Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#396546 Hmm teko išgirsti iš vienos pacientės labai dideles pagyras šiam antidepresantui. Koks jis išgrynintas, koks super duper. Kaip nuo jo ji energinga ir puikiai jaučiasi.
Va tada pagalvojau,kad tai vienintelis AD kurio nesu bandžiusi. Ir tada atsiminiau vieno psichiatro nuomonę apie jį, kad man su tokia sunkia depresija jis nepadarys jokių stebuklų. Bet kai esi nebandęs ir nieks nepadeda tai griebiesi šiaudo. Viena pažįstama jį bandys. Aš dar nesiryžtu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
HappyAngel rašė:Hmm teko išgirsti iš vienos pacientės labai dideles pagyras šiam antidepresantui. Koks jis išgrynintas, koks super duper. Kaip nuo jo ji energinga ir puikiai jaučiasi.
Va tada pagalvojau,kad tai vienintelis AD kurio nesu bandžiusi. Ir tada atsiminiau vieno psichiatro nuomonę apie jį, kad man su tokia sunkia depresija jis nepadarys jokių stebuklų. Bet kai esi nebandęs ir nieks nepadeda tai griebiesi šiaudo. Viena pažįstama jį bandys. Aš dar nesiryžtu. :bloga

Geriu jau du metus, manau nieko jis neveikia savijauta bloga, nuotaikos niekada nera, amžinas nuovargis, susikaupt neina, galvos skausmai pastoviai, pyktis irzlumas nenormalus, padidinus doze pykina ziauriai. Žodžiu stebuklas ne vaistas kaip ir visi kiti ad.
Parašėazuolas
Mmdzhey rašė:
HappyAngel rašė:Hmm teko išgirsti iš vienos pacientės labai dideles pagyras šiam antidepresantui. Koks jis išgrynintas, koks super duper. Kaip nuo jo ji energinga ir puikiai jaučiasi.

Geriu jau du metus, manau nieko jis neveikia savijauta bloga, nuotaikos niekada nera, amžinas nuovargis, susikaupt neina, galvos skausmai pastoviai, pyktis irzlumas nenormalus, padidinus doze pykina ziauriai. Žodžiu stebuklas ne vaistas kaip ir visi kiti ad.

As irgi geriau situos Azuolyno ligoninej. Prkti reikejo paciam nes ligonine situ nauju vaistu dar neturejo. Mokejau tikrai brangiai dabar neatsimenu kiek. Geriau tris dienas. Dvi pirmas dienas nebuvo jokiu pliusu ar minusu, bet trecia diena(ta pacia diena mane israse is ligonines), isvariau i miesta tai dangus su zeme maisesi, vos gryzau namo. Vienu zodziu nesakau kad cia blogas vaistas. Tai va geriau tik tris dienas.
Vartotojo avataras
Parašė western
#399118 Tikriausiai sitas vaistas, tik farmacininku izdui papildyti. Geriau ji apie menesi. Nei silta nei salta. Kol patentas nesibaige, tol kaina 40eur, kai baigsis, kainuos tiek kiek citramonas. Pats ji geriau pries kelis metus menesi laiko. Buvo nusivylimas LUNDBECK produktu, nes atejo i rinka kaip naujausias produktas, daug zadantis. Salutiniu nepatyriau, tai bent tiek gerai. Gal kada nors ir grisiu prie jo, gal menuo laiko per mazai, kas cia zino. Jau nebespjaunu i sulini, is kurio gali tekt vel vandeni gert. Viena ale gudri psichiatre sake "zinau geresni vaista uz cipralex (!)", sakau koki, gal brintelix'a. Sako TAIP. Tik juokas paeme, nieko nebesakiau:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
western rašė:Tikriausiai sitas vaistas, tik farmacininku izdui papildyti. Geriau ji apie menesi. Nei silta nei salta. Kol patentas nesibaige, tol kaina 40eur, kai baigsis, kainuos tiek kiek citramonas. Pats ji geriau pries kelis metus menesi laiko. Buvo nusivylimas LUNDBECK produktu, nes atejo i rinka kaip naujausias produktas, daug zadantis. Salutiniu nepatyriau, tai bent tiek gerai. Gal kada nors ir grisiu prie jo, gal menuo laiko per mazai, kas cia zino. Jau nebespjaunu i sulini, is kurio gali tekt vel vandeni gert. Viena ale gudri psichiatre sake "zinau geresni vaista uz cipralex (!)", sakau koki, gal brintelix'a. Sako TAIP. Tik juokas paeme, nieko nebesakiau:)

