Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė joni23
#278211 Nu geriau as ir paroxetin, tai nuo jo salutiniai pastoviai jautesi, pakeitus i serocat jie praejo :D :king
Parašė All_Of_It
#279656 Pazejau apie seroxata filma tai isigandau koks cia baisus vaistas yra, o as jy geriu didelem dozem jau ilgai (puse metu) . Man nuo jo kyla visokios blogos mintys kurias padares sesciau i kaleima , bet stengiuos su tom mintim kovot ir nesakau daktarei , kad nepagalvotu , kad beprotis ir neuzdarytu i psichaitrine sunkiu ligoniu. Seroxata gerdami zmones nuzudo daug zmoniu , daug kas nusizudo .
Man jis nuime atviru erdviu baime , sociafobija apmazino , bet pasaliniai labai stiprus. Jokiu fiziniu pasaliniu nera , bet mintys visokios nesveikos ir keistas elgesys nuo jo kurio anksciau nebuvo tik dideja. Seip labai laukiu dienos kada nutrauksiu jy .
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#279659 Galbut rektu gdytojai pasisakyti del minciu, ne gali buti taip nuo ilgo vartojimo. Gal pakeis kuo kitu...
Parašė All_Of_It
Paukstis rašė:Galbut rektu gdytojai pasisakyti del minciu, ne gali buti taip nuo ilgo vartojimo. Gal pakeis kuo kitu...

zinau , bet yra tokiu minciu kuriu sveiku protu neimanima suprasti . man ju nebuvo iki kol nepradejau vartoti seroxato . Nesakau , kad tai labai blogas vaistas , man jis padejo nuo kai kuriu sutrikimu , bet tos mintys kurias jis sukelia gali isvesti is proto.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
All_Of_It rašė:zinau , bet yra tokiu minciu kuriu sveiku protu neimanima suprasti . man ju nebuvo iki kol nepradejau vartoti seroxato . Nesakau , kad tai labai blogas vaistas , man jis padejo nuo kai kuriu sutrikimu , bet tos mintys kurias jis sukelia gali isvesti is proto.

Atleisk, su klaviatura kazkas. Jei anksciau minciu nebuvo, o dabar tokios baisios atsiranda - reikia ivertinti vaisto teigiamas ir neigiamas puses. Nes nuemus vienus reiskinius, o prisidejus blogom, nepaaiskinamom mintim - ne sprendimas toliau juo gydytis. Ne veltui sakoma, jog ''kontroliuok mintis, nes jos gali tapti veiksmais''. O tavo mintys - salutinis vaisto poveikis. Jei staigiai jos progresuos - gali atsitikti, kad ka nors padarysi aptemimo busenoje. Cia ne kliedesiai, ka rasau. Turiu artimu zmoniu su sutrikimais. Ne visiems pavyksta vaistus atitaikyti. Taciau reikia, kad gydytoja suzinotu, jog tai tave slegia. Pats neeksperimentuok =)
Parašė All_Of_It
#279687 padidino seroxata iki 40 mg
Parašė burial
#279711 man irgi buna nuo antidepresantu, kad, atrodo, eisi mustis su visais is eiles ar ka nors sau pasidarysi, bet cia tikrai vaistu salutinis poveikis. Stabilizatorius/atipinis neuroleptikas turetu padet tokiu atveju
Parašė All_Of_It
burial rašė:man irgi buna nuo antidepresantu, kad, atrodo, eisi mustis su visais is eiles ar ka nors sau pasidarysi, bet cia tikrai vaistu salutinis poveikis. Stabilizatorius/atipinis neuroleptikas turetu padet tokiu atveju

quetiapine neuroleptikas ?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#279773 ughu neuroleptikas. depresijos atveju naudojamas AD poveikiui susitiprint. seroxata geriau 60 mg, ilgokai, bet jau senokai. :kazokas

kazkaip teko matyt naujas depresijos gydymo tvarkas - dabar AD gales rasyt semos gydytojai, aisku neuroleptiku - ne.
http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaiesk ... y=&p_tr2=2

aisku offtopik - nuo 2014 bu toksai dalykas kaip psichosocialine reabilitacija - http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaiesk ... y=&p_tr2=2
taikoma ir depresiniams susirgimams - iki 6 menesiu reabilitacija, ne vien gydymas [ne sanatorija]
Parašė burial
#279791 nezinau kaip, bet tie nauji (atipiniai) neuroleptikai, kaip quetiapinas, olanzapinas, risperidonas ir kiti sustiprina AD poveiki ir veikia kaip stabilizatoriai, todel jei vienas ar keli AD gali nuvaryti i manija, kombinacijoj su neuroleptikais jie pasirodo visu grazumu. Cia, matyt, daugiau tiem, pas ka giliai fone bipoliskumas yra
Parašė kgrey
#288010 Taigi baisiai bijojau Seroxat nutraukimo sindromo, o jo - nebuvo. Tiesa, as tik perejau nuo Seroxat prie Cipralex, nes buvo be perstojo emes augti svoris, tiesiog is oro. Taigi apie Seroxat daug baisybiu prirasyta, bet ne viskas teisa, arba bent jau ne visiems. O siaip jis man labai labai padejo. nueme ir panika, ir nerima, ir ikyrias mintis. Gerdavau 30 mg. kartu su Fluanxol'iu.
Vartotojo avataras
Parašė joni23
#292301 All_Of_It man lygiai tas pats su tom mintym.. nuo ryto iki vakaro kankina. Bijau lygiai taip pat daktarui pasisakyti, kad neuzdarytu i pchichiatrine. Anksciau niekada taip nebuvo, nzn net ka daryti.. atrodo isdurnesiu. O prasidejo nutraukus escitaloprama..
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#292451 Jau kažkur gal pusantro mėnesio kaip savarankiškai nutraukinėju vaistus, nes mano psicho daktarei ta mintis kad nutraukinėju laaabai nepatiko, tai nieko net nepatarė gal ką papildomo gerti , kad lengviau būtų.
Pirmom savaitėm buvo didelis kakis, dabar tai visai nieko, stengiuosi būti stipri :)
Vartotojo avataras
Parašė joni23
#292466 Man tai nuo to paroxetin orion tokios mintys lenda kad pipiec... musu mieste kariasi zmones vienas po kito tai db man tas karimasis galvoj visa diena.. stoga rauna
Parašė Tomas M
#298238 Sveiki. Pradejau gerti tik pries savaite, po 20mg, siandien astunta tablete. Didziausias salutinis poveikis - prakaitavimas nakti ir ryskus sapnai. Tiesa, vakar buvo padidejes nerimas ir itin bloga nuotaika, nors verk. Bet visa tai galejo itakoti kitos problemos. Kol kas, aisku, poveikio nejauciu. Be to, israse paroxetine seimos gydytojas Anglijoje, kuris kaip kompetentingas man nepasirode. Tas gydytojas mane mate pirmakart. Turiu problemu su alkoholiu, vattoju ir acamprosate kartu. Bet dabar tokios mintys, ar man paroxetine tikrai tinkamas. Juk pas psichiatra nebuvau. Zinau, kad turiu problemu, bet joks kompetentingas gydytojas psichinio sutrikimo kaip depresijos man nedegnozavo. Idomi situacija, nezinau, net kur kreiptis. Cia Anglijoje tokia sudetinga situacija del to. Seimos gydytojai visiskai nekometentingi.