- 2021 10 22, 09:16
Geriau tik Lyrica, tai faktas, kad nuo jos.. aš pats nežinau kas ten buvo, bet jausmas toks, kad taip, aš savo kamabry, savo lovoje, veiksmas vyksta realybėje. Draugė užrakino duris ir išėjo į darbą, tada apsnūdau. IR VA TADA kai apsnūdau jau sapnuoju : '' Atsirakina durys, aš guliu negaliu pajudėt, rekiu: Erika padėk !!!!!!!!! girdžiu jinai vaikšo kitam kamabary ir nereguoja, rekiu toliau, negaliu pajudinti kūno, jinai atidaro duris, sakau kodėl tu stovi, padėk man pajudėt, o jinai toks judas siluetas nes už jos mūsų kambario šviesa ir jinai stovi ir nieko nedaro. IR TADA BAAM aš atsikeliu savo kambary, toje pačioje lovos puseje kaip ir viską sapnavau ir taip išsigandau kad pzdc, net dabar delnai sušlapo berašant.. aš nežinau ka daryt,.
Moderatorius: signs
- 2021 10 22, 09:54
tai galvoju gal vaiistas netinka.. arba reikia bent pora dienų pagerti, bet savaitės netempsiu tikrai jeigu taip ir toliau
- 2021 10 22, 10:12
Cia man tau pasiteisinti ar kaip? Alko suastrina RLS del ko pregabalina ir geriu, o siaip ne tavo reikalas
observeris rašė:LBJ rašė:Su alko aš geriu. Dabar nelabai stipriai vartoju alkoholį, bet praeitą vasarą stipriai gerdavau ir prieš miegą 600mg pregabalino. Tiesiog kai organizmas pripranta prie jo tai jokių tų šalutinių papildomų nebūna.
Nu, o kam taip daryt?
Cia man tau pasiteisinti ar kaip? Alko suastrina RLS del ko pregabalina ir geriu, o siaip ne tavo reikalas
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2021 10 22, 10:43
Jei pirmą kartą patiri šitą nesamonė tai natūralu kad sutrikai. Bet tikrai galiu nuramint tave, būna tokių nesamonių tiek nuo vaistų tiek nuo nervų. Stenkis nekreipt dėmesio tarp budrumo ir miegojimo stadijų, nes būna dar netokių nesamonių kai įstringi tarp miego/realybės. Sakau man būdavo kad aš atsimerkiu ir vis dar esu sapne, matau kaip kambary juodi siluetai vaikšto, katinas skraido kažkur ant lubų ir t.t. Visi daktarai nuramino mane. sakė čia nieko tokio, būna nuo vaistų tokios nesamonės. Nusiramink.
Vartok toliau lyricą ir pasižiūrėk ar padeda, nemanau kad verta nutraukt dėl tokio simptomo. Aišku jeigu blogės kažkas labai tai tarkis su daktaru.
Edgaraskarma rašė:Geriau tik Lyrica, tai faktas, kad nuo jos.. aš pats nežinau kas ten buvo, bet jausmas toks, kad taip, aš savo kamabry, savo lovoje, veiksmas vyksta realybėje. Draugė užrakino duris ir išėjo į darbą, tada apsnūdau. IR VA TADA kai apsnūdau jau sapnuoju : '' Atsirakina durys, aš guliu negaliu pajudėt, rekiu: Erika padėk !!!!!!!!! girdžiu jinai vaikšo kitam kamabary ir nereguoja, rekiu toliau, negaliu pajudinti kūno, jinai atidaro duris, sakau kodėl tu stovi, padėk man pajudėt, o jinai toks judas siluetas nes už jos mūsų kambario šviesa ir jinai stovi ir nieko nedaro. IR TADA BAAM aš atsikeliu savo kambary, toje pačioje lovos puseje kaip ir viską sapnavau ir taip išsigandau kad pzdc, net dabar delnai sušlapo berašant.. aš nežinau ka daryt,.
