- 2017 07 07, 12:42
Žiūrint, kokia depresija. Ar sunki, ar vid. sunkumo, ar tai pirmas susirgimo atvejis. Nes pirmą kartą, kai susirgau depresija, mane ant kojų pastatė būtent zoloftas. Po to truko kažkur 5 metus remisija, jaučiausi gerai ir be vaistų. Dabar geriu 100 mg zolofto, deja nieko ypatingo, bet pas mane egzistencinė depresija, kai vaistas tik palaikomoji priemonė, o gydymas - psichoterapija. Be raminamųjų vis dar negaliu
Zoloftas sakė labai tinka moterims
O jei kas kenčia nuo stipraus nerimo, panikų - paroxetinas padeda, bet čia irgi labai individualu.
Pvz sužinojau, kad kažkada vartota Cymbalta (duloxetinas) yra stiprus vaistas, kurio mano amžiuje nerekomenduoja, skiria senesnio amžiaus žmonėms, ypač su diabetu.
Absinthe rašė:Ar yra kam zoloft tikrai tiko padėjo išbristi iš depresijos? Išrašė ir man jį
Žiūrint, kokia depresija. Ar sunki, ar vid. sunkumo, ar tai pirmas susirgimo atvejis. Nes pirmą kartą, kai susirgau depresija, mane ant kojų pastatė būtent zoloftas. Po to truko kažkur 5 metus remisija, jaučiausi gerai ir be vaistų. Dabar geriu 100 mg zolofto, deja nieko ypatingo, bet pas mane egzistencinė depresija, kai vaistas tik palaikomoji priemonė, o gydymas - psichoterapija. Be raminamųjų vis dar negaliu
Zoloftas sakė labai tinka moterims
O jei kas kenčia nuo stipraus nerimo, panikų - paroxetinas padeda, bet čia irgi labai individualu. Pvz sužinojau, kad kažkada vartota Cymbalta (duloxetinas) yra stiprus vaistas, kurio mano amžiuje nerekomenduoja, skiria senesnio amžiaus žmonėms, ypač su diabetu.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.

,seniai cia vaidenausi.Pragulejau vasarą klinikose ribiniuose 3 sav,po to Birstone sanatorijoje
.Nane esmė tame.Paskyre sertralina 100,caoxil,keptinor,nu,ir ne velnio geriau .Nuramina tik visokie bromzepamai,na,o klozikas man kaip bambonke.Pas daktarą savo nei neinu,jie kliniku nurodymais vadovaujas.O ar skyre sertralino kam 150?o gal zoloft geriau?Neeezinau jau