Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Virtual rašė:kol kas ne, bet dar dozės iki 120 nedavariau

manau bus viskas gerai :super nes jei butu tai butu ir su 100. Man buvo su 40 :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#358961 Nuo ryt 120, ziuresim. Siaip savijauta tragiska bet turbut stresas duoda
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#359399 Biski vaistu uzpirkau :bloga

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#359403 Na kiekviena menesi neperku visu tai pasidalina ta suma. Pirkma kart pirkau du i prieki menesiam vistiek dabar kas men pas daktare einu tai dar po viena nusiperku.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#359801 dziaugiausi dziaugiausi kad pirma savaite viskas ok... ir prasidejo :bloga nuolat drebu nes kazkoks keistas saltis krecia, spazmuoja raumenis, net lupos dreba. Savaitgali taip krate kad cyclodoli kas 2-3 val geriau. doze dabar 120, mazinu atgal iki 100 plius man paskyre prie cyclodolio amantadina (cia patare man pazistamas gydytojas, o maniskis ir pritare). Vienu zodziu sunku kazkaip, bet gal priprasiu. Sunkiausia tai dirbt tokiam stovyje.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Virtual rašė:dziaugiausi dziaugiausi kad pirma savaite viskas ok... ir prasidejo :bloga nuolat drebu nes kazkoks keistas saltis krecia, spazmuoja raumenis, net lupos dreba. Savaitgali taip krate kad cyclodoli kas 2-3 val geriau. doze dabar 120, mazinu atgal iki 100 plius man paskyre prie cyclodolio amantadina (cia patare man pazistamas gydytojas, o maniskis ir pritare). Vienu zodziu sunku kazkaip, bet gal priprasiu. Sunkiausia tai dirbt tokiam stovyje.

pirma menesi kai geriau zeldox mane irgi saltis krete, paskui viskas susitvarke.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#360117 katastrofa ne vaistas. man atrodo tas saltas drebulys ir raumenu spazmai tik blogeja. Dar ir veida pradejo traukt. Esme ta kad jau negaliu dirbti, gasdinu kolegas savo busena... nuo ryt Mazinu iki 80 mg (o prisipirkau kaip durne 60 mg visa poka), dengiame 2 antiparkinsoniniais (cyclodolis ir amantadinas) plius relaniumas. Jauciuosi vaiksciojanti vaistine :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Virtual rašė:katastrofa ne vaistas. man atrodo tas saltas drebulys ir raumenu spazmai tik blogeja. Dar ir veida pradejo traukt. Esme ta kad jau negaliu dirbti, gasdinu kolegas savo busena... nuo ryt Mazinu iki 80 mg (o prisipirkau kaip durne 60 mg visa poka), dengiame 2 antiparkinsoniniais (cyclodolis ir amantadinas) plius relaniumas. Jauciuosi vaiksciojanti vaistine :bloga

po menesio turetu isnykti salutinis poveikis. O tau fizinio neramumo/nenustigimo vietoj nuo zeldox nebuna? as esu nustebus kad daktarai skiria 120-100 mg sio vaisto :bloga . man irgi tenka gerti cikladoli prie zeldox.
Dar neteko girdeti kad nuo ju trauktu veida. Laikykis :flo
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#360204 tai kad jau menuo kaip geriu, ir tik blogiau. Nenustygimas yra, bet jis mazesnis nei drebulys. Aciu uz palaikyma, labai sunku su zeldoxu susidraugauti :( tikejausi bedu na bet ne tokiu kancios prasme.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Virtual rašė:tai kad jau menuo kaip geriu, ir tik blogiau. Nenustygimas yra, bet jis mazesnis nei drebulys. Aciu uz palaikyma, labai sunku su zeldoxu susidraugauti :( tikejausi bedu na bet ne tokiu kancios prasme.

pagalvojau..gal tau nutraukimo simptomai yra del ankstesnio neuroleptiko? :bloga . Nors zeldox 80 mg doze nemaza tai visko gali buti. Jei tau nuims zeldox tai nutraukimo simptomai gali buti tragiski. Kuri laika pas mane irgi buvo drebulys..toks lyg salta butu.(drauge klause kodel as drebu) .paskui viskas dingo. Asmeniskai manau siu vaistu du dideli minusai tai nenustigimas vietoj ir lomkes nuo ju nutraukimo :death
Ka daktare sake apie zeldox? :flo
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#360218 gali buti abstinencija, bet aripiprazoli nutraukiau jau menuo kaip. Ir geriau puse metu tiktai. Gydytojas sako, zeldoxas cia taip reiskiasi. jei dabar su 80 mg bus tas pats, tai kitas zingsnis mazesnem dozem 2 neuroleptikus - zeldox + aripiprazolis, bet cia jau amen matyt bus :?

Beda kad su visa sita savijauta turiu dirbt normaliai protiskai, padoriai atrodyt darbe. O savijauta,tokia kad tuoj prisiduosiu pati i ligonine.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Virtual rašė:gali buti abstinencija, bet aripiprazoli nutraukiau jau menuo kaip. Ir geriau puse metu tiktai. Gydytojas sako, zeldoxas cia taip reiskiasi. jei dabar su 80 mg bus tas pats, tai kitas zingsnis mazesnem dozem 2 neuroleptikus - zeldox + aripiprazolis, bet cia jau amen matyt bus :?

Beda kad su visa sita savijauta turiu dirbt normaliai protiskai, padoriai atrodyt darbe. O savijauta,tokia kad tuoj prisiduosiu pati i ligonine.

su 80 mg turetu buti geriau :super o su 40mg ar 60 mg visai nejaustum salutinio poveikio :)))
ae esi gerus ketipinor? sitas geras neuroleptikas tik prailgina miega keliom valandom
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#360238 ketipinora esu gerus nuo 2007 m.iki 2016 balandžio. Iššaukė medikamentinę cukraligę, todėl keičiau. Su 80 mg kolkas nieko gero, drebu taip paciai.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Virtual rašė:ketipinora esu gerus nuo 2007 m.iki 2016 balandžio. Iššaukė medikamentinę cukraligę, todėl keičiau. Su 80 mg kolkas nieko gero, drebu taip paciai.

palauk kokias 4-5 dienas kol prades veikti 80 mg:) .120/100 mg iskart nutraukus didele doze poveikis nuslopsta tik po keliu dienu. klausei gydytojos kodel tokia didele doze zeldox skyre?
Vartotojo avataras
Parašė mango
#362389 Ir as geriu si vaista prie dar kruvos vaistu, nu bet ka darysi, kad tik sveikatos butu
Is pradziu 40, veliau bukle negerejo, padidino iki 80, dabar sumazino iki 40mg
jau nebejauciu to slykstaus pykinimo visa diena
Tikiuosi su sia doze viskas bus gerai
Kas vartoja si vaista, tai sia savaite pirkau Eurovaistineje , kaina zymiai draugiskesne negu kitose vaistinese