Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#278268 man venlafaksino israse kaip ,sake gert 1-2 nuo savijautos priklauso ,as is kart dvi tai kaip ratu apsirijes buvau ... :D
Parašė simux112
#283116 yra kamnors diagnozave sy sindroma daktaras??kaip gyde? kiek laiko uztruko gydymas? is kokiu simptomu atpazinot?? nes man dbr ytarimas kad pasigavau sy sindroma..aisq as ne daktaras bet vistiek suku galva.. nes temperatura 39 nekrenta tyrimai kraujo ir slapimo nerodo kad butu kokia tai liga... ir numust jos yprastais preparatais kaip paracetamolis ar teraflu neina... gal kas gali informacijos kokios naudingos pateikt apart to kad eit pas pschiatra ,nes pas jy einu kiekviena 1madieny
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#283155 as tavo vietoj paskambinciau i apsinuodijimu centra:

Neatidėliotina informacija apsinuodijus

+370 5 236 20 52 arba +370 687 53378

ir netempciau

pozymiai sujaudinimas,padidėjęs aktyvumas bei nervingumas, sutrikęs miegas,
karščiavimas, padidėjęs prakaitavimas, padažnėję širdies
ritmas ir kvėpavimas, oro trūkumas, padidėjęs kraujo spaudimas,
mioklonusas, kūno drebulys, dilgčiojimai kūne ir midriazė.

39 tempa jei vartoji neuroleptikus GALI BUTI DAR BAISESNIO - PIKTYBINIO NEUROLEPSINIO SINDROMO pozymiai

Šiai retai reakcijai būdinga hipertermija ty temperatura , generalizuotas raumenų rigidiškumas [silpnumas], vegetacinės reakcijos ir sąmonės pokyčiai. Tokiu atveju gydymą vaistais nuo psichozės reikia nedelsiant nutraukti, skirti tinkamą palaikomąjį gydymą ir atidžiai stebėti pacientą.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#283156 ps. surasyk ant lapo ka vartojai kokiom dozem - gali prireikt priimamajame.

nezinau ar vilnietis... dar variantai ka veikt - skambini i savo miesto ligonines [vilniuje - VGPUL ] priimamaji, pasakai situacija.

skambink i psichiatrines ligonines priimamaji - konsultuokis ka daryt.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#283157 dar ps...kiek as atsimenu, gerkle gali skaudet prie situ laikyku
Parašė simux112
#283189 nu cia ne bajeris bet as varau penktadieny y infekciny o vaistai snd baigesi nes kai pamaciau kas darosi iskart nutraukt paprasiau bet palaipsniui..tai snd vakare suedu amitriptilina kuris skatina prakaitavima ir man taip sake psi... o temp tai va pakilo iki 39,6dbr neina numust.. dar clonazepama geriu bet irgi po ketvertuka tai puse mg 3 kart dienoj tai per sia savaite tureciau isvis baigti vaistu kursa....... o esme didziausia tame kad man depresijos neber man skyre tuos AD del miego... Man kita liga kuri isprovokavo lengva depresija Vegetacine disfunkcija arba somatoforminis sutrikimas...tai va. gal nemirsiu per 2 dienas:D ir seip sake psi kad nuo nervu gali but bet dbr jau cia pzdec nes as nesinervinu visai... nu krc parasysiu jei nemirsiu savaitgaly kaip baiges:D man 39,6 bet as dar nueiciau y kase pametyt... nera taip blogai bet temp tai ziauri nuo 40 haliunkes prasideda:DDo simptomai tai isdiuvus burna, akiu dziuvimas perstejimas,ir raumenu nzn kaip pasakyt toks jausmas kasd muse kasnors butu bet tik tam tikras vietas....
Issipasakojau tai va gal dar pasiulymu.?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#283196 kviesti greitaja.
Parašė simux112
#283205 nu jo bet ble nzn baisu man ja kiest as rytoj issikviesiu...o snd negersiu vaistu nusprendziaau man danty skauda ryt pas dantista nu krc.dekuj uz patarimus su mama perskaitem.bet greitoji nakty.... nu nzn pasimeciau
Parašė All_Of_It
simux112 rašė:nu jo bet ble nzn baisu man ja kiest as rytoj issikviesiu...o snd negersiu vaistu nusprendziaau man danty skauda ryt pas dantista nu krc.dekuj uz patarimus su mama perskaitem.bet greitoji nakty.... nu nzn pasimeciau

nebijok tikrai.. man kai budavo blogai as kviesdavaus , kad ir vidury nakties :) visada vaziuodavo . arba suleisdavo relaniumo arba isvesdavo i ligonine.
Parašė simux112
#283217 nzn kas tas relaniumas.... ir krc bijau bijau as tos greitosios gulejau tose ligoninese o dbr pyyp! paguldys y psichu skyriu ir yrasu gausiu y kortele...kad psichinis....nenoriu yzeist serganciu depresija tiesiog jau pergyvent pradejau...
Parašė All_Of_It
simux112 rašė:nzn kas tas relaniumas.... ir krc bijau bijau as tos greitosios gulejau tose ligoninese o dbr pyyp! paguldys y psichu skyriu ir yrasu gausiu y kortele...kad psichinis....nenoriu yzeist serganciu depresija tiesiog jau pergyvent pradejau...

nebus jokiu irasu..bus tavo kortelei irasas..kurios niekas nemato..o i psichiniu neguldys kur zmones priristi , o gudys kur zmones normalus guli su depresija :)
Parašė simux112
#283224 paziuresiu reala=borusia pasimatuosiu temp ir ziuresiu kas bus....aciu chebra uz supratinguma ir pagalba..=]
Parašė simux112
#283228 jau 39.8.. o jauciuosi gerai....jauciu tikrai kviesiu greitaja...
Parašė All_Of_It
simux112 rašė:jau 39.8.. o jauciuosi gerai....jauciu tikrai kviesiu greitaja...

nebijok zmogau..greitoji nera kazkoks siaubas..
Parašėnemoku
#283267 tikrai kviesk, su tokia temperatura jau reikia