apetito.. Pablogėjo reikalai ir dėl dirglios žarnos sindromo, baisu iš namų išeit net.. Pagerėja man tik vakare..

Man tas pats, net baime is namu iseiti ir man sunku kvepuoti, man visa laika baimes jausmas ir as jo nebegersiu turbut, drebulys, rankos taip dreba, kad vos pavalgau.

Kiek laiko geriate šiuos vaistus?
Parašė Odiumfati
Baran rašė:Laba diena. Siaip visa laika pas mane nerimas, socialine fobija, generalizuotas nerimas, panikos atakos, depresija. Gydytoja israse Duloksetina po 30 mg, jau vartuoju 6 diena, labai sustiprejo nerimas ( gal del noradrenalininio poveikio ), nerimui malsinti vartuoju Lorazepama 2.5 mg ( 3 tabletes per diena ), labai silpnai nuima ta nerima ar cia psichomotorini sujaudinima. Prie to pacio vartuoju: Propranololi, Cyclodoli, Leponex.

Turbūt mūsų ligos panašios, nes aš taip pat turiu socialinė fobija :death