Moderatorius: signs
- 2008 06 25, 10:15
tai normalus, tradicinis vaistu pašalinis poveikis, kuris per kažkiek tai dienų, turėtų išnykti.
- 2008 06 25, 13:46
ne anksčiau kaip po dviejų savaičių. teoriškai, o praktiškai tinkamai atitaikytas vaistas, gali duot pirmus rezultatus jau po kelių dienų. man taip buvo, kad po poros dienų, nustojo galvoje vykti perversmai ir revoliucijos. nors pasalinis poveikis is pradziu buvo baisus, vemiau, kilo temperatura, dvejinosi akyse ir t.t. dabar jau geriau.
- 2008 06 26, 07:45
siaubelis. mesčiau po pirmų simptomų.
o man jokie antidepresantai nepadeda, jau beveik visus išbandžiau.
Agni rašė:ne anksčiau kaip po dviejų savaičių. teoriškai, o praktiškai tinkamai atitaikytas vaistas, gali duot pirmus rezultatus jau po kelių dienų. man taip buvo, kad po poros dienų, nustojo galvoje vykti perversmai ir revoliucijos. nors pasalinis poveikis is pradziu buvo baisus, vemiau, kilo temperatura, dvejinosi akyse ir t.t. dabar jau geriau.
siaubelis. mesčiau po pirmų simptomų.
o man jokie antidepresantai nepadeda, jau beveik visus išbandžiau.
- 2008 06 26, 08:31
Na matyt tau dar nėra taip blogai, aš buvau pasiekusi jau tą stadiją, kai nebesugebėjau atsikelti ir paduoti vaikui valgyt, ar išvesti šunį ar net nueiti į darbą. visą laiką galvojau tik apie savižudybę, tiksliau iš visų jėgų bandžiau nenusižudyt, pjausčiau save, nes tik fizinis skausmas leido kažkaip ištvert ir gyvent toliau. taigi fizinis pašalinis poveikis palyginus su dvasine kančia buvo galima sakyti, kad palaima. be to mane gydytojai įspėjo, kad gali jis būt labai stiprus ir tą laiką reikia tiesiog iškentėti, nes vėliau praeis.
- 2008 06 27, 07:58
oi, kokie pažįstami žodžiai, pas mus viena ligoninėje vis kartodavo: jums nėra taip blogai kaip man. nu nu. tegu.
Agni rašė:Na matyt tau dar nėra taip blogai, aš buvau pasiekusi jau tą stadiją, kai nebesugebėjau atsikelti ir paduoti vaikui valgyt, ar išvesti šunį ar net nueiti į darbą. visą laiką galvojau tik apie savižudybę, tiksliau iš visų jėgų bandžiau nenusižudyt, pjausčiau save, nes tik fizinis skausmas leido kažkaip ištvert ir gyvent toliau. taigi fizinis pašalinis poveikis palyginus su dvasine kančia buvo galima sakyti, kad palaima. be to mane gydytojai įspėjo, kad gali jis būt labai stiprus ir tą laiką reikia tiesiog iškentėti, nes vėliau praeis.
oi, kokie pažįstami žodžiai, pas mus viena ligoninėje vis kartodavo: jums nėra taip blogai kaip man. nu nu. tegu.
- 2008 06 27, 20:22
Bet, kaip supratau, tau jau šiek tiek geriau?
Agni rašė:Na matyt tau dar nėra taip blogai, aš buvau pasiekusi jau tą stadiją, kai nebesugebėjau atsikelti ir paduoti vaikui valgyt, ar išvesti šunį ar net nueiti į darbą. visą laiką galvojau tik apie savižudybę, tiksliau iš visų jėgų bandžiau nenusižudyt, pjausčiau save, nes tik fizinis skausmas leido kažkaip ištvert ir gyvent toliau. taigi fizinis pašalinis poveikis palyginus su dvasine kančia buvo galima sakyti, kad palaima. be to mane gydytojai įspėjo, kad gali jis būt labai stiprus ir tą laiką reikia tiesiog iškentėti, nes vėliau praeis.
Bet, kaip supratau, tau jau šiek tiek geriau?
- 2008 07 08, 14:26
Jezau, po savaites bandziau gert po pilna tablete, tai maniau kad numirsiu, visas kunas drebejo, vos ant koju pastovejau, nerealiai pykino ir galva atrode suplys i milijona daleliu, 2 dienas net nejau i darba.pasiskambinau gydytojai, tai sako retais taip sunkiai reaguoja pacientai, jau si poveikis mane individualiai taip veikia, tai patare dar dvi savaites gert po 0.5 tabletes, paskui 3-4 dienas po 3/4 ir tik tada bandyt pilna.O galva lik siol sukasi "ratais".vaiskatau kaip apkvaitus, bet jau jauciu kad siek tiek ramesne darausi....