Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#400146 Kas yra geriausi gydytojai Vasaros 5 g. universitetiniam stacionare..?
Vartotojo avataras
Parašė kenny
azuolas rašė:O jus neikit tik pas Jolita Zurauskiene tiktais, nes man ir kiek girdejau daugumai kitu diagnozuoja sizofrenija iskart, nors pas mane depresija su stipriu nerimu.

Aš paprieštarausiu - kol kas vienintelė psichiatrė, pas kurią gydžiausi (neskaitant trumpos Vytauto Rudalevičiaus konsultacijos vasaros 5), tai gerai (bent kol kas) vaistus nutaiko, klausytis moka.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401498 Sveiki, gal galite papasakoti kazka apie Gintauta Daubara? Uzsirasiau pas ji po savaites. Buciau dekinga :)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Sveiki, gal galite papasakoti kazka apie Gintauta Daubara? Uzsirasiau pas ji po savaites. Buciau dekinga :)

Pas ji nesu buves. Bet pasirinkitas variantas labai teisingas, nuomones apie ji tik geros, zinau is tu, kurie buvo.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Sveiki, gal galite papasakoti kazka apie Gintauta Daubara? Uzsirasiau pas ji po savaites. Buciau dekinga :)

Pas ji nesu buves. Bet pasirinkitas variantas labai teisingas, nuomones apie ji tik geros, zinau is tu, kurie buvo.

Dekui! :flo
Parašė Mersas

:))) buvau pas ji nesenai, labai malonus gydytojas.Manau tikrai gaudosi vaistu taikyme,nes papasakojau , kurie netiko, tai paaiskino kodel galejo netikti ir israse nauja gydyma. Vaistais nesimeto. Man patiko, o kaip bus toliau nezinau.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
Mersas rašė:

:))) buvau pas ji nesenai, labai malonus gydytojas.Manau tikrai gaudosi vaistu taikyme,nes papasakojau , kurie netiko, tai paaiskino kodel galejo netikti ir israse nauja gydyma. Vaistais nesimeto. Man patiko, o kaip bus toliau nezinau.

Dekui, jau laukiu :)))
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401609 Tai va, buvau siandien pas Gintauta Daubara. Labai malonus vyras, viska smulkiai isaiskino, kas ir kodel vyksta, buvo labai idomu, vaistus paliko tuos pacius, sako kad reikia iki 3 menesiu, kad suprasti, ar tikrai veikia. Labai rekomenduoju! :)))
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
from time to time rašė:Labas, ar kas nors zinote Anglijoje lietuviskai kalbanti psichiatra'e? Gyvenu peterborough mieste, bet galiu nuvykti kur nors ir toliau.

londone yra terepeutas (israso vaistus jei yra israsas kad juos geri).Baltic Medical Centre Ltd.

Unit 121 Meridian Place, Canary Wharf

London E14 9FE

Tel. 075 8733 4750

www.balticmedicalcentre.co.uk
Parašė Degas93
Rimas Lazutka rašė:Kokia jūsų nuomonė apie gydytoja Vitalija Rudinskaite?

jei cia ta kuri psichologe vasaros g. tai sudas. Nu gal jei tau 50 metu kokiu jo. Bet siaip labai neprofesionali ir stereotipu/homo sovieticus turinti ideju sena moteriske.
pavyzdziai- kai sakiau kad tureciau daugiau pinigu nei dabar, isvis niekad nedirbciau nes cia tik stresas, ir pasakius kad vienas is mano hobiu kompiuteriniai zaidimai (man 26 metai) pasake kad tipo cia man infantilumas ir as istryges vaikysteje ir begu nuo realybes ir tipo cia blogai ir tt. As jai aiskinu kad nebegu as cia nuo realybes, ir paklausius jos kokie pavyzdziui jos laisvalaikio praleidimo budai jeigu cia bereiksmis laiko svaistymas vaikams, tai uztylo ir nesuryso atsakymo.
Taip pat tuo metu daznai rukiau marichuana nes ji man padejo daug atsakymu savyje surast, kur deja nepadejo minetoji gydytoja, tai cia ji vel mate- begima nuo realybes, bandymas svaigintis kad jausciaus maloniau ir tt.
Na ir paskutinis taskas man buvo kai viena diena buvo toks didelis prasilauzimas, nes as zmogus emocine siena- kai viena kart pries miega pradejau verkti suprates ko man truko vaikysteje kodel as bijau tam tikru dalyku, tai ta vakara dar po to kai supratau biskeli uzrukiau, pasikalbejau su tuo ''vaiku'' viduje kuris traumuotas ir bijo pasaulio ir uzmigau ramiai. Kita diena jai pasakojant vos neapsiverkiau is naujo, ji sureagavo mazdaug ''tai cia vaikyste jo, pamirskit''.
Nu sorry bet as geresniu analiziu ir patarimu is draugo autoserviso darbuotojo gaudavau.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
Degas93 rašė:
Rimas Lazutka rašė:Kokia jūsų nuomonė apie gydytoja Vitalija Rudinskaite?

jei cia ta kuri psichologe vasaros g. tai sudas. Nu gal jei tau 50 metu kokiu jo. Bet siaip labai neprofesionali ir stereotipu/homo sovieticus turinti ideju sena moteriske.
pavyzdziai- kai sakiau kad tureciau daugiau pinigu nei dabar, isvis niekad nedirbciau nes cia tik stresas, ir pasakius kad vienas is mano hobiu kompiuteriniai zaidimai (man 26 metai) pasake kad tipo cia man infantilumas ir as istryges vaikysteje ir begu nuo realybes ir tipo cia blogai ir tt. As jai aiskinu kad nebegu as cia nuo realybes, ir paklausius jos kokie pavyzdziui jos laisvalaikio praleidimo budai jeigu cia bereiksmis laiko svaistymas vaikams, tai uztylo ir nesuryso atsakymo.
Taip pat tuo metu daznai rukiau marichuana nes ji man padejo daug atsakymu savyje surast, kur deja nepadejo minetoji gydytoja, tai cia ji vel mate- begima nuo realybes, bandymas svaigintis kad jausciaus maloniau ir tt.
Na ir paskutinis taskas man buvo kai viena diena buvo toks didelis prasilauzimas, nes as zmogus emocine siena- kai viena kart pries miega pradejau verkti suprates ko man truko vaikysteje kodel as bijau tam tikru dalyku, tai ta vakara dar po to kai supratau biskeli uzrukiau, pasikalbejau su tuo ''vaiku'' viduje kuris traumuotas ir bijo pasaulio ir uzmigau ramiai. Kita diena jai pasakojant vos neapsiverkiau is naujo, ji sureagavo mazdaug ''tai cia vaikyste jo, pamirskit''.
Nu sorry bet as geresniu analiziu ir patarimu is draugo autoserviso darbuotojo gaudavau.

Čia geras pavyzdys, kad gali gerai išmanyti vaistus, bet vis tiek būsi blogas psichiatras, nes trūks elementarių psichologijos žinių. Man buvo atvirkščias variantas, kai psichologė buvo prastoka, nes neturėjo išmanymo apie priklausomybes. Šiaip tamstos patirtys sufleruoja, kad gal padėtų psichoanalizė ir vaikystės traumų taisymas...