Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Lota
#153613 Na, ji čia pasakoja, kaip nulipinėjo nuo paroxetino, kad buvo abstinencija ir žiaurios lomkės. Tai ji su britva vis pjaustė, pjaustė tabletes, paskui skuto jas ir taip mažindama per šešis mėn.numetė. Bet vistiek abstinencija žiauri buvo.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#153617 Man juokinga pripratimas prie 3 mg Lexotanili. Tai nėra stiprus vaistas. Be to, dozė labai maža. Manau, kad reikia mažiau diskutuoti ir daugiau daryti. Sumažini ketvirtadaliu, po kelių dienų dar ketvirtadaliu ir taip iki nulio. Manau, kad reikalas išpūstas. Pati buvau priklausoma ir nuo keliskart didesnių dozių.

Tai mano patarimas - tartis su gydytoju dėl šito abstinencijos perdėjimo. :flo
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153632 na kai nutraukinejau efexora absistencija buvo baisi...o nutraukinejau dalindama ketvertukais ..ir ilgai...
man labai patinka gerti lexotanili...geriu daznai siaip sau...kad maloniau lovoj guletus :bloga tai issirasiau xanax , nes kartais paciai baisu, kad priprasiu...esu problemu turejus su amfetaminu kazkada...
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#153723 Na jo tikrai kad nesamones pezi, lb jau kad isgazdina nei padeda. Pvz as irgi galvojau kad nuo tu vaistu labai didele priklausomybe issivysto. Vartojau i diena po 5 tab 2mg klonazapamo ir 3 tabletes bronazapamo 5mg. Tai daktare sudare man mazinimo plana, ir po menesio isvis nenaudojau jau tu vaistu. Dabar tik kartais per para sunaudoju 1/2 tab klonazapamo arba kas antra diena tik. O lexotanilis tai ne toks ir stiprus tas vaistas mano manymu. Reik konsultuotis su daktaru.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
Forgiven rašė:Cia rimtai ar jau saviitaiga, kad praleidus bent viena AD tablete, kartais tik pavelavus isgert, prasideda abstinencijos pozymiai? :bloga

Man irgi taip būna.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#170414 Deja ad kaupesi organizme ilga laika, todel kad jie pradetu valytis reik savaites ar dvieju. Viena praleista tab, nesukels abstinencijos tai jau tikrai....
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#177706 Man įdomu gal čia yra žmonių nutraukusių neuroleptikus? Kaip sekėsi?
Parašė gruodine
#177807 .....nemanau,kad yra didžiausias blogis gyventi su vaistais,šiais laikais labai daug žmonių geria raminamuosius,jei gerai jautiesi ir gali gyventi,tai kokia čia nelaimė.....kažkada ir man buvo kilęs noras mesti vaistus,kokį tada pragarą išgyvenau,priešui nelinkėčiau...dabar žinau,kad daugiau savęs taip nekankinsiu....
ParašėŠiršė
#177821 O aš tikiuosi, kad pasveiksiu ir man nebereikės vaistų. Tikrai nesinori visą laiką juos ryti. Juolab kad nesergu labai sunkiai
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#177836 Aš irgi nenorėčiau visą gyvenimą gerti psichotropinius vaistus ir reguliariai lankytis pas psichiatrą jų išsirašyti. Kažkaip nelabai man tokia perspektyva... :bloga
ParašėŠiršė
#177839 Nors geriau jau vaistai nei klaikus gyvenimas be jų...
Parašė kotita
#189134 Nuo antidepresantu jokia priklausomybe neissivysto,galit but ramus,mieli draugai. :super
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#203005 Noreciau paklausti zmoniu nuomones, kurie nuolat vartoja antidepresantus. Tikiuos, mane apsvies, ka sie antidepresantai is tiesu daro zmogaus organizmui. Zodziu, yra tokia situacija juos vartot ar ne, bet as nenoriu paskubeti,kad paskui netektu gailetis, pirmiausiai bandau kritiskai vertinti tuos antidepresantus. Vis gi tai yra chemija, o depresija - naturali liga, is naturos atsirandanti. Kuo daugiau jais domiuosi,tuo labiau neigiama nuomone susidarau apie juos. Anyway,noreciau kai ko paklausti, busiu labai dekinga, jei padesite man rasti atsakymus i siuos klausimus:
Sakoma, kad zmogus suserga depresija, kai organizmas negamina serotonino, taigi antidepresantai yra skiriami tam, kad 'atkurtu' serotonino gamyba,'sutvarkytu'cheminius procesus galvoje, kad zmogus visai kitomis spalvos ziuretu i gyvenima. Atrodo viskas tvarkoje,taip ir turi buti.. BET man kelia abejoniu vienas dalykas, turbut daugelis zino tokias chemines medziagas kaip narkotikai, pvz. kokainas, amfetaminas(kuris be abejo, seniau buvo laikomas kaip antidepresantas),ir kt.sie narkotikai suteikia smegenimis serotonino,'prasviesina' gyvenima, suteikia jegu ir pan.,taciau organizmas ir smegenys pripranta prie narkotiku, ir smegenu veikla isderinama, jos pripranta gauti serotonino, ir pacios nustoja gaminti ji. Taigi, zmogus nustojes vartoti siuos narkotikus, labai greit 'atkrenta' vel i depresija. Ir taip gaunas kaip uzburtas ratas. Tai norejau jusu paklausti,su siuolaikiniais antidepresantais tikrai nera tas pats? Ar jie nesuzaloja dar labiau smegenis, ir paskui zmogus visa gyvenima turi vartoti antidepresantus, nes smegenys pripranta juos gauti ir negali pasigaminti pacios to laimes hormono?
Ir man keisciausia tai,kad psichiartai sako, tipo antidepresiantai nesuteikia priklausomybes,bet kaip suprantu, jie atbukina zmogu taip? Ir paskui buna lomkes? Ir po ju nutraukimo visada atkrentama i depresija? Zmones su antidepresiantais negali mokintis normaliai, jie 'suzombeja', ar tai tiesa? Juk visa tai skamba, kaip narkotikai kokie... Jei as klystu, gali uzgincyti, as to laukiu, nes neturiu patirties su jais.. Prasau nuosirdziai ta atsakyti, objektyviai. Aciu :)