Moderatorius: signs

Parašė elena
#200036 Tame esmė, kad man už dyką davė 10mg cipralex N14, dėl soc padėties, tai vargu ar duos man raminančių dar priedo, na bet jie man praverstų
Vartotojo avataras
Parašė abc
#200037 visi geria pradziai tik po puse tabletes 5mg (kitaip nemanau kad galejo paskirti) gerti po 5mg reikia desimt dienu ar dvi savaites ...po to tik didini doze 10mg tie hujovi simptomai tai jie islieka kaip kam bet nemaziau kaip 2 menesiai tai tikrai man pvz visalaika nuo ju isgerimo buvo negerai lygiai po dveju valandu ( gal del to kad nevartojau raminamuju kurie tuos simptomis numalsina) zodziu skambink daktarei jau sendiena ir gerk kaip priklauso jai buvo uzeje pries metus laiko tai tuo labiau turi gerti cipralexa ir gerti visa kursa ...pasisuk gydytojai ir prasyk raminamuju (man pvz liepe gerti latvisko xanax pastebejus kokiomis valandomis uzeina tie priepoliai tokiomis gerti xanax ,o kitas sake kad uzejus nuraminti tam nerimui lexotamilio pusele ) zodziu tarkis su daktaru
Parašė zvalgas
#200049 As iskart nuo 10 mg pradejau
Vartotojo avataras
Parašė abc
#200053 cia tau taip liepe ? po 10mg pradeti ? ir kaip pojuciai nuo tokio kiekio ?
Parašė elena
#200060 Na ką grįžau, man visada taip būna, niekaip negaliu prisiversti eiti į darbą, bet, ten laikas bėga labai greitai. Manau, reiks pasitenkinti melisų arbata ir valerijonu, na nebent bandysiu 5mg, bet 10 - tikrai ne. Gydytojai neskambinau, nes jos darbo laikas nuo 8 iki 11val. Penktadienį pasiaiškinsiu dėl savo simuliavimo. O pojūčiai nuo 10 mg be raminamųjų tai ''neblogi'' sakyčiau. Kaip tvėrei? Aš po trečios dozės jau neatlaikiau.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#200067 elena tu pradedi panikuot del tos busenos nemalonios del to pradeda pulsas kilt ir sirdis dauzytis...jei nepanikuotum butu lengviau...cipalex yra lengviausias ad man zinomas..tas salutinis poveikis normalu..aisku raminamieji tau padetu ji istvert..10 mg yra minimali doze..man pvz dar buna tokie salutiniai kaip issipliete vyzdiai ir drebulys raumenu sastingis...tai manau baisiau net :) bet savaite painksti ir praeina...o del apetito tai normalu...as kai pradedu gert ad pastoviai iki 10 kg netenku..
Parašė elena
#200071 Na man vyzdžiai irgi išsiplėtę, bet tas gerai, kad nieks ir nepastebi, nes mano akys tamsios :D . Dangiska, o tau svoris krenta ne tik nuo Cipralex? Man iš pradžių buvo išrašę remeron (mirtazapinum), bet aš negėriau, nes kiek teko girdėt jie košmariškai didina svorį.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#200075 aha tuos bandziau..meciau nes pradejau ryt ir miegot ir storet
Vartotojo avataras
Parašė enya
#200147 Gal yra kam buvę, kad Cipralexo nuo 40mg iškart mažintų iki 20mg?
Mane kažkiek neramina šis psi apsisprendimas.
Aš jai sakiau, kad pastaruoju metu tik miegu ir žliumbiu, tačiau ji įsitikinus, kad laikas jau mažint ir nutraukt. Tačiau taip staigiai ir dvigubai... :bloga Anksčiau ši dozė (20mg) manęs išvis net neveikdavo.
Dabar bijau. Gal keisti psi?
Parašė elena
#200176 Enya, jeigu būčiau tavo vietoje, mažinčiau ne taip stipriai ir savo nuožiūra, bet psichiatrei nemeluočiau ir taip ir pasakyčiau, be to nepulčiau jos keisti. Pabandyk dar pasitarti su psichiatre, gal ji atsižvelgs. Man iš pradžių buvo išrašę remerono, bet gerai, kad pasiskaičiau, tai, jeigu būčiau laikiusis nurodymų, dabar tikriausiai sėdėčiau paguldyta, nes pati žinau, kaip reaguočiau į ryškų svorio padidėjimą, dar kaip sirgus anoreksija. Tai va, ką manau. Tik keista, kodėl 10mg mane taip veikia, jeigu tau nesijaučia ir 20mg, nieko nesuprantu, tikriausiai ilgai jau vartoji?
P.S. Ketinu tartis su psi mažinti dozę iki 5mg ir prašyti xanaxo, ar jis padeda (xanax), kas jau esat bandę gerti cipralex su xanax?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#200210 galkima mazint manau leciau per kelias dienas pereit nuo 40 iki 20...
Parašė Benny
#200540 kas pasakis ar cipralex nuo nerimo? nes anotacioi kazkaip nesuradau :/
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#200553 Cipralex vartojamas depresijai, panikos sutrikimui, socialinio nerimo (dar vadinamo socialine fobija) sutrikimui ir generalizuoto nerimo sutrikimui gydyti.
Parašė Benny
#200573 ar galima maisiti cipralex ir kartu gerti seroxat?
Parašėnemoku
#200585 Gydytojas pasakys tau ar galima.