Jei pirmą kartą patiri šitą nesamonė tai natūralu kad sutrikai. Bet tikrai galiu nuramint tave, būna tokių nesamonių tiek nuo vaistų tiek nuo nervų. Stenkis nekreipt dėmesio tarp budrumo ir miegojimo stadijų, nes būna dar netokių nesamonių kai įstringi tarp miego/realybės. Sakau man būdavo kad aš atsimerkiu ir vis dar esu sapne, matau kaip kambary juodi siluetai vaikšto, katinas skraido kažkur ant lubų ir t.t. Visi daktarai nuramino mane. sakė čia nieko tokio, būna nuo vaistų tokios nesamonės. Nusiramink.
Vartok toliau lyricą ir pasižiūrėk ar padeda, nemanau kad verta nutraukt dėl tokio simptomo. Aišku jeigu blogės kažkas labai tai tarkis su daktaru.
F33.2
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg
- 2021 10 22, 10:56
Šiaip aš irgi anksčiau gerdavau ir pastebėjau kad jau kai ilgai vartoji vaistus, tai visiškai jokio poveikio neturi blogo alkoholis. Organizmas ant tiek pripratęs prie paroksetino jau buvo per daug metų kad visiškai nieko nejaučiau su alkoholiu maišant. Gal nebent daugiau pakeldavau gert. Na bet nusprendžiau kad fsio, užtenka. Bet jaučiu kai stabilizuosis sveikata ir vėl pyyp! pasidarysiu vėl pradėsiu gert
visada taip būna kai pagyji. Kai bloga savijauta tai ją labai vertini ir prisižiūri. O kai nervai susitvarko vėl pradedi nevertint ir pasidaro dzin viskas.
LBJ rašė:observeris rašė:LBJ rašė:Su alko aš geriu. Dabar nelabai stipriai vartoju alkoholį, bet praeitą vasarą stipriai gerdavau ir prieš miegą 600mg pregabalino. Tiesiog kai organizmas pripranta prie jo tai jokių tų šalutinių papildomų nebūna.
Nu, o kam taip daryt?
Šiaip aš irgi anksčiau gerdavau ir pastebėjau kad jau kai ilgai vartoji vaistus, tai visiškai jokio poveikio neturi blogo alkoholis. Organizmas ant tiek pripratęs prie paroksetino jau buvo per daug metų kad visiškai nieko nejaučiau su alkoholiu maišant. Gal nebent daugiau pakeldavau gert. Na bet nusprendžiau kad fsio, užtenka. Bet jaučiu kai stabilizuosis sveikata ir vėl pyyp! pasidarysiu vėl pradėsiu gert
visada taip būna kai pagyji. Kai bloga savijauta tai ją labai vertini ir prisižiūri. O kai nervai susitvarko vėl pradedi nevertint ir pasidaro dzin viskas.
F33.2
- 2021 10 22, 17:12
Jo, tu teisus, tik gal be agresijos
LBJ rašė:observeris rašė:LBJ rašė:Su alko aš geriu. Dabar nelabai stipriai vartoju alkoholį, bet praeitą vasarą stipriai gerdavau ir prieš miegą 600mg pregabalino. Tiesiog kai organizmas pripranta prie jo tai jokių tų šalutinių papildomų nebūna.
Nu, o kam taip daryt?
Jo, tu teisus, tik gal be agresijos
- 2021 10 22, 17:14
Man irgi padaugejo miego paralyziu, nevartojant jokio gydymo buve vienakart tiktai
Nuo mirtazapino isvis belekas budavo, tiesiog siaubo filmai
Edgaraskarma rašė:Geriau tik Lyrica, tai faktas, kad nuo jos.. aš pats nežinau kas ten buvo, bet jausmas toks, kad taip, aš savo kamabry, savo lovoje, veiksmas vyksta realybėje. Draugė užrakino duris ir išėjo į darbą, tada apsnūdau. IR VA TADA kai apsnūdau jau sapnuoju : '' Atsirakina durys, aš guliu negaliu pajudėt, rekiu: Erika padėk !!!!!!!!! girdžiu jinai vaikšo kitam kamabary ir nereguoja, rekiu toliau, negaliu pajudinti kūno, jinai atidaro duris, sakau kodėl tu stovi, padėk man pajudėt, o jinai toks judas siluetas nes už jos mūsų kambario šviesa ir jinai stovi ir nieko nedaro. IR TADA BAAM aš atsikeliu savo kambary, toje pačioje lovos puseje kaip ir viską sapnavau ir taip išsigandau kad pzdc, net dabar delnai sušlapo berašant.. aš nežinau ka daryt,.
