- 2015 03 30, 09:52
Man šiandien išrašė Floanxol kaip priedą prie Efexor. Prisiskaičiau čia neigiamų atsiliepimų, truputį daros baisu, ypač jei pradės greit augt svoris ir dar labiau padidės nerimas..
Man liepė gerti mažom dozėm, po 0,5 tabletės per dieną (vakarais, prieš miegą). Sakė, kad padės nurimti ir numalšinti paranojiškas mintis, dėl kurių vakarais sunku užmigti:)
Tik klausimas iškilo: bent kartą į savaitę vakarais su draugais einam išgert alaus (po bokalą ar du). Ar tai nieko tokio? Šias tabletes, sakė, vartosiu neilgai, gal kelis mėnesius, paskiau tik Efexor paliks, bet vis tiek įdomu:)
Man liepė gerti mažom dozėm, po 0,5 tabletės per dieną (vakarais, prieš miegą). Sakė, kad padės nurimti ir numalšinti paranojiškas mintis, dėl kurių vakarais sunku užmigti:)
Tik klausimas iškilo: bent kartą į savaitę vakarais su draugais einam išgert alaus (po bokalą ar du). Ar tai nieko tokio? Šias tabletes, sakė, vartosiu neilgai, gal kelis mėnesius, paskiau tik Efexor paliks, bet vis tiek įdomu:)

pas mane tas aktyvinimas juntamas tik atsiradusia kūno įtampa ir drebuliu, ypač rankų, o šiaip neaktyvina manęs labai nei AD, nei fluanxolis. Jeigu nepraeis po kelių dienų, tada mesiu. Galvoju gal vėl pereisiu prie sertralino vietoj fluanxolio.