- 2010 08 06, 17:05
laba...o tai kiek laiko pries tai gerei ir kokiomis dozemis ?I r beje del ko vel pradedi gerti ? streso daug ?
as blyn jo jau negeriu kuri laika bet vistiek dar netoks kaip buvau aisku geriau bet netaip kaip noretusi ...sutokiomis ligomis reikia daug laiko ...
Moderatorius: signs
- 2010 08 11, 17:52
kam nors yra taip buve arba zino
geriau po 150 mg trittico retarrd
kita diena pakeliau antidepresantu ( trazodone ) doze iki 200 mg ir atsitiko kazkas keisto
tai yra pradeJo kunas virpeti ( kaip ir traukuliai )
labai didelis susiJaudinimas..
nuo ko cia gali buti?
beJe geriau daug antidepresantu
cipralex 10 mg, trittico retard ( pasikeliau iki 200 mg ) ir seroquel 300 mg
gal per daug antidepresantu ir taip atsitiko
ar kai keliant dozes gali taip nutikti ir cia nieko tokio?
geriau po 150 mg trittico retarrd
kita diena pakeliau antidepresantu ( trazodone ) doze iki 200 mg ir atsitiko kazkas keisto
tai yra pradeJo kunas virpeti ( kaip ir traukuliai )
labai didelis susiJaudinimas..
nuo ko cia gali buti?
beJe geriau daug antidepresantu
cipralex 10 mg, trittico retard ( pasikeliau iki 200 mg ) ir seroquel 300 mg
gal per daug antidepresantu ir taip atsitiko
ar kai keliant dozes gali taip nutikti ir cia nieko tokio?
- 2010 08 11, 21:50
tai cia simta procentu tau tie AD veikia taip konkreciai perdaug tu AD vienu metu netikiu kad tokiomis dozemis garti AD galima nes tie AD juk veikia neiskarto reikia laiko reikia iskanteti, o jai neina kenteti tai prie AD tiesiog reikia gerti raminamus lexa ar xanax . osiaip geriausiai tarkis su gydytoju neekspirementuokite patys zmones !
- 2010 08 11, 21:57
mieguistumas tai nuo tavo to http://www.depresijosklubas.lt/forumas/ ... co+retarrd paskaityk info lapeli o itampa irzlumas man buvo nuo cipralex bet siaip ir zlumas yra kaip vienas salutinis poveikis geriant AD ypac kai doze padidinai tau salutiniai povbveikiai isryskejo ir tiek patarciau nedidinti tu ad gal net tiesiog palaipsniui ciut pamazinti ir kai buna jau labai blogai isgerti xanax ar lexo
- 2010 08 23, 12:40
Nuo penktadienio pradėjau gerti Cipralex 10mg. Tai mano pirmieji AD. Pradėjo veikti kažkur po dviejų valandų. Negalėjau užmigti, džiūvo burna, skaudėjo galvą, nežymiai pykino, šuoliavo temperatūra, truputį užgulta nosis ir skaudančios akys. Dieną simptomai nenyko. Apetitas nukritęs, bet galva, nors skaudanti, visgi tuščia (tas puiku), be to ir nerimas ne toks ryškus. Galvoju, ne taip jau ir blogai jaučiuos ir buvau visai pasiryžusi gerti tvarkingai šeštadienio vakarą,- išgėriau. Sekmadienį netgi geriau jaučiaus, pamaniau, simptomai (šalutinis poveikis) silpnėja, puiku! Nors vakare širdis kiek daužės ir maudė, be to pradėjo krėsti šaltis. Visgi sekmadienio naktį išgėriau trečiąją dozę, kažkur po pirmos penkiolika. Atsibundu po poros valandų: galva tiesiog plyšta, širdies permušimai, pakilęs karštis, diegia visą kūną, blogumas, šiek tiek liejasi vaizdas, negaliu užmigti. Galvoju, be greitosios neapsieisiu, nes greit mane ištiks infarktas ar koks insultas. Visgi prakenčiu iki 6 ryto, blogumas ir visa kita apslopsta. 8 val. vėl viskas prasideda iš naujo. Keliuosi iš lovos, nes jau nebegaliu gulėti, pasimatuoju spaudimą: sistolinis - 162, manau, jei būčiau matavusis 3 nakties, tai ir kokius 180 būtų parodę. Išgeriu kalio chlorido (mano širdis kiek streikuodavo, gydytoja nieko nerado, tik kalio trukumą), melisos arbatos, po valandos viskas atslūgsta, spaudimas po truputį krenta, bet visgi išlieka aukštas. Dabar jaučiuos visai neblogai, tik cipralexo šiąnakt gerti neturiu drąsos. Penktadienį turiu paskambinti gydytojai, papasakoti, kaip vaistai. Na žiūrėsim kas bus, kai iki penktadienio neimsiu jų į burna. Tai tiek nuobodžios litanijos. Tik niekaip negaliu suprasti, kodėl mane taip stipriai veikia? Ar čia visada būna tokia patirtis su pirmais AD? Ar čia dėl kalio trūkumo? Ir tai gaila, kadangi jie nedidina svorio, po galais. Kokių dar galima atrasti panašių, kurie nedidintų svorio? Dėkui už info.
- 2010 08 23, 13:03
na visu pirma tai cia simtomai daug maz panasus visiems buna cia visai nekalis kaltas o tavo panikos atakos kalis nepriciom...ir beje del ko tau ta cipralex liepe gerti nakti ? kazkaip manau visiems tik rytais ji duoda ir pradziai po 5mg savaite laiko kol pripranti, ir beje jai pradejai ir jai tau reikia gerti cipralex tai nenutraukinek taip greitai niekas cia tau nepraeis minimum 6 menesiukai cipralex gerimo ir be to prie cipralex ar prie ad prasyk raminanciu kad taip nereguotum i cipralex poveiki ...beje man ir cipralex isgerus prasidedavo kosmaras lygiai po dveju valandu po isgertos cipralex tabletes .... tai va ...
- 2010 08 23, 13:17
Man paskyrė gerti vakare (čia tikriausiai dėl to, kad visgi naktis, tai pašalinis poveikis nepradės reikštis dieną, man būnant tarkim su žmonėm, kurie net nenutuoktų kas man daros). Bet aš dažniausiai einu vėlai miegot, tai ir geriu po dušo. O šiaip, kaip dabar užsiminei dėl dozės, tai dabar net pati nežinau, ar man pusę tabletės reikėjo gerti ar ne. Blogiausia, kad aš negaliu iškęst tų simptomų, man tikrai atrodo, kad mirsiu. Na aš tik prieš metus turėjau panašių panikos priepuolių, bet jie buvo daug silpnesni, ir truko ne tiek ilgai. Cipralex, pagal esmę, man turėjo paskirti dėl depresijos epizodų ir nerimo sindromo. Turiu dabar važiuoti į darbą, bet niekaip nesinori.