Eilinis SSRI, su keliais papildomais veikimais tam tikruose receptoriuose, nors del "negative feedback'o" ir tie up/down regulate'inasi ir efektyvumu nemanau, kad lenkia ta pati escitaloprama. Norint rimto antidepresanto, turbut reikes laukt esketamino, galbut sugrupuotu su kokiu nors NMDA receptoriu co-agonist'u, kaip d-cycloserinas ar sarcosinas.

https://www.psychiatryadvisor.com/mood-disorders/drug-combo-ketamine-treatment-bipolar-depression/article/422760/

Tokiu bandymu jau yra, nes ketaminas pramustu depresija tik keliom dienom, bet glutamato modulatoriai, manau, turi didesne perspektyva nei monoaminu modulatoriai, kurie, is esmes, jau kaip ir issiseme
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#399127 Nebegeriu AD, nes visi jie vienodi, nieko nepadeda, tik akys stacios pasidaro ir tiek...
Vartotojo avataras
Parašė western
Vaiduk rašė:Nebegeriu AD, nes visi jie vienodi, nieko nepadeda, tik akys stacios pasidaro ir tiek...

Tai ka gert. Samagona?:)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
western rašė:
Vaiduk rašė:Nebegeriu AD, nes visi jie vienodi, nieko nepadeda, tik akys stacios pasidaro ir tiek...

Tai ka gert. Samagona?:)

kodel gi ne, samagonas padeda uzmigt :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#403509 Turiu 1,5 pakuotės, galiu atiduoti. Vilnius/Alytus
Vartotojo avataras
Parašė estranged
LBJ rašė:Turiu 1,5 pakuotės, galiu atiduoti. Vilnius/Alytus

Brintellix ar Kvetiapino turi? Jei Brintellix tai parasyk man AZ susitarsim. :super
Vartotojo avataras
Parašė estranged
miko9 rašė:tu sizofrenikas, pats katik prisipazinai kad psichiatrija ir tavo psichiatrai yra sudas ir pseudomokslas, ka nori pats ta vartoji..super !! cia tai gydymas !! :D kaip kiaule kisi i save visus nuodus ka papuola.

Ne nu tu fainuolis, pakeli nuotaika kaskart. :aciu Kulturizmo forume dar paranojini ar tik cia dabar?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#403561 Sveiki,

Vis dar yra 1,5 pakuotės jeigu kam reikia.
Parašė Gintarė Mažeikaitė
#405267 Labas,

pirmą kartą nuėjau pas psichiatrą iš išrašė brintellix 10 mg. Nusipirkau, išgėriau pusę tablėtės. Tą dieną svaigo galva, daug ko neatsiminiau, ko prieš tai nebuvo. Nusprendžiau jų negerti. Bet dabar galvoju gal čia ligos požymiai buvo, nes dabar be vaistų jaučiuosi taip pat, svaigsta, skauda galvą, ištinęs veidas, paakiai, nuovargis...Kokie Jums šalutiniai nuo brintellix?
Parašė Graikas
Gintarė Mažeikaitė rašė:Labas,

pirmą kartą nuėjau pas psichiatrą iš išrašė brintellix 10 mg. Nusipirkau, išgėriau pusę tablėtės. Tą dieną svaigo galva, daug ko neatsiminiau, ko prieš tai nebuvo. Nusprendžiau jų negerti. Bet dabar galvoju gal čia ligos požymiai buvo, nes dabar be vaistų jaučiuosi taip pat, svaigsta, skauda galvą, ištinęs veidas, paakiai, nuovargis...Kokie Jums šalutiniai nuo brintellix?

Man buvo lengvas pykinimas pirmas 4 savaites isgerus vaisto apie 2-3 val. Kazkiek libido susilpnejo. Ligegreciai salutiniu simptomu eme rastis ir teigiama simptomatika,tokia kaip: noras imtis veiklos,pagerejo nuotaika,atsirado noras bendrauti. Vaista geriu daugiau nei 6 savaites po 10 mg. Viska pasverus,vaista vertinu teigiamai.