Moderatorius: signs

Parašė VardenėPavardenė
#426183 Kai skaičiau apie bupropioną, tai mačiau, kad jis ir padeda tą svorį kontroliuot, galbūt žinot, kam pasireiškė toks poveikis, ar kokių šalutinių poveikių yra patyrę žmonės?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#426186 Prakaitavimas, galvos skausmas, itampa, irzlumas. Dėl svorio neverta. Yra mix'as su kitu vaistu, mysimba vadinasi. Brangokas, bet daug kam padeda. Bet čia jau ne apie depresiją
Vartotojo avataras
Parašė despair
#427052 Sveikuciai,

As geriu proxatina 40mg. Gydytojas israse bupropiono, kad padetu mesti rukyti, Gal kas geret siuos vaistus kartu? Kaip jie jum saveikojo?
Vartotojo avataras
Parašė despair
#427053 Sorry uz double post, neradau kaip redaguori pastaraji. Truputi daugiau informcijos, geriu 400mg quetiapine, 10mg diazepam, ir skirta bupropiono doze 300mg ryte. Dirbu protini darba, tai noreciau suzinoti, kokie salutiniai galetu pasijausti mano vaistu kokteilyje.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
despair rašė:Sorry uz double post, neradau kaip redaguori pastaraji. Truputi daugiau informcijos, geriu 400mg quetiapine, 10mg diazepam, ir skirta bupropiono doze 300mg ryte. Dirbu protini darba, tai noreciau suzinoti, kokie salutiniai galetu pasijausti mano vaistu kokteilyje.

Bupropionas galimai pades su protine veikla nes yra didinantis budruma medikamentas. Jei dar rukyt mest padetu tai win-win.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#427059 Hmm, kvetiapinas taip greitai nepasisalina is organizmo, bupropionas irgi kiek ilgesnio veikimo. Man yra, kad mane kvetiapinas kiek "susizombina", o bupropionas suaktyvina. Tai toks misinys gaunasi. Protini darba laisvai galiu dirbti.

O rukyti tai tikrai maziau norisi.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#427060 Quetiapino vidutinis D2 okupavimas praejus 24h po 600mg dozuotes yra apie 7-8%. Tendencijos naujesniems antipsichoziniams vaistams veikti ties D2 receptoriumi yra sumazejes (lyginant su senaisiais, kaip haloperidolis), bet vistiek priimtina, kad okupavimas turetu buti bent 60%. Isvadas kiek ilgai veikia quetiapinas galima pasidaryti is mano skaiciu (sorry, tingiu knistis po studijas, bet lyg viskas yra taip).
Vartotojo avataras
Parašė despair
biggie rašė:
despair rašė:Sorry uz double post, neradau kaip redaguori pastaraji. Truputi daugiau informcijos, geriu 400mg quetiapine, 10mg diazepam, ir skirta bupropiono doze 300mg ryte. Dirbu protini darba, tai noreciau suzinoti, kokie salutiniai galetu pasijausti mano vaistu kokteilyje.

Bupropionas galimai pades su protine veikla nes yra didinantis budruma medikamentas. Jei dar rukyt mest padetu tai win-win.

Ziuresiu kaip seksis, gal net ir nutrauksiu paroxetina, nes problemos su libido. Tik kiek skaiciau bupropionas nelabai mazina nerima :? Unless I'm wrong
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
#427067 Iš mano patirties, bupropionas yra gan silpnas preparatas. 225mg venlafaxino į noradrenaliną veikia daug stipriau nei 300mg bupropiono.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Sklandantis rašė:Iš mano patirties, bupropionas yra gan silpnas preparatas. 225mg venlafaxino į noradrenaliną veikia daug stipriau nei 300mg bupropiono.

Bet ju kombinacija idomi ir dopaminerginiu poveikiu
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22512539/
Parašė Irmač
#428218 Mėnesis laiko geriu elontrilį 300 poveikio energijos nulis tik svoris jaučiuosi kaip balionas :shock: :shock:
Parašė Irmač
VardenėPavardenė rašė:Kai skaičiau apie bupropioną, tai mačiau, kad jis ir padeda tą svorį kontroliuot, galbūt žinot, kam pasireiškė toks poveikis, ar kokių šalutinių poveikių yra patyrę žmonės?

Man augina svorį jaučiuosi kaip burbulas :?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#428230 Kaip keista. Dėl ilgų eilių pas psich buvau nutraukęs elontril. Dabar jau kelias dienas vartoju 300,ir galiu pasakyti
kad ir dabar jaučiu daugiau energijos, lengviau keltis. aišku gal dar nėra aiškaus poveikio, teks palaukti
Vartotojo avataras
Parašė despair
#430886 Sveiki,

Vienu zodziu man Wellbutrinas buvo win win, nerukau, neturiu padriku minciu, nebereik ryte kavos gert. Turiu klausimeli, as geriu Wellbutrina kartu su paroxetinu, ir noreciau pasilikti tik viena AD. Nuo paroksetino jauciuosi labiau kaip apatiska darzove. Kadangi paroksetinas SSRI, o Wellbutrinas NDRI, ar galeciau paroksetina cross-taperint tik Wellbutrinu? Zinau, kad skamba nelogiskai, bet gal yra zmoniu, kuriem pasiseke nutraukti parosketina geriant tik Wellbutrina? :?
Parašė vyvenimas
#432026 Sveiki, kas gydosi bipolinį su Elontril (bipolinis pasireiškia dažniausiai hipomanijos epizodais kas 5 men ir tada staigi klinikine depresija). Pasimetusi kas tos normalios būsenos. ir taip kasmet jau 7 metus, neatitaiko vaistų derinio (taip pradžioje jo ir nebuvo nustateę ir rase pasikartojantis depresijos epizodas). dabar visiskai su nerimu persipine ir n kitu dalyku jau nesuprasi.

Dabar pirma diena paskyre su olanzapin nes naktim nemiegu ir lorazepam jau 3 men. bet irgi neimiegu 6 para po 2 h. (esu ligoninej)

ir siaip suprantu turetu vesti dar stabilizatoriu?

aciu❤️

ir siaip kaip sekasi tvarkytis jums naujiems nariams su Elontril ir jeigu yra ne tik klinikine depresija bet ir nerimo priepuoliai ir pan
:heart