Adiavi rašė:VVika rašė:Adiavi rašė:Mane 3 skirtingi psichistrai įtikinėjo, kad prie AD nepriprantama, skirtingai negu nuo raminamųjų...
Gal dar ne laikas nutraukti? Man nieko nesidare kai nutraukiaujokiu lomkiu, , tik po kiek l
aiko atkritau.
Vartoju jau 5 metus... ir vis tas pats-3 d pamirštu išgert-ir sienas ramstau. Skaičiau kažkueiam forume kad kažkam panašiai-nei tai galva svaigsta, nei tai tirpsta... O tai kada laikas bus? Visam gyvenui "džiaugsmą" turiu. Ir nesvarbu paroxetiną ar venlafaksiną geriu. Gal yra žinančių kas iš tikrųjų ten darosi?
Niekas nezino, kiek tavo atvejui reikes laiko gerti vaistus, kada pasveiksi. As 10 metu geriau, jauciausi puikiai, jau pamirsinedavau isgerti ir visai nutraukiau vaistus ir ka? Sedziu su atkritimu
Daktare sake, kad mano atveju gerai, kad tada nutraukiau, nes buvau ryskiai manijoje/euforijoje. O manijos metu antidepresantai gali dar labiau manija sustiprinti ir viskas gali baigtis psixoze. Panasu, kad mano depresija perejo I bipolini sutrikima. Siuo metu - depresijos faze ir jau ilgokai