Man irgi padaugejo miego paralyziu, nevartojant jokio gydymo buve vienakart tiktai
Nuo mirtazapino isvis belekas budavo, tiesiog siaubo filmai
- 2021 10 22, 17:21
[/quote]Cia man tau pasiteisinti ar kaip? Alko suastrina RLS del ko pregabalina ir geriu, o siaip ne tavo reikalas[/quote]
visada taip būna kai pagyji. Kai bloga savijauta tai ją labai vertini ir prisižiūri. O kai nervai susitvarko vėl pradedi nevertint ir pasidaro dzin viskas.[/quote]
Siaip farmes komp. uzraso ta, kad nereiktu vartot ant visu vaistu tikriausiai, nu, kad just in case, jeigu girtas prisidirbai ar pasimirai, tai butu ne prie ko
Su lyrica nebandziau gert nei laso, bet greit ir nebandysiu, nes truktu plionke. Man kazkaip gydantis atsirado labai aiskus saikas, riba, kurios nesinori perlipt
visada taip būna kai pagyji. Kai bloga savijauta tai ją labai vertini ir prisižiūri. O kai nervai susitvarko vėl pradedi nevertint ir pasidaro dzin viskas.[/quote]Siaip farmes komp. uzraso ta, kad nereiktu vartot ant visu vaistu tikriausiai, nu, kad just in case, jeigu girtas prisidirbai ar pasimirai, tai butu ne prie ko
Su lyrica nebandziau gert nei laso, bet greit ir nebandysiu, nes truktu plionke. Man kazkaip gydantis atsirado labai aiskus saikas, riba, kurios nesinori perlipt
- 2021 10 22, 17:32
Na jo, gal farmacija tiesiog nori atsikratyt bet kokios atsakomybės. Na bet kad ir kaip bebūtų alkoholis nėra sveika, ypač depresija/nerimu sergantiems. Pakolkas super, metus negeriu ir net nebegalvoji apie tai. Gal tikrai pavyks ir nebeatnaujint to įpročio.
Tikiuosi ateity nepasikeisiu į vėl nevertinantį savo sveikatos ir nebedarysiu tokių nesamonių.
Tikiuosi ateity nepasikeisiu į vėl nevertinantį savo sveikatos ir nebedarysiu tokių nesamonių.
F33.2
- 2021 10 22, 17:36
Įdomiai, man nuo mirtazapino visiškai nieko. Nuo kvetiapino tik biškutį. O va su Abilify ir su Rispoleptu tai būdavo wow.. Labai dažnai įstrigdavau tarp miego ir realybės
skraidydavo katinai ant lubų arba žmonės be veidų ant lubų kampe tupėdavo. Nu grynai kaip koks siaubo filmas. Bet kažkaip numojau ranka ir nebekreipiau dėmesio kai sužinojau kad čia nieko ypatingo. Aišku man gan trumpai trukdavo. Jeigu paralyžius būtų ilgesnis tai tikrai būtų stressful
observeris rašė:
Man irgi padaugejo miego paralyziu, nevartojant jokio gydymo buve vienakart tiktaiNuo mirtazapino isvis belekas budavo, tiesiog siaubo filmai
Įdomiai, man nuo mirtazapino visiškai nieko. Nuo kvetiapino tik biškutį. O va su Abilify ir su Rispoleptu tai būdavo wow.. Labai dažnai įstrigdavau tarp miego ir realybės
skraidydavo katinai ant lubų arba žmonės be veidų ant lubų kampe tupėdavo. Nu grynai kaip koks siaubo filmas. Bet kažkaip numojau ranka ir nebekreipiau dėmesio kai sužinojau kad čia nieko ypatingo. Aišku man gan trumpai trukdavo. Jeigu paralyžius būtų ilgesnis tai tikrai būtų stressful
F33.2
- 2021 10 22, 17:43
Kaip idomiai del tu AP, bet visiems skirtingai... O tu mirtazapino visad gerei 7,5mg? Nes man tik su 15+ mg tokie dalykai dedasi
Nu, bet dabar su ta lyrica pamiegu taip gerai, kad net gal neturetu taip buti, niekad neteko miegot sitaip kietai, o gal tiesiog neatsimenu prabudimu
