Moderatorius: signs
- 2014 06 25, 11:13
Nu man buvo padėję po pusmečio gėrimo, bet po to per savo durną galvą mečiau...
- 2014 06 27, 13:58
gerk jei jau israse, pati isitikinsi ar veikia ar ne
Ernesta23 rašė:israse man siuos waistus,bet cia prisikaiciusi wisokiu komentaru dabar nezinau ka daryti gerti ar negerti
gerk jei jau israse, pati isitikinsi ar veikia ar ne
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2014 06 29, 08:17
Vartojau apie pusmetį, nutraukiau lengvai, gal, kad tik pusmetį gėriau...
- 2014 06 29, 11:58
Kai parūkydavau ir gėriau seroxat mane mėtydavo į šonus prdžioj. Buvau ligoninėj tada, tai stengdavausi eiti tiesiai, kad personalas neprisikabintų ir neatimtų cizų ar ko pan. nebūtų.
- 2014 06 30, 16:14
Jus gerkite ka israse daktare, kitaip nebus nieko gero. Juk neseniai dar gydotes, tai negali taip greitai buti poveikio link pagerejimo. As pati esu gerusi si vaista ir man viskas buvo gerai. Kaip ir sandritai, taip ir man jie padejo, bet poveiki jauciau po kokiu 3 menesiu, bet po to jauciausi kaip anksciau - normaliai.
Ernesta23 rašė:o koks pagerejimas nuo ju ? ar jie sugrazina i realybe? nes dabar kaip kokiame stikle gywenu tarsi nieko negirdi is wis atsiribokjus nuo pasaulio
Jus gerkite ka israse daktare, kitaip nebus nieko gero. Juk neseniai dar gydotes, tai negali taip greitai buti poveikio link pagerejimo. As pati esu gerusi si vaista ir man viskas buvo gerai. Kaip ir sandritai, taip ir man jie padejo, bet poveiki jauciau po kokiu 3 menesiu, bet po to jauciausi kaip anksciau - normaliai.
- 2014 06 30, 18:24
Mane 3 skirtingi psichistrai įtikinėjo, kad prie AD nepriprantama, skirtingai negu nuo raminamųjų. Kiek žinau, kas gėrė ir nutraukė, viskas vyko lengvai. Bet man pvz, tai po 3 dienų būna blogai. Tai visi gydytojai lyg susitarę tvirtina, kad reiškia liga grįžta ir tai ne jokios "lomkės", kaip man kad pasirodė...
- 2014 06 30, 18:41
Gal dar ne laikas nutraukti? Man nieko nesidare kai nutraukiaujokiu lomkiu, , tik po kiek laiko atkritau.
Adiavi rašė:Mane 3 skirtingi psichistrai įtikinėjo, kad prie AD nepriprantama, skirtingai negu nuo raminamųjų. Kiek žinau, kas gėrė ir nutraukė, viskas vyko lengvai. Bet man pvz, tai po 3 dienų būna blogai. Tai visi gydytojai lyg susitarę tvirtina, kad reiškia liga grįžta ir tai ne jokios "lomkės", kaip man kad pasirodė...
Gal dar ne laikas nutraukti? Man nieko nesidare kai nutraukiaujokiu lomkiu, , tik po kiek laiko atkritau.
- 2014 06 30, 20:07
Vartoju jau 5 metus... ir vis tas pats-3 d pamirštu išgert-ir sienas ramstau. Skaičiau kažkueiam forume kad kažkam panašiai-nei tai galva svaigsta, nei tai tirpsta... O tai kada laikas bus? Visam gyvenui "džiaugsmą" turiu. Ir nesvarbu paroxetiną ar venlafaksiną geriu. Gal yra žinančių kas iš tikrųjų ten darosi?
VVika rašė:Adiavi rašė:Mane 3 skirtingi psichistrai įtikinėjo, kad prie AD nepriprantama, skirtingai negu nuo raminamųjų...
Gal dar ne laikas nutraukti? Man nieko nesidare kai nutraukiaujokiu lomkiu, , tik po kiek l
aiko atkritau.
Vartoju jau 5 metus... ir vis tas pats-3 d pamirštu išgert-ir sienas ramstau. Skaičiau kažkueiam forume kad kažkam panašiai-nei tai galva svaigsta, nei tai tirpsta... O tai kada laikas bus? Visam gyvenui "džiaugsmą" turiu. Ir nesvarbu paroxetiną ar venlafaksiną geriu. Gal yra žinančių kas iš tikrųjų ten darosi?