- 2014 02 06, 16:20
Užjaučiu,labai žinoma situacija,jau bandžiau daugeli antidepresantu,o poveikio jokio,tik blogyn eidavo nuo jų.Aš pradejau taip pat nuo 10 mg.,bet kai padidinau 20 mg labai skauda galva,tai vel sumažinau,o pas gydytoja tik už 2 savaičių.Taip ir gyvenu nežinomybej,tiksliau ne gyvenu bet egzistuoju,tik raminamieji gelbsti tam kartui.
madute rašė:as geriu paroksetina, pradejau nuo 10mg savaite, po to padidino iki 20mg, pirmadieni jau pradejau po 40mg, 20 ryte ir 20 per pietus.geriu jau trecias menuo, paskyre daugiau, nes liga nepasiduoda.del ryto tai man irgi kosmaras kazkoks, taip ir laukiu vakaro, kada galesiu eit miegot.siandien pamazu prisiverciau namie tvarkytis, vyras anksciau gryzo is darbo, kazkaip lengviau, vienai sunkiausia but, taip ir lenda visokios ikyrios mintys i galva
Užjaučiu,labai žinoma situacija,jau bandžiau daugeli antidepresantu,o poveikio jokio,tik blogyn eidavo nuo jų.Aš pradejau taip pat nuo 10 mg.,bet kai padidinau 20 mg labai skauda galva,tai vel sumažinau,o pas gydytoja tik už 2 savaičių.Taip ir gyvenu nežinomybej,tiksliau ne gyvenu bet egzistuoju,tik raminamieji gelbsti tam kartui.

šiaip kol kas stiprių efektų nejaučiu kas liečia nuotaiką. Nemigos iš vis nepaveikė, net manyčiau pablogino. Gal todėl, kad atsigulus į lovą negaliu ramiai gulėt, juda kojos, plius nuo vaistų dažniau varo į tuoletą.