Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#20522 buvo periodas, kai juodai gėriau, nebuvo dienos be alkoholio. pareiti namo po paskaitų ir prie kompo sėdint išlakti litrą vyno ar alaus - kasdienybė.
ir neatrodė problema.

bet kai psichologas paprašė paskaičiuoti, kiek aš suvartoju alkoholio, man net pačiai baisu pasidarė.
bet vis tiek niekas nepasikeitė.

bet su naujais vaistais dabar aš jaučiuosi visiškai abejinga ne tik maistui, be ir alkoholiui. net ne abejinga, o priešiška. tingiu gerti.
Vartotojo avataras
Parašė Kosik.
#58262 Sveikos. Nelabai supratau apie ka čia rašoma ir diskutojama? :bloga Šiap tema pavadinta antidepresantai ir alkoholis. Norejau surasti atsakyma kaip veika alkoholis jei to metų vartuoji AD. Bet rašoma daugiau apie pati alkoholi...
Dabar aš apie save.Vartuoju Seroxata beveik 6 mėnėsius, šio metų jau mažinu. Tik vieną kartą išgeriau apie 20 ml. trauktynės sūnaus krikštynų proga. Nieko aš nepajutau, bet daugiau tikrai nerizikavau išgerti. Man gydytoja niekada nesake ,kad galima vartuoti alkoholio su AD ,atvirksčiai . Būdavo laikų kada labai daug išgerdavau ir jau galvojau kad tampu alkoholike, bet mane išgelbėjo antras nėštumas. Dabar AD vartuoju dėl panikos ataku ir depresijos. Jaučiosiu gerai ir kolkas alkoholis yra mano priešas.
Vartotojo avataras
Parašė klasika1
#59659 Vartoju Coaxil antidepresanta ir raminamuosius (clonazepam berots), alkoholio atsisakiau visiskai, uztad rukau kaip kaminas...
Parašė Vilius
#60849 As "derinu" alu su bromazepamu. Kvailai skamba, taciau ka daryti kai vaistai nebeveikia, o taip norisi normaliai issimiegoti :bloga
Parašė zvirblis
#61202 [quote="Vilius"]As "derinu" alu su bromazepamu. Kvailai skamba, taciau ka daryti kai vaistai nebeveikia, o taip norisi normaliai issimiegoti :bloga[/quote]aš taip pat ,gal geriau negu 2tab. Xanaxo
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#61204 deja, blogiau :(
ParašėKatinas
#78717 O gal kas zino kas tiksliai vyksta smegenyse kai vartoji AD ir alkoholi,kas ten daros su neuromediatoriais kokiais ar dar kazkuo?
Parašė Ramus
#81869 blogas duetas, sakyčiau.
nepadeda geriau užmigti, man bent jau.
gal individualiai nuo organizmo priklauso, nuo pertraukos tarp c2h5oh ir AD suvartojimo
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#86346 Mano gydytojas patarė alkoholio atsisakyti, nes anot jo viską ką antidepresantai atstato alkoholis vėl sunaikina, taigi būtų nubrauktas visas darbas. Tai jau beveik 4 mėn. alkoholio nei lašo burnoje neturėjau :bloga
Parašėnondescript
#86453 kukas, ir kaip sekasi be alkoholio? ar gereja nors kiek?

man irgi ta pati sako. bet niekaip neiseina atsisakyt, jei neisgeriu jauciu nerima, itampa, ir tik isgerus palengveja, taip pat kartu geriu ad ir raminamuosius tai tik labiau slopina, na kelis kart ir haliunai buvo, o sunkiausia buna rytais, dvigubas nerimas ir apatija. man jau baisu daros, jauciu ilgai taip neistempsiu
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
nondescript rašė:kukas, ir kaip sekasi be alkoholio? ar gereja nors kiek?

man irgi ta pati sako. bet niekaip neiseina atsisakyt, jei neisgeriu jauciu nerima, itampa, ir tik isgerus palengveja, taip pat kartu geriu ad ir raminamuosius tai tik labiau slopina, na kelis kart ir haliunai buvo, o sunkiausia buna rytais, dvigubas nerimas ir apatija. man jau baisu daros, jauciu ilgai taip neistempsiu

Tai dar yra vadinama alkoholizmu :bloga
Parašėnondescript
#86533 zinau, bet prie to privede depresija, o ne geras gyvenimas. ka man daryt, kad daugiau nieks nenuima nerimo, bent trumpam vakarais uzsimirstu
Parašėnegative
#86538 Prisigerčiau ir bliaučiau. Bet va tik dėl mamos to nedarau. Dėl to save kažkiek dar ir gerbiu. ;holly
Vartotojo avataras
Parašė kukas
nondescript rašė:kukas, ir kaip sekasi be alkoholio? ar gereja nors kiek?

nelabai aš to alkoholio ir anksčiau vartodavau, kažkaip nelabai man jis limpa. Šiaip viskas gerėja nuo vaistų, tiesa sakant net nesitikėjau, kad taip pagerės, tik kaži kaip ten bus kai vaistų nebevartosiu.
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#110694 Vartojau visokiausius vaistus neuroleptikus, raminancius, nuotaikos stabilizatorius, antidepresantus, migdomuosius ir alkoholio kiekius nezmoniskus, visalaik kazkas komini namo parvilkdavo, tai vemdavau tulzim tai baltom putom, na vnz gerai kad neisprotejau dar su tokiais kiekiais vaistu ir alkoholio, galejo ir kepenys sustreikuot, bet aciu dievui viskas tvarkoj ir su protu ir su fizine sveikata :super . Dabar alkoholio atsisakiau isvis.