Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
VVika rašė:Gal pas daktare paklausk. As geriu su paroksetinu. Mano daktare pasake, kad kuomet bukle sunkoka, salia AD butinai reikia neuroleptiko, kad islipti.O tu nemeginai olanzapino?

Pas mus patekti pas psichiatrę tai reikia laukti mėnesį. Olanzapino negėrus, bet ir negerčiau dėl svorio auginimo. Panašų berods esu gėrusi Abilify - nepadėjo.
Parašė serendipity
#339153 Aš taip pat geriu fluanxolį. Šalutinis poveikis pradžioj buvo labai sunkus, nuolatinis noras miegoti, drebulys, juodos mintys ir t.t. Neužilgo turėčiau nutraukti vartojimą, tik bijau galimo šalutinio poveikio, nes taip jau nutiko, kad neturėjau galimybės pavartoti vaistų kelias dienas, tai pojūčiai buvo nekokie. Aišku, kai palaipsniui mažini dozę, turėtų viskas vykti kitaip, bet vis tiek baugoka. Gal kas nors pasidalintų patirtimi kaip ir kas?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
HappyAngel rašė:
VVika rašė:Gal pas daktare paklausk. As geriu su paroksetinu. Mano daktare pasake, kad kuomet bukle sunkoka, salia AD butinai reikia neuroleptiko, kad islipti.O tu nemeginai olanzapino?

Pas mus patekti pas psichiatrę tai reikia laukti mėnesį. Olanzapino negėrus, bet ir negerčiau dėl svorio auginimo. Panašų berods esu gėrusi Abilify - nepadėjo.

As geriau beveik metus olanzapina, man nieko nepriaugino, bet as ir prisiziuriu mitybos, miltiniu, saldumynu ir bulviu nevalgau, Vaisiu nedaug ir t.t. Pamegintum nors porai menesiu, gal stabilizuotu per ta laika ir nieko nepriaugtum.
Parašė Miu
#340124 Geriu beveik mėnesį fluanxol'į kartu su flux'u. Nežinau ar jaučiu kažkokį poveikį, gal ne itin. Šioks toks mieguistumas ir žiovulys kamuoja.
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#340178 Na aš jį jau senokai mečiau, bet nemalonūs prisiminimai :/ Iš pradžių nieko, ypač labai maža doze, bet vėliau kažkaip zombuot pradėjo. Kažkoks sulėtėjęs mąstymas ir absoliuti apatija viskam. Man asmeniškai iš visko ką esu vartojus nuo depresijos/nerimo šitas vienas blogiausių :(
Parašė yoyoyo
#340768 vartoju nuo nerimo. lyg ir padeda šiek tiek, bet migdo
Parašė BoutThatLife
yoyoyo rašė:vartoju nuo nerimo. lyg ir padeda šiek tiek, bet migdo

Mane jis tai ziauriai migdydavo, bet man patinka miegot tai visai patiko tas vaistas
Parašė yoyoyo
BoutThatLife rašė:
yoyoyo rašė:vartoju nuo nerimo. lyg ir padeda šiek tiek, bet migdo

Mane jis tai ziauriai migdydavo, bet man patinka miegot tai visai patiko tas vaistas

ir man visai patinka tas mieguistumo jausmas vakare, saldžiau užsimiega
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#341438 Vartoju dvi tabletes per pietus. Tai dėl mieguistumo nežinau, nes dažniausiai 5 atsibundu, nebeužmiegu ir po to visą dieną kaip miegantis zombis. Šiaip tai padeda su nerimu ir šiaip, tik su juo patarčiau nevartot alkoholio, nes labai gerai apvelka iš karto (nemaloniai, kaip ir su bromazepamu) ir gali vos namo pareiti (true story). Taip kad patarčiau negerti vartojant bent šį vaistą (ir iš viso) :)) Kepenis ir taip apkraunam šitais visais vaistais, leiskim joms atsikvėpti :)
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#341439 Čia negalima žinučių redaguoti? 2 tabletės tai 1mg :)
Vartotojo avataras
Parašė niktė
#341743 Man nuo siandien gydytoja skirs ji. Nezinau ir ko tiketis. Tikiuosi pades :)
Vartotojo avataras
Parašė Andrej
#346096 Jau savaite kaip geriu siuos vaistus ir pastebejau kad labai jau slopina mane jie ir tas slapinimasis nakti daznesnis ir kazkaip net sunkiau pasislapint pasidare.. Gal kas susiduret irgi su tuo ? :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#346097 Paprastai vaistų šalutiniai poveikiai turėtų dinginėti praėjus 2 savaitėm po vartojimo pradžios, tai siūlyčiau palaukti dar savaitę, turėtų praeiti tas slopinimas. Man taip su risperidonu būdavo. :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Andrej rašė:Jau savaite kaip geriu siuos vaistus ir pastebejau kad labai jau slopina mane jie ir tas slapinimasis nakti daznesnis ir kazkaip net sunkiau pasislapint pasidare.. Gal kas susiduret irgi su tuo ? :roll:

Buna sunku slapintis nuo vaistu nes kenkia inkstam. As kai varydavau narkotikus visa nakti negaledavau prasisiot
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#349795 siandien pirma tablete isgeriau ryte. labai blogai nuo jo man. nerimas kelis kart didesnis nei iprastai ir labai silpna pasidare. niekur eit ir nieko aplamai daryt negaliu. vos po namus vaikstau.. trittico dar israse gydytoja, tai nuo jo (o gal taip sutapo) panikos ataka apturejau vakar nakti. bet kai viskas baigesi uzmigau ir pakankamai neblogai issimiegojau, su prabudimais keliais, bet issimiegojau