Deividas rašė:observeris rašė:
Man irgi padaugejo miego paralyziu, nevartojant jokio gydymo buve vienakart tiktaiNuo mirtazapino isvis belekas budavo, tiesiog siaubo filmai
Įdomiai, man nuo mirtazapino visiškai nieko. Nuo kvetiapino tik biškutį. O va su Abilify ir su Rispoleptu tai būdavo wow.. Labai dažnai įstrigdavau tarp miego ir realybėsskraidydavo katinai ant lubų arba žmonės be veidų ant lubų kampe tupėdavo. Nu grynai kaip koks siaubo filmas. Bet kažkaip numojau ranka ir nebekreipiau dėmesio kai sužinojau kad čia nieko ypatingo. Aišku man gan trumpai trukdavo. Jeigu paralyžius būtų ilgesnis tai tikrai būtų stressful
Kaip idomiai del tu AP, bet visiems skirtingai... O tu mirtazapino visad gerei 7,5mg? Nes man tik su 15+ mg tokie dalykai dedasi
Nu, bet dabar su ta lyrica pamiegu taip gerai, kad net gal neturetu taip buti, niekad neteko miegot sitaip kietai, o gal tiesiog neatsimenu prabudimu
- 2021 10 22, 18:05
Tai labai super kad giliai miegi. Ne, aš ilgą laiką gan vartojau išvis 30mg. Dabar tai jau nusimetinėsiu jaučiu išvis, liksiu tik su kvetiapinu. Anksčiau imdavau gal 200mg kvetiapino ir 30mg mirtazapino. Gan retai būdavo paralyžiai su šitais vaistais man. Sako šiaip kad nuo mirtazapino būna labai vivid sapnai, bet man kažkaip nieko nebuvo. Norėčiau giliau miegot, dabar toks nelabai gilus miegas.
F33.2
- 2021 10 22, 18:07
Niekad neteko bandyt nei lyricos nei melatonino ar dar kažko. Reikės gal išbandyt ką nors
net nemaniau kad lyrica gali pagerint miegą
net nemaniau kad lyrica gali pagerint miegą
F33.2
- 2021 10 23, 12:04
Sveiki, tai išgėriau dar kartą šią naktį, nebuvo parlyžiaus, ar haliunkiu, bet esme ta, kad nesu pailsėjas, aš miegojau lygiai 7.30h. ( žr per laikrodį) bet atsibudes buvau toks pavarges, nes toks jausmas kad ta įtampa kune laikėsi, o vaistai tiesi0og mane išjungė, ždž lyg krisčiau be samones, bet kūnas nepailsėjo, tai turbūt suprantu, kad man netinka.. net nežinau ar dar laukti efekto kol pradės jinai mane kitaip veikti? jeigu jau miegojau.. bet ne tokio rrezultato man reikia..ir ne tas vietas galvoje jinai man nujunginėja.. žoždžiu, gal kažkas žinos koks vaistas turi panašią sudetį? nes vienintelis kas padeda atsipalaiduoti yra tranxene, bet jo gert negaliu ilgai nes čia bendzas, nesedesiu 10 metu ant bendzo juk ..;/ tai va,, gal yra panašia sudėtim AD ar kažkas panašaus? gal žinosit, ačiū.
ranxene sudėtis
Veiklioji medžiaga yra dikalio klorazepatas. Vienoje kietojoje kapsulėje yra 5 mg arba 10 mg dikalio klorazepato.
Pagalbinės medžiagos. Kapsulės turinys: kalio karbonatas, talkas. Kapsulės korpusas: eritrozinas (E127), titano dioksidas (E171), želatina.
ranxene sudėtis
Veiklioji medžiaga yra dikalio klorazepatas. Vienoje kietojoje kapsulėje yra 5 mg arba 10 mg dikalio klorazepato.
Pagalbinės medžiagos. Kapsulės turinys: kalio karbonatas, talkas. Kapsulės korpusas: eritrozinas (E127), titano dioksidas (E171), želatina.
- 2021 10 23, 12:19
Bandyčiau ilgiau gert lyricą kol tikrai suprasi efektą. Kaip suprantu tu labai trumpai geri.. tai negalima taip anksti išvadų daryt.
F33.2