Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
LBJ rašė:4 dienos yra labai mažai. Pilnas vaisto veikimas pasireiškia tik po 6 savaičių (atradus tinkamą dozę).

Cymbalta gerai veikia somatinius sutrikimus, obir depresija. Siulau tikrai palaukti

Jūs mane apraminot. Gal ir tiks man, dabar duoda 60 mg, sako galima kelt iki 120. Gal tikrai pabandyt dienos stac. Peržengt per save. Galų gale visada gali apsisukt ir išeit. Dar diabetą turiu. Ačiū, net nusiraminau.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418187 Jei nerimas apmažės arba kai apmažės tai taip tikrai patariu nueit į DS. Nepakenks tikrai.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Deividas rašė:Jei nerimas apmažės arba kai apmažės tai taip tikrai patariu nueit į DS. Nepakenks tikrai.

Dėkui. Atsikėliau, galva pusiau skyla. Pusė diazepeks išgėriau, praėjo. Po pietų bus tas pats. Gal cia nuo įvedamo naujo AD. Nerimas yra. Ryt lyg ir namo. Nžn.
Parašė Noryte
#418267 Sakykit o jūs geriat cymbaltą ar generinius vaistus? Dabar aš nusipirkau cymbaltą 30 mg mokėjau virš 12 eur, o generiniai kainuoja virš 4 eur. Dabar iš Sertralino pereinu į Cymbaltą ir jeigu tiks jie man tai galvoju ar pirkt generinius ar Cymbalta ?
Parašė Noryte
paulina rašė:As tai Cymbalta geriu. Mokejau virs 20 eur uz dvi dezutes po 28kaps. Brangu.

O kokią dozę vartojate? Aš dabar sertraliną mažinu nuo ryt jo ryte jau gersiu 25 mg o Cymbaltą vakare 30 mg. Po savaitės nutrauksiu sertraliną ir vartosiu tik cymbaltą rytais po 30 mg. Šiaip savijauta ne kokia, padažnėjęs nerimas, krūtinės skausmas ir kiti simptomai. Bijau vėl, kad neatsinaujintų stipri depresija.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Noryte rašė:
paulina rašė:As tai Cymbalta geriu. Mokejau virs 20 eur uz dvi dezutes po 28kaps. Brangu.

O kokią dozę vartojate? Aš dabar sertraliną mažinu nuo ryt jo ryte jau gersiu 25 mg o Cymbaltą vakare 30 mg. Po savaitės nutrauksiu sertraliną ir vartosiu tik cymbaltą rytais po 30 mg. Šiaip savijauta ne kokia, padažnėjęs nerimas, krūtinės skausmas ir kiti simptomai. Bijau vėl, kad neatsinaujintų stipri depresija.

Savaite su Cymbalta, po 30mg, po savaites reiks po 60mg vartot. Tai savaite laiko su salutiniais kovojau, dabar lyg normaliau :)))
Gal ir jums salutiniai kokie dasidejo, nes cymbalta gali pradzioj paastrint depresija, nerima. Sako reikia kelias savaites pralaukt
Parašė Noryte
#418285 Tikiuosi, kad padės, nes sertralinas 75 mg nepadėjo , gal reikėjo bandyt padidint dozę iki 100 mg, o nekeist į cymbaltą…. Bet jau pradėjau Cymbaltą tai reikia jau bandyt, gal padės :)))
Parašė Baran
#418303 Sveiki, man, tai buvo kosmaras ji vartojus, salutiniai baisus ar tiesiog jis man netiko. Nenumusinejo net neuroleptikai, raminamieji.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418324 Man turbut geriausiai veikes AD. Galvoju gal grizt prie jo. Svoris neaugo, galvos neskaudejolo, per daug neaktyvavo, per daug ir neramino. nes pvz escitalopramas tai ant tiek ramina, kad depresuha man nuo jo... Nors nepasakyciau, kad nejauti nerimo. Tiesiog... Liudna.

Nerimas kazkiek numusa liudesi, nes stipresnis pojutis. Kai dingsta nerimas, islenda liudesys. Tai duloxetinas toks tarpinis variantas atrodo. Biski paaktyvuoja, tai ne taip liudna buna.
Parašė Baran
LBJ rašė:Man turbut geriausiai veikes AD. Galvoju gal grizt prie jo. Svoris neaugo, galvos neskaudejolo, per daug neaktyvavo, per daug ir neramino. nes pvz escitalopramas tai ant tiek ramina, kad depresuha man nuo jo... Nors nepasakyciau, kad nejauti nerimo. Tiesiog... Liudna.

Nerimas kazkiek numusa liudesi, nes stipresnis pojutis. Kai dingsta nerimas, islenda liudesys. Tai duloxetinas toks tarpinis variantas atrodo. Biski paaktyvuoja, tai ne taip liudna buna.

Kiek mg Escitalopramo vartuoji?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418345 Dabar sertraliną geriu, nes jis labiau aktyvuoja. O escitalopramo gėriau max 15mg, tada labai šūdina nuotaika buvo, jėgų nebuvo. Susimažinus iki 10mg biški pagerėjo.
Parašė Baran
#418346 Mane tai baisiai siandien pykina, vos nevemiu. Turiu Metoklopramido, tai isgeriau tablete. Nezinau kodel man taip pykina.
Parašė Baran
Noryte rašė:O nerimui, panikai nuimti Cymbalta ir Sertralin panašiai veikia ? Ar kuris geresnis?

Del nerimo man Cymbalta sukeles buvo dar stipresni nerima, galbut Sertralinas nerimui nuimti geresnis.