Moderatorius: signs

Parašė daemonor
#299795 as irgi situos vaistus pradejau gert bet kazkokia nesamone. ispradziu nuvariau pas gyditoja del to kad miegu blogai nuo paryciu iki dienos ir visa laika pavarges jauciuos, tai pripaise depresija lengva ir tipo didesni nerima. lieep gert tuos seroxat bet kad parasyta ju salutinis poveikis dazniausias yra nemiga, kas irgi doesnt make sense. dar poto del miego israse somnols vaistu o ju pakuoteje parasyta kad jokiu budu nemaisyti su seroxat ,o mane apziurejo psichologe+psichiatre. salutiniai poveikiai abu vaistu irig panasus, nemiga, depresija kosmarai ryskus ir tamsus nesibaigiantis kurie gal 2 sav tesiasi. kaip matau tie vaistai isvis ne i tema ir dar tik pablogina viska
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#303093 Ar kam nors yra tekę vartoti minimalią paroksetino dozę (10 mg) esant panikos priepuoliams ir sykiu sergantiems bipoliniu sutrikimu?
ParašėKatastrofa
Ars Velvetica rašė:Ar kam nors yra tekę vartoti minimalią paroksetino dozę (10 mg) esant panikos priepuoliams ir sykiu sergantiems bipoliniu sutrikimu?

Įtariu, kad nelabai padeda, jei taip klausi? O gal klystu. Paroksetinas vienas stipriausių AD. Kai jį vartojau - kažkokį apdujusį gyvenimą gyvenau. Baigiau, nuėjau prie sertralino, baigiau sertraliną, švari ir gyva - pagaliau drįstu sakyti po ilgo laiko nieko nevartojimo.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#303112 Klausiu būtent bipolikų, kuriems sykiu yra ir nerimo/panikos priepuoliai. Bijausi, kad paroksetinas mane "užneš" ant pakilumo bangos, nuo sertralino taip būdavo visada. Viliuosi, kad mažesnė dozė neturės tokio poveikio, tad ir klausiu.
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
Ars Velvetica rašė:Klausiu būtent bipolikų, kuriems sykiu yra ir nerimo/panikos priepuoliai. Bijausi, kad paroksetinas mane "užneš" ant pakilumo bangos, nuo sertralino taip būdavo visada. Viliuosi, kad mažesnė dozė neturės tokio poveikio, tad ir klausiu.

Sergu bipoliniu,tad mano vaistų koktelis toks: 10mg paroxetino,200mg kvetiapino ir 1500 mg depakino i parą. Iš patirties galiu pasakyti,kad kai vartojau pradžioj 20 mg paroxetino (vietoj 10mg),tai man buvo iššaukę pakilumą.Tad daktarė liepė sumažinti dozę išsvis iki 5mg ir tik praėjus pavojingai būsenai ,padidinau jį iki 10mg. Toks variantas man pakolkas labai tinka - gana stabiliai jaučiuosiu.
Parašė IMissYou
#305800 Sis vaistas idealus kai sunki ar vidutine depresija ir nuo fobiju visokiu. Vienas minusas labai mazina sekso nora. Nuo sio vaisto galima susigadinti santykius jei santykiuose daug sekso. Cia is patirties..:)
Vartotojo avataras
Parašė Rammie
#309083 Gėriau šiuos vaistus, bet kažkokio ryškaus poveikio nebuvo. Dar girdėjau, kad užsienyje juos išvis uždrausti nori, kažkokį labai žalingą poveikį daro.
Parašė madute
#310498 sveiki, esu naujoke.man idomus toks dalykas.kai pradejot vartot vaistus, gal jautet toki lyg kutenima ar tempima kaktos srityje?
Parašė Linaaa
madute rašė:sveiki, esu naujoke.man idomus toks dalykas.kai pradejot vartot vaistus, gal jautet toki lyg kutenima ar tempima kaktos srityje?

Man didinant doze trečia diena i vakarą stipriai skauda galvą,pradzioj nežymiai buvo problemos su virškinimu.Kitokių šalutinių povekių nepajutau.Gal kam skaudejo galvą,ar praeis tas šalutinis poveikis?
Vartotojo avataras
Parašė Namukas
#310877 Gėriau paroksetiną po 40mg, atsirado kažkoks tuštumos jausmas, liudesys be priežasties, dingo potencija, pasidariau apatiškas viskam, nors tikejaus,kad padės...tiesa nerimo, kuris pasireikšdavo pilvo srityje, širdies plakimu nebeliko, tačiau galvoje toks pat jovalas buvo.
Parašė madute
#310933 o as jau du menesius geriu si vaista, vakar padidino doze dvigubai, man tai is vis kazkoks kosmaras, pastoviai apsvaigus vaikstau, kazkokia atitrukus nuo realybes, galva lyg kokio zvyro pilna, veida adatelem daigo, daktare sake, kad tai nuo ligos, nu bet man kirba mintis vis galvoj, kad gal man vaistai netinka.kiek laiko jautet salutinius poveikius ir kada pajutot pagerejima?
Parašė Linaaa
madute rašė:o as jau du menesius geriu si vaista, vakar padidino doze dvigubai, man tai is vis kazkoks kosmaras, pastoviai apsvaigus vaikstau, kazkokia atitrukus nuo realybes, galva lyg kokio zvyro pilna, veida adatelem daigo, daktare sake, kad tai nuo ligos, nu bet man kirba mintis vis galvoj, kad gal man vaistai netinka.kiek laiko jautet salutinius poveikius ir kada pajutot pagerejima?

Aš geriu dar tik dvi savaites,pirma savaitę po 10 mg,o antra sakė didinti po 20 mg,visa tabletę,bet kaip rašiau sumažinau vel iki puses del nepakenčiamu galvos skausmų,didelio šalutinio poveikio nepajutau tik galvos skausmas.Galvoju po poros dienu vel didint,ziūresiu kas darysis.Dar jokio poveikio nepajutau,matyt per maža dozė.Bet viduj tikiu,kad turi eit geryn,sako reikia tikėt.Ryte labai blogai buna... :(
Parašė madute
#311085 man irgi ziauriausia busena ryte, i vakaro puse tik atsigaunu, vakar visa diena prazliumbiau, atsibodo taip kankintis, namai bardakas didziausias, neturiu jegu ka nors tvarkytis, siaubas kazkoks
Parašė Linaaa
#311117 [quote="madute"]man irgi ziauriausia busena ryte, i vakaro puse tik atsigaunu, vakar visa diena prazliumbiau, atsibodo taip kankintis, namai bardakas didziausias, neturiu jegu ka nors tvarkytis, siaubas kazkoks[/quote
Kokius vaistus geri ir kiek laiko?Aš ryto bijau ir laukt,ir nuteikineju save kad taip nebus ir vistiek nesusitvarkau be vaistu... :(
Parašė madute
#311138 as geriu paroksetina, pradejau nuo 10mg savaite, po to padidino iki 20mg, pirmadieni jau pradejau po 40mg, 20 ryte ir 20 per pietus.geriu jau trecias menuo, paskyre daugiau, nes liga nepasiduoda.del ryto tai man irgi kosmaras kazkoks, taip ir laukiu vakaro, kada galesiu eit miegot.siandien pamazu prisiverciau namie tvarkytis, vyras anksciau gryzo is darbo, kazkaip lengviau, vienai sunkiausia but, taip ir lenda visokios ikyrios mintys i galva